Doğuma Hazırlık Cinsiyett:)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Valla arkadasim hamilesin diye cekinerek yorum yapcak degilim buda benim fikrim benim gorusum.
Okadar kabullenmis okadar razi olmussunki elbette benim nezlimde analik bu degil okumadim okumicamda ilk yorumunuzdan sonra ne yazdiginizi onemli durmuyo benim icin.
Allah biraz kadinlik ve annelik gururu ve gucu koysun kalbinize
Koysunki karsiniza gecip aldircaz kizsa diyen kaynananiza ve kocaniza gerekeni yapabilesin.
Kaldiki bu zihniyet yeni olusmadi belliki hep vardi ve sen cocuk yaptin.
Allah bildigi gibi yapsin sizleri

Bir insanın kalbini kırmaqdansa bizahmet okumanı tavisiyye ederdim. O zaman ne kadar günah işlediyinin farkına varardın belki. Tüm bed dualarin kendine keçer İNSALLAH. Biz bu siteye rahatlamaya derdimizi dağıtmaya teselli bulmaya gireriz senin gibilerin yüzünden tansiyonumuz kalkar.

Kaldiki bu zihniyet yeni olusmadi belliki hep vardi ve sen cocuk yaptin.
Ilk cocukta cinsiyete takilanlari anlamiyorum ama
kizi olupta erkek isteyenleri
yada erkek bebegi olupta kiz isteyenlere saygi duyulmasi lazim.
Verilen bazi cevaplar komik geliyor saglikli olsun hayirli olsun gibi.
Farkli cinsiyette evlad isteyince sagliksiz ve hayirsizmi istiyoruz yani.
23 aylik bir kizim var
Hamileligimi planli yaptim yumurtlama gunumde once esimle namaz kildik dua ettik rabbimden istedik.
Tesadufmu tevafukmu bilmiyorum 2. Bebegim erkek .
Kiz olsa uzulmicektik erkek oldu bi tik daha cok sevindik.
Empati kurarak yaklasin kimse sagliksiz hayirsiz evlad istemez.
Rabbim gonlunuzdekileri hayirla versin.
Ya sen bu diyilmisin soyleyen

Peki buna ne demeli
Valla kiz dese doktor kafasina vurcam niye yuzdelik veriyosun ozaman diye sormadimki iki doktorada cinsiyeti ben demeden onlar soyledi.
Ya bu Bacak arasi bos geldi dedide slvester
Valla yuregime iner degisti derse doktor zaten.

Sen diyilmisin ya bunları yazan. Oturmuş bana akıl fikir veriyorsun. Zaten hep senin gibiler di kendini melek sanıyorlar. Çoçuğunu doktorun kafasına vuruyor bilmem kız olursa yüreyine inicek falan

ALLAH bir kalemi bile benden isteyin veriyim demiş. Siz isteyince dua ben isteyince günahmı oluyor. Yapmayın lütfen.
ALLAh ne verirse kabulumdur elbetdeki her şeye rağmen bebeğimi korucağım ben. amma ondan bir şey istemenin günah olduğunuda düşünmüyorum. Salığlı sahhati yerinde olsunda yter

T togrul kötü niyetli olmadığını ne düşüncelerle paylaşım yaptığını çok iyi anlıyorum. Allah im inşallah gönlüne göre verir. Evlat candır... kendini üzme, bence baştan sona okuyanlar seni çok iyi anladı...

Benim 1. evladıma 13. haftada kız dendi ve kızım oldu.
Şuan 12 haftalik hamileyim henüz belli değil cinsiyeti...

E yani yazdiklarimi biliyorum nesi size tuaf geldi.
Hangisinde kurtajdan bahsetmisim pardon.
Zahmet etmissin kopyala yapistir yaparak evet goruslerimde sonuna kadar ayni fikirdeyim
Herneyse ya uf dagit kafani sen burda

Buarada kim dua etmene yada farkli bir cinsiyet istemene laf soylediki.
Sen bambaska yaklastin
Dua edinde kiz olmasin kayinvalidem kurtaj yapariz dedi
Esimde onu destekliyor diyen siz degilmisiniz.
Kendinize gelin uzatmayinda haksizsiniz okadar
Istemek baska istedigin olmayinca canina kiymak baska
Sizi anlamak zorunda degilim k bakmayin bukadar.
Dahada uzatmayin rica edicem adimi kullanmayin size katilmak sizi desteklemek zorunda degilm.

