Cirinone %8 vajinal jeli tüp bebek tedavisinde nekadar süre kullandınız???

hayirlisi insallah canim insallah en kisa zamanda kurtulursun..gicik bisey yaaa..senin bebis tekmiydi ciftmi canim?

İnşallah canım dediğin gibi hayırlısı. gıcık mıcık ama bebeişlerimizi o tutuyorsa daha kullanmaya razıyım kolay bulmadık diğmi ?? canım benim bebiş tek 3 embriyo transfer edilmişti biri tutunmuş anneye sıkıca :)) hatırlarsan 12. gün degerim çok düşük çıkmıştı sevinenemiştim. sen o gün Almanya ya dönüyordun ama gidince bile ben döndüm ama aklım sende kaldı sonucun ne diye sormuştun sormuştun sağolasın :)) canım inşallah hepimiz yavrulamızı kucaklarımıza alırız sağlıkla sıhhatle Rabbim tamamına erdirsin inşallahhh. darısı tüm isteyenlerin başına

İnşallah canım dediğin gibi hayırlısı. gıcık mıcık ama bebeişlerimizi o tutuyorsa daha kullanmaya razıyım kolay bulmadık diğmi ?? canım benim bebiş tek 3 embriyo transfer edilmişti biri tutunmuş anneye sıkıca :)) hatırlarsan 12. gün degerim çok düşük çıkmıştı sevinenemiştim. sen o gün Almanya ya dönüyordun ama gidince bile ben döndüm ama aklım sende kaldı sonucun ne diye sormuştun sormuştun sağolasın :)) canım inşallah hepimiz yavrulamızı kucaklarımıza alırız sağlıkla sıhhatle Rabbim tamamına erdirsin inşallahhh. darısı tüm isteyenlerin başına

hatirlamazmiyim canim benim:)hatta laptop vardi yanimda kac kere baglanmaya calismistim ama bi türlü girememistim nete:)neyse hayirlisi olsun tek olsun meleklerimiz.banada 2 tane transfer ettiler benimde 1i sikica tutunmus bana.yerim onu ben yaaa:)en son 3.36cm di boyu.ve öyle hareket ediyoduki görünce sok olmustum.ellerini bacaklarini öyle oynatiyoduki..allah herkese nasip etsin insallah..allah bizimkileride tamamina erdirir insallah:emir_bebek:

hatirlamazmiyim canim benim:)hatta laptop vardi yanimda kac kere baglanmaya calismistim ama bi türlü girememistim nete:)neyse hayirlisi olsun tek olsun meleklerimiz.banada 2 tane transfer ettiler benimde 1i sikica tutunmus bana.yerim onu ben yaaa:)en son 3.36cm di boyu.ve öyle hareket ediyoduki görünce sok olmustum.ellerini bacaklarini öyle oynatiyoduki..allah herkese nasip etsin insallah..allah bizimkileride tamamina erdirir insallah:emir_bebek:

canım benim çok sağol. bi tane olsun bizim olsun diye bi laf var ya :)) Rabbim inşallah kucaklarımıza aldığımız günüde göstersin. maşallahhh bebişine annesi. seninle aramızda tam 1 hafta var. ben daha hareketlerini göremedim teyzesi ama o anı yaşamak için can atıyorum. 14 şubatta gittim dr.a ama tam anlamıyla göremedim şimdiki randevum mart ın 5 inde bayada var bakalım nasıl geçecek o kadar zaman.

evet canim 40 larimiz kariscak seninle:)benimde randevum 3 martta ama bu ayin 24ünde yine var cünkü test yaptircam.11-14 testini.sanada tavsiye ederim.dr.un bu konuda bise söyledimi sana?
o zaman önümüzdeki randevunda görürsün yigenimin hareketlerini insallah:))

evet canim 40 larimiz kariscak seninle:)benimde randevum 3 martta ama bu ayin 24ünde yine var cünkü test yaptircam.11-14 testini.sanada tavsiye ederim.dr.un bu konuda bise söyledimi sana?
o zaman önümüzdeki randevunda görürsün yigenimin hareketlerini insallah:))

40 larımız karışcak haaa :))) haklısın. canım benim 5 mart ta ense kalınğına bakılacak ve ikili tarama testi yapılacak. inşallah gittiğim zaman görürüm takla attığını :) canım sende kendine ve yiğenime iyi bak Allah a emanet olun kocaman öptüm sizi kocaman

40 larımız karışcak haaa :))) haklısın. canım benim 5 mart ta ense kalınğına bakılacak ve ikili tarama testi yapılacak. inşallah gittiğim zaman görürüm takla attığını :) canım sende kendine ve yiğenime iyi bak Allah a emanet olun kocaman öptüm sizi kocaman

süperr..insallah hayirli ve iyi sonuclar aliriz..sende kendine ve bebise iyi bak öpüyorum:1hug:

süperr..insallah hayirli ve iyi sonuclar aliriz..sende kendine ve bebise iyi bak öpüyorum:1hug:

