• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkefe bağlamak..

arkadaş olabilirsiniz ama herkes sizinle aynı fikirde düşüncede olmaz sizin yaptıklarınızı aynı durumunuzda oda yapmaz/yapmak zorunda degil, her insanın belli normlara göre yaşamasını beklemeyin öyle bir zorunlulukları yok, durumdan hoşlanmıyorsanız sizinle aynı düşünceleri paylaşan daha iyi anlaşabileceginiz kişiler seçin.

iş hayatında koyun postunda kurt çoktur hele günümüz türkiyesinde özel veya devlet her kurumda inanılmaz bir rekabet var. bu tavrı yüzünden sert çıkışmayın ama alındığınızı belli eden bir konuşma yapın ki muhtemelen ''bende istiyorum'' deyip işin içinden çıkar sizde birşey söyleyemezsiniz.

Ne alaka ya? Boyle yetiskin gorunumlu cocuklardan tiksiniyorum artik. O yazar, sen yazarsin, baskasi da yazar. Dilekce hakki herkesindir, kisitlamasi yoktur. Konusmuyorsa konusmasin bosverin, karakterini gormus oldunuz en azindan.

o sizden daha kıdemli eş durumuda var doğu hizmeti peki ikiniz tayim talabinde bulunuyorsanız öncelik onun sanırım siz nasıl ondan önce tayin olabilirsiniz?

Ozur gurubu Tayin durumu ona bakmiyor, kidemli olmasi ya da dogu hizmeti yapmis olmasi onemli degil. Onemli olan her memura taninmis olan es durumu tayin sartlarini saglamasi. Karsi tarafin tayini esinin oraya tayin olabilmesi nedeniyle reddedilmis. Konu sahibinin tam durumunu bilmiyorum ama saglik durumundan tayin isteyecek sanirim. İsteyebilir en dogal hakki, cevap olumlu olur ya da olumsuz olur bilemem tabii ki.

yok öyle bir dünya. en candan dost bile olsam hayatım beni bağlar ve bir başkasının menfaatine dokunacak diye -haksızlık yapmadan- kendime en uygun durum ne gerektiriyorsa onu yaparım. kimseden de hayatım kolaylaşacak diye güleryüz beklemem. siz neden ağlıyorsunuz hem anlamış değilim. ona haksızlık mı ettin hayır. devlet sana böyle bir izin vermiş mi evet. ne halt yerse yesin, rahat olsun. şöyle iş arkadaşları varya, nefret ediyorum kendilerinden.

Demek ki gerçek bir arkadaş değilmiş gerçek yüzünü görmüşsünüz sevinin bence... Umarım hak ettiğinizi alırsınız hiiiç kendinizi de üzmeyin kudursun dursun bence size olumlu cevap gelince de zaten yüzünü görmessiniz saçma sapan tepki vermiş

tayin herkesin hakkı o kim oluyor da tavır alıyor? ortalığı birbirine katıyor? Nasıl bir ego bu insanlardaki asla anlayamayacağım.. Hiç üzülmeyin böyle biri için, muhatap da olmayın asla. olmaz olsun onun gibisi :sinirli:

Boşverin.. Tayin isterken torpil ayarlamadınız, hakkına girmediniz sonuçta sizin elinizde olan bir durum değil ve o arkadaş annenizden daha önemli değil.. o senin bu durumunu görmeyip surat asıyosa (sanki sizin yüzünüzden gidememiş gibi) aldırmayın ve sonucun açıklanmasını bekleyin... Allah hakkınızda hayırlısını versin inşAllah:KK200:

Ya şöyle insanlara sinir oluyorum sadece ben ben... madem eşin gelebiliyor yanına istesin tayin gelsin... kendin De çocuğun da rahat etsin... ama olur mu ozaman ilçede yaşamak zorunda kalacak malum doğudan da gelmiş merkezde çalışmak onun hakkı... hiç kafana takma canım sağlık herşeyden önemli Rabbim annene şifa versin inşallah

Umursamayin ,yaptigi terbiyesizlik,sonucta esiniz degil ,size ne ,herkesin hayati kendine ,
Birsey soylerse ,muhattap olmak istemiyorum ,elim yakam degilsdin ,ayni yerde calisiyoruz diye ,hayatima kararlarima karisamazsin ,sen diyip tersleyin ,
İnsallah olur tayinin

