cinsiyette yanilma..

burcuestetic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2014
262
102
43
Arkadaslar.cinsiyet konusunda kafasi karisan arkadaslarimiz varmidir. 13+4 kesin kiz dedi doktorum baska bir doktor da kiza.benziyor dedi. Ama nedense icimden hep erkek.bebek geciyor. Halanda ole hissediyorum:/ suan 20 haftami doldurdum . Kiz erkek farketmez bnm icin ama hissiyatim farkli.. :/

2 hamilelik geçirdim ikisinde de kız mı erkek mi diye birşey hissetmedim, öğrenmek için telaş etmedim, kendimde belirti aramadım.. hayırlı olanı diledim ve bekledim, zamanı gelince de kesin olarak öğrendim.. tavsiye ederim

sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek dileğiyle, sevgiler..

Aynen bu cinsiyet neden kafaya takılır hiç anlamam. Üç dört tane falan aynı cinsiyet çocuğun olur o zaman başka tabi.. Sağlıklı hamilelik sağlıklı bebişler versin Rabbim..

Aynen bu cinsiyet neden kafaya takılır hiç anlamam. Üç dört tane falan aynı cinsiyet çocuğun olur o zaman başka tabi.. Sağlıklı hamilelik sağlıklı bebişler versin Rabbim..

Hemen soleyeyim... alisverisss icin.... emin olamiyorun bir turlu cunku burda yazilanlar aklimi karistrdi. Kizzzz bebeklere bitiyorummm zaten. Sonra hayal kirikligi yasamak istemedigim icin

Hemen soleyeyim... alisverisss icin.... emin olamiyorun bir turlu cunku burda yazilanlar aklimi karistrdi. Kizzzz bebeklere bitiyorummm zaten. Sonra hayal kirikligi yasamak istemedigim icin
Canım zaten doktor eminim dese de ayrıntılı ultrasondan önce alışveriş yapma kesinlikle. Çok kişi duydum doktor yanlış görmüş ayrıntılıda anlaşılmış

Bende erkek hissediyordum ama kızımı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…