Cirinone %8 vajinal jeli tüp bebek tedavisinde nekadar süre kullandınız???

dryaaa22

Annesinin Aşkısııııı:)
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
201
3
96
İstanbul
Merhaba kızlar ben tüp bebekle gebeliğimin 4.haftasındayım ve doktorum cirinone jel verdi ilk haftalar kullandığımda hiç bir şey yoktu ama son 2 haftadır beyaz sert tortular geliyor parça parça ve hiç bitmiyor çok rahatsız oldum bu durumdan sizdede bu jeli kullanıp bu sorunu yaşayıp kullanmaya devam eden yada bırakan varmı?:uhm:

Merhaba kızlar ben tüp bebekle gebeliğimin 4.haftasındayım ve doktorum cirinone jel verdi ilk haftalar kullandığımda hiç bir şey yoktu ama son 2 haftadır beyaz sert tortular geliyor parça parça ve hiç bitmiyor çok rahatsız oldum bu durumdan sizdede bu jeli kullanıp bu sorunu yaşayıp kullanmaya devam eden yada bırakan varmı?:uhm:

merhaba canım bende hamileliğimin 10. haftasının içindeyim mikroenjeksiyon öncesi kullanmaya başladım hala kullanıyorum bu jeli mart ın 5 inde kontrolum var sanırım o gün tamam artık kullanma diyecek. bu jel i gebeliğin 12. haftasına kadar kullanıyorsun canı kurtuluş yok. dediğin gibi bi süre sonra geri geliyor ama bu normalmiş dr. rengi kırmızıya kaçmıyorsa sorun yok dedi. vücut ihtiyacı olanı alıyor kalan geri çıkıyor kafana takma. biliyorum alışamıyorsun insanı çok rahatsız ediyor ama kullanmak zorundayız.

kızlar bende kullanıyorum. 4 şubatta aşılamam yapıldı ve ogün verdi. ama aşılamadan 2 gün sonra kullanmaya başla dedi.
hala kullanıyorum. ilk zamanlar bended bişey yoktu ve yeni yeni beyaz peynir parçaları gibi şeyler gelmeye başladı.durum çok rahatsız edici ama dayancaz. 15 gün kullan dedi ve 18 şubatta hcg sonucu yapıp dr a gidicem. inşallah hamileyimdir. o jelde bebeişin tutunması düşük tehlikesi olmasın diye veriliyomuş.
bilginiz olsun. hergün aynı saatte almaya dikkat edin kızlar dr um bana öle demişti.

canım bende kullanıyorum. mikroenjeksiyondan üç gün önce başladım kullanmaya . yani yumurta toplama işleminden hemen sonra başladım vajinel jeli kullanmaya.ama bende çok aşırı hassasiyet oluşturdu.ve kaşıntım çok oluyor.aynı şekilde beyaz beyaz parçalar şeklinde hep çamaşırıma dökülüyor...doktorum bu normal dedi.korkulcak bişey yok yani .için rahat olsun.12-13 hafta kadar kullanıcağım bu jeli ben henüz iki kutu bitirdim. daha dört kutu kullancam ...bunu kullanmak zorundayız malesef ... en iyisini doktorun bilir tabiiki bir problemin varsa yine doktorunu ara sor kafana takılmasın hiç bişey...hoşçakall....

arkadaşlarım acil sorum var.crinone jelimi yaptım ve afedersiniz lavaboya çıktım birazda kabizlik durumu oldu maalesef. bu jeli hemen yaptıktan 15 dk sonra falan çıktım wc ye ve kocaman 2 parça o jel geldi birikinti yapmış galiba.kasıklarım çok ağrıyodu ama şimdi geçti o ağrım rahatladım. acaba hemen şimdi tekrar yapsam mı o jeli. önce yaptığım çıkmışmıdır

dejavu. bir daha hemen tuvalete çıkma. ama jel çıkınca da yeniden yapma. gerek yok gereken besini almıştır :)

jel progesteron hormonu barındırıyor ve bu da gaza ve kabızlığa neden oluyor. düzgün beslenin posalı besinler ve sebze meyve yemeyi ihmal etmeyin. en azından kabızlık olmaz. gaz için yapılacak çok fazla şey yok. ama yine de yatmadan 3-4 saat önce birşeyler yemeyi kesin 5-6 öğün şeklinde yeyin. sütü ve ürünlerini ise akşam değil gündüz tüketin...

slm kızlar bende 16 haflaık hamileyim tüp bebek yoluyla hamile kaldım bende o jeli 9. haftama kadar kullandım çünkü benim progestoron hormonum en başından beri dengeli gitti dr 9. haftada kesti pütür pütür tortuların gelmesi çok normal krem renkde ama bu tortuların rengi değişirse özellikle kanama olduğuna işarettir ve acilen dr nuza haber vermelisiniz bence
keyifli hamilelikler arkadaşlar

dejavu. bir daha hemen tuvalete çıkma. ama jel çıkınca da yeniden yapma. gerek yok gereken besini almıştır :)

jel progesteron hormonu barındırıyor ve bu da gaza ve kabızlığa neden oluyor. düzgün beslenin posalı besinler ve sebze meyve yemeyi ihmal etmeyin. en azından kabızlık olmaz. gaz için yapılacak çok fazla şey yok. ama yine de yatmadan 3-4 saat önce birşeyler yemeyi kesin 5-6 öğün şeklinde yeyin. sütü ve ürünlerini ise akşam değil gündüz tüketin...