Ya şöyle insanlara sinir oluyorum sadece ben ben... madem eşin gelebiliyor yanına istesin tayin gelsin... kendin De çocuğun da rahat etsin... ama olur mu ozaman ilçede yaşamak zorunda kalacak malum doğudan da gelmiş merkezde çalışmak onun hakkı... hiç kafana takma canım sağlık herşeyden önemli Rabbim annene şifa versin inşallah

Size çok teşekkür ederim aynen duruma tercüman oldunuz bütün isi o bana öğretti dogudan geldi diye onun hakkiymis gibi davraniyor

Umursamayin ,yaptigi terbiyesizlik,sonucta esiniz degil ,size ne ,herkesin hayati kendine ,
Birsey soylerse ,muhattap olmak istemiyorum ,elim yakam degilsdin ,ayni yerde calisiyoruz diye ,hayatima kararlarima karisamazsin ,sen diyip tersleyin ,
İnsallah olur tayinin

Huzursuz bir ortamda beş karış surat olan biriyle çalışıyorum allahım inşallah tayinimin olur çok mutsuzum

Sizin sandığınız kadar yakın değilmişsiniz işte tecrübeyle gördünüz. Annenizin sağlık durumu olmasa bile tayin isterken ona mı soracaksınız. Sizde asın suratınızı oturun taviz vermeyin kesinlikle.

Demek ki gerçek bir arkadaş değilmiş gerçek yüzünü görmüşsünüz sevinin bence... Umarım hak ettiğinizi alırsınız hiiiç kendinizi de üzmeyin kudursun dursun bence size olumlu cevap gelince de zaten yüzünü görmessiniz saçma sapan tepki vermiş

İnşallah öyle olur ama okdar çirkefe bağladı ki yok işi ben ona öğrettim iki yıllık memur merkezde ne işi olur falan ortalığı karıştırdı zaten olacağı varsa da olmaz il içi tayin il müdürünün insiyatifi çünkü.... offf onun yüzünü çekmek istemiyorum :110::KK43:

Sizin sandığınız kadar yakın değilmişsiniz işte tecrübeyle gördünüz. Annenizin sağlık durumu olmasa bile tayin isterken ona mı soracaksınız. Sizde asın suratınızı oturun taviz vermeyin kesinlikle.

Doğru öyle yapiyim çünkü ben suçlu değilim niye taviz vereyim

size evlenince tayin olacaksın mı dedi ,ben mi yanlış anladım?ne demekmiş o öyle yahu o kimmişki sizin ne zaman tayin olacağınızı söylüyor..valla ben burda oturduğum yerde sinirlendim.iş hayatıyla ilgili bişey biliyorsam herkesin herkesi anında satabileceğidir.her konuda.size kimse karışamaz kanuna göre hareket ediyorsunuz zaten.böyle ortalığı ayağa kaldırdığı için siz ona ağzının payını vermeliydiniz.insanlar ne kötü ya..

size evlenince tayin olacaksın mı dedi ,ben mi yanlış anladım?ne demekmiş o öyle yahu o kimmişki sizin ne zaman tayin olacağınızı söylüyor..valla ben burda oturduğum yerde sinirlendim.iş hayatıyla ilgili bişey biliyorsam herkesin herkesi anında satabileceğidir.her konuda.size kimse karışamaz kanuna göre hareket ediyorsunuz zaten.böyle ortalığı ayağa kaldırdığı için siz ona ağzının payını vermeliydiniz.insanlar ne kötü ya..

İşte ben çok aptal ve safim çünkü kavga ederken bile kahrolası hemen ağlıyorum çünkü insanları kiramiyorum aptal ben:KK67:sessiz kaldım diye iyice kafama çıktı

İşte ben çok aptal ve safim çünkü kavga ederken bile kahrolası hemen ağlıyorum çünkü insanları kiramiyorum aptal ben:KK67:sessiz kaldım diye iyice kafama çıktı
estafurullah daha yenisiniz anlıyorum ben sizi bende kavga edemem sinirden ağlarım.kavgayla değilde direk lafı söyleyip olayı bitirin.mesela konuşmuyorsa neden ortalığı ayağa kaldırdığını sorabilirsin.küs durmaktansa sıkıntısını söylesin onun tonuna göre sizde lafınızı söyleyin ezdirmeyin kendinizi.

Back
X