hadi kışın neysede yazın direk boşanma sebebii
ben de böyle düşünüyorum.
çorap hijyenik olmayan bir üründür zaten. yazın özellikle bakteriler ürer. bence çevrenizdekilerin de sağlığıyla oynamadan vazgeçin bu huyunuzdan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi kışın neysede yazın direk boşanma sebebii
Ben de çıplak ayaklara tahammül edemeyenlerdenim, ama son yıllarda aştım bunu artık kimsenin ayaklarını görmemeyi öğrendim, yani bana şimdi bütün günü birlikte geçirdiğin arkadaşının ayakkabıları nasıldı diye sorsan cevap vememem, kimsenin dizden aşağısına bakmıyorum
Bi de erkek olsun kadın olsun, bakımsız kirli ayaklarla terlik sandalet giymesinler ya, göz zevkimize yazık.
ya tamamda canım aşmak istiyorum artık bu durumu ben ya,düşünsene evde annemler çıplak ayakla dolaşıyo ben sinir oluyorum. var mı böyle bişey yaa[/Q Corap giymek ayagi ufak gosterir acaba bundan mi???Yoksa corap medeniyyettir ciplak ayak bedevilik acaba bundan mi??Himmm yoksa yillardir spor ayakkabilari corapla giydin biliyorsun corapsiz giyince fena koku yapar ufff aliskanliktan mi???
Kızlar biliyorum size çok saçma ve anlamsız gelicek ama bir takıntım var benim... Çıplak ayaklara tahammül edemiyorum ben,herkes ayağını beğeniyor,yazın terliklerle dışarı çıkıyor falan,fakat ben kendimi bildim bileli terlikle dışarı çıkmadım,dışarı çıkmayı bırak evde bile açık terlikle dolaşmıyorum.
Yaz gelince herkes açık ayakkabı,terlik,sandalet,ucu açık topuklular vs giyiyor,ben onlara bakmaya bile tahammül edemiyorum... Denize/havuza gidicek oluyorum oraya giderken bile çorapla spor ayakkabısı giyiyorum. yani acayip bi takıntı var bende.Ailem çok çaba sarfetti açık ayakkabı giydirmek için ama nafile. Sevmiyorum işte ,çıplak ayaklara tahammül edemiyorum ben...
Sizde de var mı böyle bir takıntı ya da çevrenizdeki insanlarda ? Hastalık olabilir mi bu ? Ya da ne olabilir size ?
Bende yaz kis kesinlikle kullandigim kot pantolanlarin icine ince yayt giymeden rahat etmem cok sacma demi![]()
Takıntım yok demiştim ama varmış. Sen yazınca aklıma geldi.
Ben de alttan çıtçıtlı bady giymeden kendimi çıplak gibi hissediyorum. 10 yıldır düz atlet giydiğimi bilmem.
Normal düz bady giyersem illa yukarı toplanmayacak kadar uzun olmalı. Yoksa her seferinde sırtım açılıyor diye düzeltiyorum.
Geçen yaz hep tshirt ün altına giydim mesela.
Senin ki de çok ilginçmiş bu arada.