Amin canım inşallahhh. sağlıklı sıhhatli tosun gibi bebişler alırız kucaklarımıza inşallah :)) sonuç ve gelişmelerinden haberdar et beni merak ederim sizi canım

evet canım 9 buçuk haftalık olduk Rabbime şükürler olsun :)) .mikroenjeksiyon yöntemi ile hamile kaldım ilk denemede. Allah a şükür hiç kanama yada lekelenme tarzında biişey yaşamadım canım. senin bebiş kaç haftalık şu an

canım bende Allaha şükür 12,5 haftalığım şu anda.

10.haftamda kanamam olmuştu.ama atlattık çok şükür.
işte bugün itibariyle hala biraz lekem geliyor ama onada alıştım artık.panik yapmıyorum.
benimde ilk micromdu.
doğumtarihlerimiz çok yakın oluyor::))

canım bende Allaha şükür 12,5 haftalığım şu anda.

10.haftamda kanamam olmuştu.ama atlattık çok şükür.
işte bugün itibariyle hala biraz lekem geliyor ama onada alıştım artık.panik yapmıyorum.
benimde ilk micromdu.
doğumtarihlerimiz çok yakın oluyor::))

Allah tamamına erdisin canım. hayırlısı ile kucaklarımıza alalım hepimiz bebişlerimizi inşallah. lekelenme olabilirmiş ilk 3 ay korkma zaten alıştım demişsin.evet canım tarihler yakın seninlede aramızda 2 hafta var :)) eylül annesi olacağız muhtemelen

SLM HANIMLAR;

Crınone %8 vajinal jeli kullananlar var mı? tüp bebek ilgili nedir? neden gerek duyulur? ne işe yarar faydası nedir. Dokturlarım bana ,ilaçlarımın içinde de bunu yazmışlar bende tüp bebeğe başlayacağım. şubat ayında yumurta geliştirmek için ilaçları kullanacağımı biliyorum. bu ilacın adını ilk defa duydum ( Crınone %8 vajinal jeli)

bana detaylı anlatırsanız kullananlar varsa aranızda

SLM HANIMLAR;

Crınone %8 vajinal jeli kullananlar var mı? tüp bebek ilgili nedir? neden gerek duyulur? ne işe yarar faydası nedir. Dokturlarım bana ,ilaçlarımın içinde de bunu yazmışlar bende tüp bebeğe başlayacağım. şubat ayında yumurta geliştirmek için ilaçları kullanacağımı biliyorum. bu ilacın adını ilk defa duydum ( Crınone %8 vajinal jeli)

bana detaylı anlatırsanız kullananlar varsa aranızda

Canim rahim duvarini kalinlastirarak bebegin tutunmasini kolaylastiriyor

Size neden vemediler inan hic bi fikrim yok.biz asilama denenmeden direk tup bebek yaptirdik.druna danisirsan detayli bi bilgi alabilirsin

sen tüp bebek nasıl bebişin oldu mu olduysa önce sana donra babasına sonra milletine hayırlı bir evlat olsun

ne olur kusura bakma canım aşılamaları öğrendim. tüp bebekte yeni acemiyim. onun için sorulara başvurdum canını sıkmak istemezdim. neyse Doktoruma gider sorarım ayın 2.3 ünde
:72:

sen tüp bebek nasıl bebişin oldu mu olduysa önce sana donra babasına sonra milletine hayırlı bir evlat olsun

ne olur kusura bakma canım aşılamaları öğrendim. tüp bebekte yeni acemiyim. onun için sorulara başvurdum canını sıkmak istemezdim. neyse Doktoruma gider sorarım ayın 2.3 ünde
:72:

ALLAH razi olsun canim.RABBIM tum isteyenlere versin.Haftaya ilk kontrolumuze gidecegiz insaALLAH.estagfurullah canim sikmak degil bilgim olmadigindan oyle soyledim yoksa hepimiz sora sora ogreniyoruz

merhaba arkadaşlar. Bende bu jeli kullanıyorum ama bunu sıktıktan sonra vakum gibi bişey oluyor öyle hissediyrum. embriyolara zarar verir mi bu sizce :( lütfen cevap verinn ??????

Kac tane kullandiginizdan kimden bahsetmemis. Benim doktor bir dedi ama sanki iki kere kullananda var? Nasil bukadar farkli olabilir?

Arkadaşlar ben bu jele başlayalı göğüslerimde biraz ağrı olduğunu hissettim .. yan etkilerine baktim göğüslerde hassasiyet yaziyordu .
Sizdede hic boyle oldu mu :(( lutfen cevaplarınızi bklyrm

Back
X