sağol cnm:))

başlığı açanın ellerine sağlık.
Tam başlık açıcaktım bir baktım benim sorucağım soru:))

benim durum biraz daha farklı
bende tüpbebek hamilesiyim.
Jeli kullanmaya 8.haftamda başladım.10.haftada tam kesicektimki 2 saat süren yoğun bir kanama geçirdim.hatta iğne yapıldı.allaha şükür tutundu bebeğim.geçti kanamam.
Kanama olunca doktorum jeli 2 hafta daha kullan dedi.,
şuanda tam 12 haftalık oldum.jeli bırakalı 3 gün oldu.benim kanamam olduğu için jel geriye gelirken bende kahverengi olarak geliyordu.
Ama bıraktığımdan beri yani 3 gündür hem resmen siyah geliyor.hemde öyle bir topak helinde geliyorki anlatamam.
Hemşiremle konuştum biraz önce.korkma sakın çok normal dedi.kanama olmuştu ya o koyu renk ondan dedi.
Tamam korkmıcam ama daha ne kadar sürücek bu topaklar??

Kızlar jeli bıraktıktan keç gün sonra bitti bu topak işi sizlerde?
Cevap veririseniz içim daha da rahatlıcak

teşekkürler

Kızlar yeni başlık açmak istemiyorum
bunun gibi bir durum yaşıyan kimse yokmu.
Bugün hala geliyor.
Ne zamn biticek yaaa:((

için rahat olsun cnm o jel maalesefki kanama olduğu zamn öyle korkutucu renklerde gelebiliyo.burda çok okudum bu tarz şeyleri.tabi insan onu görünce ister istemez korkuyo.hemşire de çok normal olduğunu söylemiş,bebeğini ve kendini üzme cnm ...allah bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bende 10 haftalik hamileyim kizlar ve jeli dün biraktim dr.10.haftaya girdin daha kullanmana gerek yok dedi.bende kurtulduguma seviniyorum acikcasi:) önemli olan hayirlisiyla bebeklrimizi kucagimiza almak...

bende 10 haftalik hamileyim kizlar ve jeli dün biraktim dr.10.haftaya girdin daha kullanmana gerek yok dedi.bende kurtulduguma seviniyorum acikcasi:) önemli olan hayirlisiyla bebeklrimizi kucagimiza almak...

ohhh ne güzel sen kurtulmuşsun darısı bize :) benim kontrol zamanım martın 5 inde sanırım banada o zaman bırak diyecek ama dediğin gibi herşey bebişlerimiz için. inşallahhh hepimiz sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız yavrularımızı canımm.

ohh be cevap veren çıkmış sonunda:))
bazen bildiğin birşeyi başkalarından duymak seni daha da rahatlatır ya.benimkide işte öyle birşey:))
ay ne gıcık şey bu jel.resmen macun gibi geliyor .beyaz renk olsa neyse resmen simsiyah.ama bir yandanda onun sayesinde tutundu belki meleğim.
o yüzden dediğiniz gibi arkadaşlar herşey bebişlerimize kavuşmak için.

ohh be cevap veren çıkmış sonunda:))
bazen bildiğin birşeyi başkalarından duymak seni daha da rahatlatır ya.benimkide işte öyle birşey:))
ay ne gıcık şey bu jel.resmen macun gibi geliyor .beyaz renk olsa neyse resmen simsiyah.ama bir yandanda onun sayesinde tutundu belki meleğim.
o yüzden dediğiniz gibi arkadaşlar herşey bebişlerimize kavuşmak için.

evet canım son derece rahatsız edici bişey bu jel ama dediğin gibi belkide meleklerimize kavuşmamızda etkisi var herşey onlar için İnşallah hayırlısı ile bebişlerimizi kucaklarımıza alırız Rabbim tamamına erdirsin inşallahh.

emsalll cim seninde tüp bebek dimi?
ticker da 9 haftalık yazıyor sanırım.
senin kanama yada lekelenme gibi bir problemin oldumu hiç canım ?

emsalll cim seninde tüp bebek dimi?
ticker da 9 haftalık yazıyor sanırım.
senin kanama yada lekelenme gibi bir problemin oldumu hiç canım ?

evet canım 9 buçuk haftalık olduk Rabbime şükürler olsun :)) .mikroenjeksiyon yöntemi ile hamile kaldım ilk denemede. Allah a şükür hiç kanama yada lekelenme tarzında biişey yaşamadım canım. senin bebiş kaç haftalık şu an

ohhh ne güzel sen kurtulmuşsun darısı bize :) benim kontrol zamanım martın 5 inde sanırım banada o zaman bırak diyecek ama dediğin gibi herşey bebişlerimiz için. inşallahhh hepimiz sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız yavrularımızı canımm.

hayirlisi insallah canim insallah en kisa zamanda kurtulursun..gicik bisey yaaa..senin bebis tekmiydi ciftmi canim?

Back
X