Tamam canim kendin bilirsin. Iyi bende çoçuğumu aldırıcam diye bir şey yazmadim dikat edersen, dedim ya anlamak için okuman lazimdi. Ben benim için dua edin derken çok zor mücadile başlayacak benim için o anlamda dedim. Zaten hamilelik psikoloji yönden hasas bir dönem birde her kes senin üzerine geliyor. Çok zor olacaq benim için onu paylaşdım canım. ALLAH büyükdür ben ona tevekul etdim İNSALLAH her şey güzel olur. Ben neleri atlatdım bunu da atlatırım İNSALLAH. Sizde yardımçı olduğunuz için çok sağolun insana çok güzel morel veriyorsunuz.

Çok sağol canım. ALLAH seninde gönlünü göre verir İNSALLAH. ALLAH hepimize bebişlerimizi sağ salim kuçağımıza almayı nasip etsin. ALLAH öncelikle sağılıklı evlatlar versin. Hiç bir anayı babayı evladı ile imtihan etmesin İNSALLAH

Tövbe ya kaç çocuk yaapcagina kaynananmi karar. Veriyor Rabbim sağlıklı bir oğul versin sana ama kaynanan ve kocan için değil senin için .kız olursa 3. Yaparsın yine kız olsun sağlıklı olsun varsın .kimse senin karnindaki sana sığınmis yavruya el de uzatma dil de uzatamaz aldırmak istemiyorsan Dr erkeğe benziyor dedi der cikarsin 22 hafyalikkende gerçeği söylersin Dr yanılmıs die,nasıl aldır derler ya Rabbim ıslah etsin boylelerini allah seninde yardimcin olsun sanki 6 kızın varda 7. Kizsa aldı diyolar .böylesine ne karilikk edilir ne gelinlik evlatları n sana yeter vicdansizzla kalacağına aç susuz kal daha iyi onlarla aynı odada bile kalınmaz Ayy sinirlendim yaaa
Benim bir kizim var. Kayinvalidem bir tane de oğlun olsun yeter diyor. Kız olsa aldirmak istiyorlar.Çok korkuyorum hep dua ediyorum. Beni evlat katili yapma ALLAHIM. Nasıl qarşı qoyacağımı bilmiyorum

Sinirlenme canım. CAhillik işte adı üstünde. Evet öyle bir şeyler yapmak lazim. amma baska planlar da yapmak lazim. Hani ultrasona girince bende giriyim falan olursa. Bir de birinci çoçuğumda kız olduğunu ben bilyordum onlara söylememişdim. Baktıralım dedi dua etdim doktor erkek gorsun diye. Onlarin doktoru 30 haftaya kadar erkek gordu. Bu da ALLAhın büyüklüyü işte. Birinci çoçuğu aldırmayacaktılar amma dır dır edip başımın etini yiyecekdi. Kızlar enterasan olanı bilyormusunuz ne kendileri 9 kız abla kardeş yani. Neyse ALLAH büyük bir kapı açar İNSALLAH. Önce cinsiyyeti öyreniyim ona göre bir şeyler düşünürüm artıq. Sizden de yardım isterim akıl fikir verirsiniz

Aldırmiyorum dersen seni oldureçek degiller ha belki yüzleri düşer center başlar ama bir can elli kollu sana sığınmis ve bir baba nasıl kendi evladını öldürmek ister anlayamıyorum allah yardimci olsun bişi dice evladını öldürmek isteyen senide öldürür bi damarı na bastiginda .böyle insanla nasıl yaşayabiliyorsun nasıl onun hizmetini goruyorsun acimasizca aldiralim diyen birine .peki esin kızını seviyormu gerçi sevsede ne kadar gerçek sever bilemiyorum inşallah senin için Rabbim vermiştir karnindadir oğlun. .ama böyle adama dicegim şey erkek evlat da kız evlatta göstermesin allah böyle kisiliklere .
Çek

Kocam bana direk aldralım demiyor. Amma ben onları biliyorsam o kadın ne derse o da olur bizim evde. Bir kaç kez konuşmak istedim kocamla bu konuda. Bu konuda konuşmak istemediyini söyledi. Birde kayınpederimin düşüncelerini bilmiyorum bu konuda çok sakin birisi. Bazen düşünüyorum acaba o karşı çıkarmı karısına. Yani bir de ümüt yerim o aslında. Fakat bu cadaloz karı onu da yola getirir bilyorum. Ya biliyormusunuz neye şaşıyorum o kadar akıllı diyil güzel desen hiç diyil bu cahil karı ne yapmışda bu evde her kesi ele almış çok merak ediyorum. kadın diyor filan kişi iyi biri (tabi kendi akrabaları) kocamda hemen öyle düşünüyor, filan kişi kötü biri her kes o kişi için aynı şeyleri söylüyor. yani kadınin evde hükmü çok büyük. Kendi dediyi olmayınca bir bağrıyor bir çağırıyor ki gel göresen. Evde kırkın kıyameti koparıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…