• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıplak Ayaklar ... !!!

oLeoLe

Vazgeçersen Kaybedersin
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
75
3
36
Kırıkkale
Kızlar biliyorum size çok saçma ve anlamsız gelicek ama bir takıntım var benim... Çıplak ayaklara tahammül edemiyorum ben,herkes ayağını beğeniyor,yazın terliklerle dışarı çıkıyor falan,fakat ben kendimi bildim bileli terlikle dışarı çıkmadım,dışarı çıkmayı bırak evde bile açık terlikle dolaşmıyorum.

Yaz gelince herkes açık ayakkabı,terlik,sandalet,ucu açık topuklular vs giyiyor,ben onlara bakmaya bile tahammül edemiyorum... Denize/havuza gidicek oluyorum oraya giderken bile çorapla spor ayakkabısı giyiyorum. yani acayip bi takıntı var bende.Ailem çok çaba sarfetti açık ayakkabı giydirmek için ama nafile. Sevmiyorum işte ,çıplak ayaklara tahammül edemiyorum ben...

Sizde de var mı böyle bir takıntı ya da çevrenizdeki insanlarda ? Hastalık olabilir mi bu ? Ya da ne olabilir size ?

bende çorap giymeyi hiç sevmem azıcık sıcaklar gelsin hoop ayacıklar dışarıya.kış iyiden iyiye hissedilmeden de hep açık ayakkabı giyerim.tercih meselesi canım.bırak sanane milletin ayağından.herkes kendi gönlüne göre yaşasın.sen istersen ağustosta patik giye banane.

Tamam şehiriçinde çıplak ayaktan hoşlanmamanızı anlarım da havuza çorap ve spor ayakkabıyla gitmeniz garip geldi bana..
Eee onları çıkarıp suya girmek zor olmuyor mu sizin için? O zaman huzursuz olmuyorsunuz?
Bence bir uzmana görünün,mutlaka bir sebebi ve tedavisi vardır..

bende çorap giymeyi hiç sevmem azıcık sıcaklar gelsin hoop ayacıklar dışarıya.kış iyiden iyiye hissedilmeden de hep açık ayakkabı giyerim.tercih meselesi canım.bırak sanane milletin ayağından.herkes kendi gönlüne göre yaşasın.sen istersen ağustosta patik giye banane.

ya tamamda canım aşmak istiyorum artık bu durumu ben ya,düşünsene evde annemler çıplak ayakla dolaşıyo ben sinir oluyorum. var mı böyle bişey yaa :D:D

Tamam şehiriçinde çıplak ayaktan hoşlanmamanızı anlarım da havuza çorap ve spor ayakkabıyla gitmeniz garip geldi bana..
Eee onları çıkarıp suya girmek zor olmuyor mu sizin için? O zaman huzursuz olmuyorsunuz?
Bence bir uzmana görünün,mutlaka bir sebebi ve tedavisi vardır..

İşte kimse görmeden halletmeye çalışıyorum. havuza girdimmi rahatlıyorum çıkarken geriliyorum :(

Bende sevmem ama senin kadar aşırı değil denizde çıkarırım yani evet ucu açık giymem hatta yatarken bile yaz kış için özel çoraplarım vardır gece onları giyerim hayatta temas etsin istemem ama başkalarının ayaklarıda umrumda değil :37: bence bir uzmanla konuş bakalım neymiş

Bende sevmem ama senin kadar aşırı değil denizde çıkarırım yani evet ucu açık giymem hatta yatarken bile yaz kış için özel çoraplarım vardır gece onları giyerim hayatta temas etsin istemem ama başkalarının ayaklarıda umrumda değil :37: bence bir uzmanla konuş bakalım neymiş

evet sanırım en iyisi o olacak.. sağol cnm :)

Okurken Babam Aklima Geldi :9:

Babaminde öyle bir takintisi var .. Yazin 40.derecede bile corap giyer ..
Sandaletleri var onlari bile corapla giyiyor ..
Corap giymeden yapamiyor .. mini mini sortlar atletlerle gezer evin icinde ama
o ayagindaki coraplar her soguk ve sicakta ayagindadir katiyen cikarmaz ..
Sahile gideriz denize yüzmeye kuma bile corapla basiyor o derece takintili yani ..

