Cinsiyetttt

nnaazzllii

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
147
52
13
Meraba sevgili anne adayları. 13+2 günlük hamileyim çok şükür :) dün hastaneye gittim 2 li test için. Doktorum ultrasonla bakarken cinsiyeti için daha erken mi diye sordum. Doktor da kıza benziyo dedi. İlk çocuğum ve kesinlikle cinsiyet ayrımım yok. Ama kimseye söylemedim daha sonra değişir fln diye. Başına böyle bişe gelen var mı uzun oldu biraz hakkınızı helal edin. Deneyimli annelerin cevaplarını bekliyorum :)

Bende karbonat testi yaptım saçmaladım meraktan :halay::KK15: ilk bebeğimde erkeğe benziyo demişti kız çıkmıştı benziyor demek kesin değil bacak arasını gördüm derse inan Can'ım

bende internetten okudum karbonata idrarını koyuyorsun köpürürse erkek köpürmezse kızmıs :)
Aaa çok ilginçmiş sizde sonuç ne çıktı peki. Acaba gerçeklik payı olur mu ki bak bende merak ettim şimdi :) şaka bi yana tabiki öncelikle sağlıklı olmaları bizim için önemli. Ama insan merak ediyo :)

Benimde 11+3 um bugün gittim ikili teste banada yüzde 65 kız dedi canım benimde ilk sağlıklı sıhhatli olsunda kız erkek hiç fark etmiyor

valla ben daha 5. haftamdayım sonuç sağlıklı olur mu bilmem. hamile olmayan bi arkadaşıma yaptırdım emin olmak için çünkü bence bütün idrarlar köpürür dye. benimki köpürdü ama hiiiç inanasım gelmedi :) arkadaşımın idrarı hiç bi etki olmadı

valla ben daha 5. haftamdayım sonuç sağlıklı olur mu bilmem. hamile olmayan bi arkadaşıma yaptırdım emin olmak için çünkü bence bütün idrarlar köpürür dye. benimki köpürdü ama hiiiç inanasım gelmedi :) arkadaşımın idrarı hiç bi etki olmadı
O karbonatı gebelik testi diye duymuştum ben kopururse hamile kopurmezse değilsin die

Bak ayy bi ara bende deneyeyim heycan olsun :)

Evet fark etmiyor ama insanlık hali merak oluyo dimi :)
aynen insan hevesleniyo erkekse mavi hayal kuruyosun kızsa pembe. konuşurken oğlum kızım diyorsun :) bide kırmızı lahanayı kaynatıp suyuna idrar karıştırıyorlarmış renk koyu morsa erkek pembeyse kızmış. yabancı bi kaç kadın video koymuş :KK48: ama bunu denemicem midem bulandı :KK48:

aynen insan hevesleniyo erkekse mavi hayal kuruyosun kızsa pembe. konuşurken oğlum kızım diyorsun :) bide kırmızı lahanayı kaynatıp suyuna idrar karıştırıyorlarmış renk koyu morsa erkek pembeyse kızmış. yabancı bi kaç kadın video koymuş :KK48: ama bunu denemicem midem bulandı :KK48:
Ooo sizde merak bayaa fazlaymış :) :) evet bizde emin değiliz ama dünden beri kızımız diye seviyoruz isim bile bulduk :) hayal kırıklığı olmasından korkuyorum :(

ay yok ya hemen sahipleniyo alışıyo insan. ben önce erkek dediklerinde niye bilmem iç güdüm biraz daha bekleyelim alışveriş iin dedim. kız dediler sanki biliyomuşum gibi hemen kızım dedim bi dolu şey aldım o gün

12+4 te ikilide kıza benziyor dedi. 15+6 da büyük ihtimalle kız dedi:) en son 21+5 te ayrıntılıya girdim kız hala... ikinci prensesimiz geliyor şükürler olsun ;) Yani bizde değişmedi. İlk kızımda da süreç böyleydi hemen hemen yanılmadı doktorumuz :)

12+4 te ikilide kıza benziyor dedi. 15+6 da büyük ihtimalle kız dedi:) en son 21+5 te ayrıntılıya girdim kız hala... ikinci prensesimiz geliyor şükürler olsun :KK66: Yani bizde değişmedi. İlk kızımda da süreç böyleydi hemen hemen yanılmadı doktorumuz :)
Sizin adınıza sevindim Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın darısı başımıza :)

Bende gittim dün ve kıza benziyor dedi doktor ikili testte, ama bir kaç hafta sonra anca kesinlik kazanabilir dedi.

Back
X