Ben kız hissediyorumm ama bakalım size yazacağım öğrenince inşAllah :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kız hissediyorumm ama bakalım size yazacağım öğrenince inşAllah :)
O nokta gibi bırsey var praya bakıp yorumladımevet hem alttan bakıldı hem karından ama bebek henüz görünmedi
2 erkek doğurdum belki ondan olabilirO nokta gibi bırsey var praya bakıp yorumladımSanırım kız istiyorsunuz inş kız olur
OOO 3. de erkek tamam ben umutlanmayayımBana da erkek gibi geldi sebebini sormayın hiç içime doğdu![]()
Benim ilk oğlum 2019 doğumlu '' Yaşasaydı 5 yaşında olacaktı'' ... 7 aylıkken kaybettim. 2020 yılında diğer oğlum doğdu çok şükür şuan 4 buçuk yaşında :) Şimdi de bu miniğe hamileyimBir de diğer çocuklarınız kaç yaşında ben de daha yeni ikinci erkek bebişi doğurdum merak ettim ☺
Başınız sağ olsun cennette şefaat etsin size inşallahBenim ilk oğlum 2019 doğumlu '' Yaşasaydı 5 yaşında olacaktı'' ... 7 aylıkken kaybettim. 2020 yılında diğer oğlum doğru çok şükür şuan 4 buçuk yaşında :) Şimdi de bu miniğe hamileyim
İnşAllahhh sizin de :) Sizin de 2 oğlunuz mu va yaşları kaçBaşınız sağ olsun cennette şefaat etsin size inşallahumarım gönlünüzdeki neyse hayırlısıyla o olur
![]()
Valla yazmaniza gerek yok, merak eden sizsiniz biz degilizBen kız hissediyorumm ama bakalım size yazacağım öğrenince inşAllah :)
Biri 3 yaşında biri 2 aylık daha :)İnşAllahhh sizin de :) Sizin de 2 oğlunuz mu va yaşları kaç
Tatlım kibarlık olsun diye dedim, benimde aklıma siz gelmeyeceksiniz heraldeValla yazmaniza gerek yok, merak eden sizsiniz biz degiliz![]()
Sağlıkla büyüsünler. :)Biri 3 yaşında biri 2 aylık daha :)