Neymis Rahat edemiyormus .. aliskin degilmis .. sevmiyormus ..

seninkide ayni sey canim nasil rahat ediyorsan öyle yap ..
mecbur degilsin sonucta ciplak ayakla gezmeye ..
herkezin kendi tercihi

bende tam tersi hiç çorap sevmem kısın bile cıplk ayakla gezerim. :)) canım bence bilinç altına attıgın bi sey vardır küçüklükte yasadıgın bi sorun eetkliyordur seni..

canım var benim de böyle bi arkadaşım. ayak görünce midesi bulanıyo, bakamıyo. ama o başkalarının ayaklarına bakamıyo, kendi ayağıyla bi derdi yok :1: üstelik sadece ayak değil, ellere de takık o, mesela parmağını çıtlatan, elleriyle oynayan insanlara da tahammül edemiyo. hastalık gibi bişi, ama derinde yatan sebebi nedir onu biz bilemeyiz tabi...

canım bende de var çorapsız gezemiyorum ama çocukken çok zayıftım ayaklarım çirkindi ondan kalma bişi bnmki büyüdüm kilo da aldım ama hala rahtsızım

bende sevmiyorum çplak ayaklara bakmayı ama.Hele yazın erkeklerin çıplak ayakla dolşamasını hiç sevmiyorum.Ama takıntı şeklinde değil tabiki bakmıyorum oluyor bitiyor.Bir drye gidip anlatsan.İlerde daha değişik şeylere dönüşmesin die.

seninki kadar ileri drecede değil bende yani istemedende olsa plajda fln çıplak ayak duruluyor.ama bende nefret ediyorum nedense görmek hiç istemiyorum bu çok kötü birşeyama fena bir takıntı :50:

canım senin için çok zor oluyodur biz ne desek boş uzman yardımı alman en iyisi

Kızlar biliyorum size çok saçma ve anlamsız gelicek ama bir takıntım var benim... Çıplak ayaklara tahammül edemiyorum ben,herkes ayağını beğeniyor,yazın terliklerle dışarı çıkıyor falan,fakat ben kendimi bildim bileli terlikle dışarı çıkmadım,dışarı çıkmayı bırak evde bile açık terlikle dolaşmıyorum.

Yaz gelince herkes açık ayakkabı,terlik,sandalet,ucu açık topuklular vs giyiyor,ben onlara bakmaya bile tahammül edemiyorum... Denize/havuza gidicek oluyorum oraya giderken bile çorapla spor ayakkabısı giyiyorum. yani acayip bi takıntı var bende.Ailem çok çaba sarfetti açık ayakkabı giydirmek için ama nafile. Sevmiyorum işte ,çıplak ayaklara tahammül edemiyorum ben...

Sizde de var mı böyle bir takıntı ya da çevrenizdeki insanlarda ? Hastalık olabilir mi bu ? Ya da ne olabilir size ?

bende acık ayakkabı sevmıorm bu yuzden de hıc gıymem... ama havuza gıderken senın gıbı gıtmem heralde ...

ayyyyyyyy çok ilginç yaa....bence bi hastalık bu kusura bakma amaa
yaa havuza çorapla gidilirmiii el adama söverr :51:

o ayakların mantar falan olmuyo mu yazın sıcağında spor ayakkabı ve çorapla:53:
kokusu 10 metre öteye gelir valla uzmandan yardım al bence de.

ben de yaz kış çıplak ayak gezerim :9:
hiç sevmem çorap giymeyi..
giydim mi rahatsız ediyo sanki beni.

kardeşim de hiç çıkarmaz çoraplarını.
takıntı gibi bişey heralde bu :26:

o ayakların mantar falan olmuyo mu yazın sıcağında spor ayakkabı ve çorapla:53:
kokusu 10 metre öteye gelir valla uzmandan yardım al bence de.

evet hanımefendı katılıyorum sıze... tam ben yazacaktım kı sız yazmıssınız... uzman bır hekımden yardım alınız... ya da pudra kullanınız...

Back
X