• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cips bağımlılığından kurtulamiyorum

BlancKahkul

Allah var, Allah yâr..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3.195
4.105
133
Aynı durumda olan var mı bilmiyorum ama benim için sigara gibi bişey. Hergun ama hergun cips yiyiyorum. Hele bu aralar biraz üzüntülü bir dönemdi. Günde 4-5 Allah ne verdiyse :( durduramiyorum kendimi. Yemeyince de mutsuz oluyorum. Hafta sonu cips yemiycem almiycam dedim. Kendi kendimi yedim resmen. Aman mutlu olayimda deyip gene aldım. Çok zararlı bişey çokta pahalı. Kutusu 4,5 lira günde en az 13/15 lira cipse veriyorum. Onu da geçtim çok sağlıksız. Kilo sorunum da var zaten. İçinde ki katkı maddeleri her neyse artık beni bağımlı etti. :(
Napicam bilmiyorum

Benim yedigim cipsten bocek çıkmıştı yillar once .O gundur bu gundur midemi bulandirir :olamaz:
Heralde ben başka kutu açıp yemeye devam ederdim :(
Duygusal yeme bozukluğu var sizde bence. Psikolog ile görüşmelisiniz.
Olabilir mi öyle bişey. Ama sadece cips yemek istiyorum tüm öğünlerde :(
Bence cipsten çekirdeğe geçiş yapabilirsiniz. En azından sağlıklı. Denemeye değer. Biz eşimle her akşam birer kase çekirdek yeriz, kilo problemine de sebep olmuyor hem de daha ucuz. Cips inanın çook sağlıksız :KK43:
Ah bilmez miyim beyne dahi zararliymis :(

Aynı durumda olan var mı bilmiyorum ama benim için sigara gibi bişey. Hergun ama hergun cips yiyiyorum. Hele bu aralar biraz üzüntülü bir dönemdi. Günde 4-5 Allah ne verdiyse :KK43: durduramiyorum kendimi. Yemeyince de mutsuz oluyorum. Hafta sonu cips yemiycem almiycam dedim. Kendi kendimi yedim resmen. Aman mutlu olayimda deyip gene aldım. Çok zararlı bişey çokta pahalı. Kutusu 4,5 lira günde en az 13/15 lira cipse veriyorum. Onu da geçtim çok sağlıksız. Kilo sorunum da var zaten. İçinde ki katkı maddeleri her neyse artık beni bağımlı etti. :KK43:
Napicam bilmiyorum

cin tuzu denen bisey koyuyolarmis icine bağımlılık yapan bi maddeymis
tadi da o veriyo galiba

ben olsam misir patlatirim cips yerine
baharatli misir yapabilirsiniz internetten bakip

Bu bagimlilik bndede vardi o degil market masrafimizi ikiye katliyordu. Bi gun dedimki bundan snracips almcam. O gun bugundur almam. 7 ay oldu .bi anda vazgecebilirsin emn ol.
Tabii ayda 400 lira gidiyor en az. Zaten belirttim ya ekonomik olarakta zorluyor :)
Bende almam dedim ama çok canım istedi. Al al al amaaan dedim alıp rahatlayayim ve anladım ki anlamadan bağımlısı olmuşum :KK43:
O cipslerin içindeki kimyasallar zaten bağımlılık yapsın diye kullanılıyor sizin gibi bir süru cips cikolata asitli icecek bağımlısı var bence bu bağımlılık sigaradan bile tehlikeli ama iradeli olun kuruyemişe geciş yapmayı deneyin evde kendi cipsinizi kendiniz yapın
Evet inanin şaka gibi ama yemezsem resmen huzursuz oluyorum :KK43:

Fiyatı çok artmış geçen gördüm 4.75 büyük boy ben ayda yılda bir yerim ama paketi açınca bir büyük boy bitiririm .Tabi çok zararlı 1 bardak yağ için daha az zararlı diyorlar

Alternatif ler bulmaniz lazım ondan sonra birakmaniz daha kolay olur. Sizin kadar olmasa da bende severdim ama hamilelikte kestim mecbur kalınca birakiliyor

Yerini tutmar mı biliyorum ama aktarlarda tarhana cipsi satılıyor. Baharatlı, kekikli ve sade seçenekleri oluyor. Ben de cips çok severim, ne zaman canım istese sağlıklı alternatifi olan tarhana cipsine yöneliyorum. Herkes tadını beğenmiyor ama bence bir deneyin.

Aynı durumda olan var mı bilmiyorum ama benim için sigara gibi bişey. Hergun ama hergun cips yiyiyorum. Hele bu aralar biraz üzüntülü bir dönemdi. Günde 4-5 Allah ne verdiyse :KK43: durduramiyorum kendimi. Yemeyince de mutsuz oluyorum. Hafta sonu cips yemiycem almiycam dedim. Kendi kendimi yedim resmen. Aman mutlu olayimda deyip gene aldım. Çok zararlı bişey çokta pahalı. Kutusu 4,5 lira günde en az 13/15 lira cipse veriyorum. Onu da geçtim çok sağlıksız. Kilo sorunum da var zaten. İçinde ki katkı maddeleri her neyse artık beni bağımlı etti. :KK43:
Napicam bilmiyorum

Size cips hakkinda bazi seyler yazayim, belki tiksinir birakirsiniz.

Oncelikle cips asla ve asla kilo yapmaz.
Cok ciddiyim. Cunku kullanilan yag o kadar pis, dogaya, dogala aykiri bir sey ki insan vucudunda onu parcalayacak enzim yok. Beslenmeyle takviyeyle vesaire hic bir sekilde girmiyor vucuda bu lanet olasi seyi parcalayacak enzim.
Parcalanmaz.
Evet bu yuzden kilo yapmaz. Kanser yapar dogrudan.

Sporu denediniz mi kilo sorununuz için hem spor da yaptıgınız için verdiğiniz emeğe kıyamazsınız belki çokta yağlı bir şey hele baharatlılar benım de midemi bozuyor sağlıgınız için iradeli olun.

Yerini tutmar mı biliyorum ama aktarlarda tarhana cipsi satılıyor. Baharatlı, kekikli ve sade seçenekleri oluyor. Ben de cips çok severim, ne zaman canım istese sağlıklı alternatifi olan tarhana cipsine yöneliyorum. Herkes tadını beğenmiyor ama bence bir deneyin.
Evet biliyorum. Aldım hatta. Ama pek sevemedim.
Mideniz bulanmıyor mu ben dün iki paket aldım bir paketin yarısını yiyemedim midem bulandı attım valla
Bulanmiyor valla kahvaltiyi çoğu kez cipsle yapıyorum
Cips benim icin de 1 numara :110: çok seviyorum:KK47:
Dikkat edin bağımlı olmayın sizde

Back
X