- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi sevimlibiri
-
Öyleler maalesef , yoksa ilişkimi keser çekilirdim kenaraCirkefe taş atma üstüne sıçrar derler. Siz olduğunuz gibi olun. Onların kendilerini haklı sanmalari haklı oldukları anlamina gelmez. Ayrıca neden görüşmek zorundasınız? Akrabaniz mi bu kişiler
Benim de genel tavrım bu şekilde olurdu ,uğraşmazdım bile ama akraba maalesef ve iş ortamı gibi görüşmek zorundayız .yani bu şekilde sabrım zorlanıyor ciddi ciddi gitmeyi düşünüyorum diğer sevdiğim insanlarla da iletişimi kesmem demek olsa bile , ama bir yandan da dediğim gibi ben haklıyım neden ben gidiyorum yanına kar mı kalacakkim olursa olsun ben ,
beni yıpratan,zarar veren insanlarla ilişkimi keserim ,,,(ailem de dair)
iş ortamında ise sınırlarımı bilip,ilişki düzeyimi minimalize ederim
Iliskinizi %100 kesemeseniz bile minimuma indirmeye çalışın. Uğraşılmaz gerçektenÖyleler maalesef , yoksa ilişkimi keser çekilirdim kenara
Haklısınız aynen öyle oldu sanırım , ama dediğim gibi hiç böyle insanlarla uğraşmak zorunda kalmamıştım keşke biraz daha cevval biri olsam diyorumtoplu bir ortamda bir kere rezil et bırak bir daha yapmazlar . Canım senin durumu sakinleştirmen onları azıtmış . Bu tipler 2 ye ayrılır şakasına takılıp haddini aşınca geri çekilen . Bir diğeri asla haddini aşmayan hep kendisi haklı iftiracı tiplerdir . Yani sen bu 2. tiplerin gözünü korkutmazsan daha çok uğraşırsın bunlarla .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?