Çirkef olmak istiyorum

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Ya tamda bu işte. Ben çok sessiz sakin özgüven eksikliği olan bir insanım.bi ortamda konuşurken dinlenen saygın bir kişiliğim vardır ama hiç tartışamam.tarissam altta kalırım haklı olsam bile haksız çıkarım sınır oluyorum nefret ediyorum bu huyumdan. Bende kötü olmak istiyorum evet tuhaf gelebilr ama artık her lafı yatmaktan bıktım,hep sonradan düşünüp, tüh keşke cevabını verseydim diyorum icim içimi yiyor, eşime,kvye herkese karşı böyleyim malasef,oysaki ben cevabını verip susturmak istiyorum karşı tarafı.sacma olcak ama napabilirim bunun için o_O

Ya tamda bu işte. Ben çok sessiz sakin özgüven eksikliği olan bir insanım.bi ortamda konuşurken dinlenen saygın bir kişiliğim vardır ama hiç tartışamam.tarissam altta kalırım haklı olsam bile haksız çıkarım sınır oluyorum nefret ediyorum bu huyumdan. Bende kötü olmak istiyorum evet tuhaf gelebilr ama artık her lafı yatmaktan bıktım,hep sonradan düşünüp, tüh keşke cevabını verseydim diyorum icim içimi yiyor, eşime,kvye herkese karşı böyleyim malasef,oysaki ben cevabını verip susturmak istiyorum karşı tarafı.sacma olcak ama napabilirim bunun için o_O
Gayet iyisin böyle.
Nayif bayanlara bayılıyorum.
Çoğunluğun yaptığı herzaman doğru olmuyor herkes çirkef diye sen neden asaletini bozuyosunki.
Hakkını ara ama kendin gibi ara
Çirkef olunmaz çirkef doğulur bunuda şimdi buldum☺

Gayet iyisin böyle.
Nayif bayanlara bayılıyorum.
Çoğunluğun yaptığı herzaman doğru olmuyor herkes çirkef diye sen neden asaletini bozuyosunki.
Hakkını ara ama kendin gibi ara
Çirkef olunmaz çirkef doğulur bunuda şimdi buldum☺
Çok haklısınız ama konusarakta savunamıyorum nedense karşı taraf hep daha baskın oluyor,ozenmiyor degilim

Ay o dert bendede var ben konuşunca insanlar beni duymazlar bile okadar sesim cikmiyor ama altta kalmiyorum allahtan kavga ederken biraz cikiyor sesim malesef o dediginiz sonradan olmuyor bende öyle olmak istedim ama doğuştan gelen bisey

benimde ihtiyacım cahiilkleri ile beni umursamıyor gibi yapanlar çok.

Sorun bizdemi onlardami bazen şaşıp kalıyorum.keske bi formülü olsa dersi olsa gitcem valla:işsiz:

Çirkeflik ayri hakkını savunmak ayri. İnsanlar hakkını savunuyor diye çirkef mi yani anlamadim. Yada siz karsi tarafı ezmek mi istiyorsunuz? Ayrica muhatap olmamakta bir tercihtir ve gayet cool bir harekettir

Çirkef olmadan,çirkinleşmeden de hakkını savunabilir insan.
Neden, bunu nasıl yapabileceğinizi araştırmıyorsunuz?

Insanlar saygıdan, mütevaziden anlamıyor. Sonra yok ahlak bozuldu, yok gelenek görenek vs. Anlayış yok güzelce dinlemek yok sonra ışte böyle insanları dert sahibi yapıyorlar. Hakkını ara ama cirkeflik güzel birşey değil . Seni cirkeflestirenlerden uzaklaş hatta.

Back
X