• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkefe bağlamak..

Cilli_begonya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
556
440
103
Merhaba sevgili arkadaşlar.. direk konuya girmek istiyorum ben il merkezine 70 km uzaklıkta iki vesaiyle gittiğim bi işyerindeyim ve birimde iki muhendis olarak çalışıyoruz. Babam olmadığı için annemle birlikte yaşıyoruz annem fiziksel ve ruhsal olarak hasta babamın vefatından dolayı toparlayamadi ve yanlız yaşayamıyor il merkezinde kaliyorum ben hergün İşe gidip geliyorum 2 yıldır ve simdi ilk defa mazaret tayin dilekcesi yazdım ki sonuç daha belli değil. Şimdi gelelim sorunuma yanimdaki birim arkadaşım dogudan tayin oldu 7 yıllık memur ve oda gitmek istiyor evli ve bir çocuğu var. Tamam ben onun için hep dua ettim ama dilekçesi kabul olmadı. Şimdi benim dilekçe yazdığımı öğrenince il mudurune kadar gitti ortalığı ayağa kaldırdı itirazlar etti benimle konuşmuyor hergün iki karış yüzünü çekiyorum. Ve aramız çok iyiydi bunu nasıl yapar diye sürekli ağlıyorum çok mutsusuzm şimdi ben suçlu muyum.

Iyi de neden kızdı

Yani tayin bu herkes ister

Tecrübe hizmet puanı üstünlüğü vs yok mu

O gidemedi siz gidebilecek misiniz

Yani il merkezine tayin için siz sağlık mazereti o eş durumunu göstermiştir muhtemelen

Sonuç bir belli olsun da o zaman trip yapsın bari

Iş başka arkadaşlık başka. Siz onun iyiliğini istemişsiniz ancak o aynı şeyi sizin için düşünmüyor sanırım.

Önce kendinizi ve annenizi düşünün, ona göre hareket edin. Istediği kadar yıksın ortamı o senin hakkın değil mi neden kullanmayacakmışsın?

kimin hakkıysa o olsun tayin
türkiye şartlarında zor ama

Iyi de neden kızdı

Yani tayin bu herkes ister

Tecrübe hizmet puanı üstünlüğü vs yok mu

O gidemedi siz gidebilecek misiniz

Yani il merkezine tayin için siz sağlık mazereti o eş durumunu göstermiştir muhtemelen

Sonuç bir belli olsun da o zaman trip yapsın bari

Şimdi o es durumunu gösterdi eşini bulunduğumuz ilçeye kadrosu var diye kabul etmediler ama ben ilçede kalamam sadece sağlık ocağı var hastane yok. zaten daha olacağı belli değil okadar karıştırdı ortalığı ki olacağı varsa olmaz

Iş başka arkadaşlık başka. Siz onun iyiliğini istemişsiniz ancak o aynı şeyi sizin için düşünmüyor sanırım.

Önce kendinizi ve annenizi düşünün, ona göre hareket edin. Istediği kadar yıksın ortamı o senin hakkın değil mi neden kullanmayacakmışsın?

Yani şimdi nasıl davranmam gerek ona karşı konuşmuyor ki benle okdar da iyiydik ya en çok ta bu oturuyor içime

Yaparsa yapsin
Sizin elinizde olan bi durum degil ki bu ..
Babanizin kizi degil trip atan muhendis ne yaa :110:
Koskoca kadin

Şimdi o eski memur olduğu için kendine hak görüyor bide ben gidersem ikinci bir muhendis gelmeden o ordan gidemez yaktı yıktı ortalığı en çok ta kalbimi kirdi
o sizden daha kıdemli eş durumuda var doğu hizmeti peki ikiniz tayim talabinde bulunuyorsanız öncelik onun sanırım siz nasıl ondan önce tayin olabilirsiniz?

O dilekçe yazmadan önce size sorup izin aldı mı ki, siz yazınca sorun edip küsüp konuşmuyor? Ne alaka anlamadım yani. O gitseydi iyiydi, siz giderseniz kötü, nasıl bir mantıksa bu...
Çok yakındık demişsiniz ama demek ki o size çok da yakın değilmiş. Bence o sizle konuşmuyorsa siz de hiç konuşmaya çalışmayın. Bir süre sonra kendi anlar belki çocukluk ettiğini.

Valla konuşmazsa konuşmasın.. ben sizin yerinizde olsam yüzüne bakmam ... insan arkadaşının menfatini düşünür bu kadın tam tersi benim işim olmazsa senin ki de olmasın diyip taş koyuyor yolunuza... böyle bir insanın konuşmaması bana koymaz açıkçası ....gerçek yüzünü göstermiş bravo

O bu hakkı kendinde nasil göruyor?gitmis sikayette bulunmus bilmem ne? asıl senin konuşmaman lazim? muhattap olma trip at birak öyle arkadas olmaz olsun. bencil bir arkadaş.

Çok çabuk güveniyorum ya bütün herşeyi ondan öğrendim ona hep minnettar kaldım suan bana psikolojik olarak suçluluk duygusu hissettiriyor

O dilekçe yazmadan önce size sorup izin aldı mı ki, siz yazınca sorun edip küsüp konuşmuyor? Ne alaka anlamadım yani. O gitseydi iyiydi, siz giderseniz kötü, nasıl bir mantıksa bu...
Çok yakındık demişsiniz ama demek ki o size çok da yakın değilmiş. Bence o sizle konuşmuyorsa siz de hiç konuşmaya çalışmayın. Bir süre sonra kendi anlar belki çocukluk ettiğini.

Şimdi ben gidersem onun gitmesi zorlaşacak tek kaldığı için bana yok evlenin ce gideceksin falan a getirdi olayı bencil olan ben oldum

Çok çabuk güveniyorum ya bütün herşeyi ondan öğrendim ona hep minnettar kaldım suan bana psikolojik olarak suçluluk duygusu hissettiriyor
Resmen mobing! takma arkadaşim birak uzulmeye deymez. o takmiyor mu sen hic takma onu.Eger insansa hatasini anlar ozur diler.Acıyım deme ona.Annem icin yikarim ortaligi oda kim oluyor muş.

Valla konuşmazsa konuşmasın.. ben sizin yerinizde olsam yüzüne bakmam ... insan arkadaşının menfatini düşünür bu kadın tam tersi benim işim olmazsa senin ki de olmasın diyip taş koyuyor yolunuza... böyle bir insanın konuşmaması bana koymaz açıkçası ....gerçek yüzünü göstermiş bravo

Bilakis ben onun işine taş koymuşum ben zaten evlenince gidecekmisim falan şimdi niye dilekçe yazmışım

Resmen mobing! takma arkadaşim birak uzulmeye deymez. o takmiyor mu sen hic takma onu.Eger insansa hatasini anlar ozur diler.Acıyım deme ona.Annem icin yikarim ortaligi oda kim oluyor muş.

Şuan çok mutsusuzm ise gitmek istemiyorum hergün stresli ortam gergin sabah akşam dua ediyorum tayinim onaylansın diye

o sizden daha kıdemli eş durumuda var doğu hizmeti peki ikiniz tayim talabinde bulunuyorsanız öncelik onun sanırım siz nasıl ondan önce tayin olabilirsiniz?

Şimdi o es tayini yazdı ama gelen cevap eşinin bulunduğu ilçeye kadrosu olduğundan eşinin ona tabii olabileceği. ben mazeret tayini yapmak istiyorum sorun sonuç değil onun bu şekilde ortalığı yakıp yıkmasi benin dağa belli degilki sonucu

Back
X