• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıplak Ayaklar ... !!!

bende çorapsız hiç duramam.çünkü çorabı çıkarayım kasıkağrım başlar.yatarken bile giyerim.bana gülerler.evimde çoooooooooooook sıcaktır ama çorapsız yapamam.yanlız gezmeye giderken, denizde, havuzda çıkarırım.güleceksiniz ama yazın evde kaprinin şortun altında hep çorabım vardır.çorapsız çıkmam abi.

halamın torunu var denize bile çorapla girer gece yatarken de çıkarmazmış dize kadar çeker çorapları

Son düzenleme:
genelde evde çorabı çıkarmam.dışarı giderken çıkarırım canım.hatta eşim denize girerkende giy ayakların tuz görürde kokmaz diye espri yapar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Psikolojide bilirsin korkuların takıntıların üstüne gideceksin.bol bol çıplak ayak görürsen bundan kurtulabilirsin.bence üstüne git tabi kokusuz olanların.

Hic normal gibi gelmedi bu durum..yeni duyyorum boyle birseyde..deniz,e havuza spor ayakkabi coraplami gidilir:1:

Aynı durum bende de var ama biraz farklı sanırım benimki...
Başkalarının giymesiyle ilgilenmiyorum ama kendim giyemiyorum...
Yazın dahi spor ayakkabı :)

Bence pedikür yaptırın,şeker pembesi şıkır şıkır bir oje sürdürün,bakmaya doyamazsınız :1:

sadece bi takıntı, olabilir insanlık hali, günlük yaşantını çok etkiliyosa bi doktora danış bence

bende cıplak ayagıma bırısının cıplak ayakla dokunmasına tahammul edemem
tuylerım dıken dıken olur
ama esımle bu konuyu astık bı tek ondan rahatsız olmuyorum
hatta uyurken ayaklarımı degdırıyorum
sızde takıntılarınızı yenebılırısınız havuza gıderken terlık gıymeye baslayın mesela
boyle boyle zorlayıp asarsınız belkı :26:

Ben de çıplak ayaklara tahammül edemeyenlerdenim, ama son yıllarda aştım bunu artık kimsenin ayaklarını görmemeyi öğrendim, yani bana şimdi bütün günü birlikte geçirdiğin arkadaşının ayakkabıları nasıldı diye sorsan cevap vememem, kimsenin dizden aşağısına bakmıyorum :27:
Bi de erkek olsun kadın olsun, bakımsız kirli ayaklarla terlik sandalet giymesinler ya, göz zevkimize yazık.

evet arkadaşlar teşekkür ederim ilgilendiğiniz ve tavsiyeleriniz için. sorunum kendimle sanırım küçükken ne olduda böyle oldu hatırlamıyorum ama bi uzmandan yardım alsam iyi olucak sanırım, ayrıca ayaklarım hiç kokmaz ve mantar olmaz,şükürler olsun ki o yönden şanslıyım.. :) bide o olsa bilmiyorum nolurdu,bide dediğiniz gibi tercih meselesi spor ayakkabı olmazsa olmazım ya :D

teşekkürler kızlar

Son düzenleme:
Ben de çıplak ayaklara tahammül edemeyenlerdenim, ama son yıllarda aştım bunu artık kimsenin ayaklarını görmemeyi öğrendim, yani bana şimdi bütün günü birlikte geçirdiğin arkadaşının ayakkabıları nasıldı diye sorsan cevap vememem, kimsenin dizden aşağısına bakmıyorum :27:
Bi de erkek olsun kadın olsun, bakımsız kirli ayaklarla terlik sandalet giymesinler ya, göz zevkimize yazık.

aynen katılıyorum :):)

ya tamamda canım aşmak istiyorum artık bu durumu ben ya,düşünsene evde annemler çıplak ayakla dolaşıyo ben sinir oluyorum. var mı böyle bişey yaa :D:D[/Q Corap giymek ayagi ufak gosterir acaba bundan mi???Yoksa corap medeniyyettir ciplak ayak bedevilik acaba bundan mi??Himmm yoksa yillardir spor ayakkabilari corapla giydin biliyorsun corapsiz giyince fena koku yapar ufff aliskanliktan mi???

alışkanlıkta var tabi ama daha çok takıntı bendeki. sanki açık ayakkabı giysem herkes bana bakacak gibi hissediyorum :D:D

Kimse rahatsız olmuyorsa isteyen çıplak ayaklı dolaşsın, isteyen patikli, ama ortama göre davranmak en güzeli bence..

Kızlar biliyorum size çok saçma ve anlamsız gelicek ama bir takıntım var benim... Çıplak ayaklara tahammül edemiyorum ben,herkes ayağını beğeniyor,yazın terliklerle dışarı çıkıyor falan,fakat ben kendimi bildim bileli terlikle dışarı çıkmadım,dışarı çıkmayı bırak evde bile açık terlikle dolaşmıyorum.

Yaz gelince herkes açık ayakkabı,terlik,sandalet,ucu açık topuklular vs giyiyor,ben onlara bakmaya bile tahammül edemiyorum... Denize/havuza gidicek oluyorum oraya giderken bile çorapla spor ayakkabısı giyiyorum. yani acayip bi takıntı var bende.Ailem çok çaba sarfetti açık ayakkabı giydirmek için ama nafile. Sevmiyorum işte ,çıplak ayaklara tahammül edemiyorum ben...

Sizde de var mı böyle bir takıntı ya da çevrenizdeki insanlarda ? Hastalık olabilir mi bu ? Ya da ne olabilir size ?

Bende yaz kis kesinlikle kullandigim kot pantolanlarin icine ince yayt giymeden rahat etmem cok sacma demi :KK48::KK71:

Benim böyle bir takıntılarım yok.
Ayak fetişisti olacağı gibi ayaktan irite olan biri de olabilir. Olamaz diye bir şey yok.

Öyle olsaydım ben yine de psikologa giderdim. Merak ederdim sebebini.

Bende yaz kis kesinlikle kullandigim kot pantolanlarin icine ince yayt giymeden rahat etmem cok sacma demi :KK48::KK71:

:KK64:
Takıntım yok demiştim ama varmış. Sen yazınca aklıma geldi.
Ben de alttan çıtçıtlı bady giymeden kendimi çıplak gibi hissediyorum. 10 yıldır düz atlet giydiğimi bilmem.

Normal düz bady giyersem illa yukarı toplanmayacak kadar uzun olmalı. Yoksa her seferinde sırtım açılıyor diye düzeltiyorum.
Geçen yaz hep tshirt ün altına giydim mesela. :KK53:

Senin ki de çok ilginçmiş bu arada.

:KK64:
Takıntım yok demiştim ama varmış. Sen yazınca aklıma geldi.
Ben de alttan çıtçıtlı bady giymeden kendimi çıplak gibi hissediyorum. 10 yıldır düz atlet giydiğimi bilmem.

Normal düz bady giyersem illa yukarı toplanmayacak kadar uzun olmalı. Yoksa her seferinde sırtım açılıyor diye düzeltiyorum.
Geçen yaz hep tshirt ün altına giydim mesela. :KK53:

Senin ki de çok ilginçmiş bu arada.

Soylemesi ayip ;) tam giyecegim zaman esim aliyo elimden o kurtarmaya calisiyo beni bu takintimdam ama ne zaman geecer bilmiyorum :KK70:

Back
X