Çıplak Ayaklar ... !!!

Soylemesi ayip :KK66: tam giyecegim zaman esim aliyo elimden o kurtarmaya calisiyo beni bu takintimdam ama ne zaman geecer bilmiyorum :KK70:

Şanslısın o zaman.
Bu arada şimdi farkettim 2011 tarihli konuya yorum yazmışım. Nasıl nereden hortladı merak ediyorum. Konu sahibi takıntısını aşmıştır umarım. :KK70::KK70::KK70:

Kızlar biliyorum size çok saçma ve anlamsız gelicek ama bir takıntım var benim... Çıplak ayaklara tahammül edemiyorum ben,herkes ayağını beğeniyor,yazın terliklerle dışarı çıkıyor falan,fakat ben kendimi bildim bileli terlikle dışarı çıkmadım,dışarı çıkmayı bırak evde bile açık terlikle dolaşmıyorum.

Yaz gelince herkes açık ayakkabı,terlik,sandalet,ucu açık topuklular vs giyiyor,ben onlara bakmaya bile tahammül edemiyorum... Denize/havuza gidicek oluyorum oraya giderken bile çorapla spor ayakkabısı giyiyorum. yani acayip bi takıntı var bende.Ailem çok çaba sarfetti açık ayakkabı giydirmek için ama nafile. Sevmiyorum işte ,çıplak ayaklara tahammül edemiyorum ben...

Sizde de var mı böyle bir takıntı ya da çevrenizdeki insanlarda ? Hastalık olabilir mi bu ? Ya da ne olabilir size ?
var var yalnız değilsin:-D bnm kuzenim aala göstermez ayaklarını. Hatta bir ara baya iddaya dönmüştü aramızda bir kaç kuzen falan. Gexe uyurken çıkarmaya gitrik çoraplarını onu yapacağımızı düşünüp üstüste iki çorap giymiş:-D:-D neden dediğimizde sevmiorum huzursuz oluyoru. Bende böyleyim diordu. Bizde rahst bıraktuk. Ama denize gidince açıor baktıkki:-D:-D

Bir de, evde çorapla gezemem kolay kolay.. İnsanın evi yani özgür olmak bir taraftan, birde herhalde böyle alışmışım, evde ayaklarım hep çıplaktır..

bende çıplak ayakla evime gelip ayaklarını toplayarak oturan insanlardan hiç hoşlanmam. üniversitede odama gelip yatağıma oturanlardan hiç hazetmezdim... benim huyum da bu... :)

Kızlar biliyorum size çok saçma ve anlamsız gelicek ama bir takıntım var benim... Çıplak ayaklara tahammül edemiyorum ben,herkes ayağını beğeniyor,yazın terliklerle dışarı çıkıyor falan,fakat ben kendimi bildim bileli terlikle dışarı çıkmadım,dışarı çıkmayı bırak evde bile açık terlikle dolaşmıyorum.

Yaz gelince herkes açık ayakkabı,terlik,sandalet,ucu açık topuklular vs giyiyor,ben onlara bakmaya bile tahammül edemiyorum... Denize/havuza gidicek oluyorum oraya giderken bile çorapla spor ayakkabısı giyiyorum. yani acayip bi takıntı var bende.Ailem çok çaba sarfetti açık ayakkabı giydirmek için ama nafile. Sevmiyorum işte ,çıplak ayaklara tahammül edemiyorum ben...

Sizde de var mı böyle bir takıntı ya da çevrenizdeki insanlarda ? Hastalık olabilir mi bu ? Ya da ne olabilir size ?
ben çirkin ayakları sevmiyorum takıntım bu yönde, yani açık ayakkabı giyilmek problem değil ama çirkin hele ki bakımsız pis ayak görünce afakanlar basıyo beni.

konu 2011 de açılmış:) eskiden çok aktif üyeler vardı onlar yorum yapmış :) bazılarını artık göremiyorum.En Büyük KK

Okurken Babam Aklima Geldi :KK9:

Babaminde öyle bir takintisi var .. Yazin 40.derecede bile corap giyer ..
Sandaletleri var onlari bile corapla giyiyor ..
Corap giymeden yapamiyor .. mini mini sortlar atletlerle gezer evin icinde ama
o ayagindaki coraplar her soguk ve sicakta ayagindadir katiyen cikarmaz ..
Sahile gideriz denize yüzmeye kuma bile corapla basiyor o derece takintili yani ..

Neymis Rahat edemiyormus .. aliskin degilmis .. sevmiyormus ..

seninkide ayni sey canim nasil rahat ediyorsan öyle yap ..
mecbur degilsin sonucta ciplak ayakla gezmeye ..
herkezin kendi tercihi
Hahahahhaha çok tatlı ya sandaletin altına çorap giymesi

benim abimin büyük kıza da sizin gibi .Hep spor ayakkabı ya da kapalı ayakkabı giyer içine de çorap .Yaz kış

Back
X