çirkeflik

Herkes telefonla nerde konuşuyor orda Bağıra bağıra uzun uzun konuşup rahatsız etmediğiniz sürece heryerde konuşabilirsiniz
zaten imkansız uzun konuşmak gün içinde lazım olan durumlar da olabiliyor. yoksa eften püften şeylere konuşmaya çalışmıyorum.zaten tek konuştuğum insan annem.meselem ile ilgili.yada mecburi doktordan randevu alacaksam rahat konuşmak için bir iki dakika.

Yerimde konuşamayacak kadar özel bir durumsa ben de tuvalete giderim. Ben özel sektör çalışanıyım. Durduğum yer bir oda değil 2 tane müdür var o yüzden konuşmanın seyrine göre konumuma bakarım. Bu gayet normal bir çalışan için.

Kv yi arayıp naber derim yerimde olurum ama arkadaşım arar bir şey anlatır başka yere giderim.
Yemekhane kantin gibi bir yer falan yok mu oraya gitseniz?
Belki tuvaletteki kişi rahatsız olur işini görürken sürekli biri olmasından..

ben anlamadım tam olarak siz saatlerce ya da defalarca telde mi konuşuyorsunuz.benim oğlan bakıcı da günde 2 defa birkaç dakika onunla konuşuyoruz. birkaç dakika annemle bir de eşimle. genelde de öğle arasına denk geliyor. onu da büroda konuşuyorum zaten. ha gizli olsa bile pek sorun olacak bir şey olmaz
olan değil millete görünen o yoksa bu batanlar harici hiçbir yerde tuvalette konuşanın dert edildiğini görmedim.

Tuvalet sayısı yetersizse ve siz de uzun konuşmalar yapıyorsanız,şikayet etmeleri normal.
yoo eskiden daha dardı tuvaletler fakat görmememiz gerekenlerle muhatap olmak zorunda kalıyoruz.

Tuvaalette konusmak ne kadar iğrenç ya birde hamılesın .
Konuşcak yerın yoksa bence evde konus kimle konuşuyosann

Ben Özel sektördeyim odamın bir tarafı cam müdürler benı görüyolar .
Özel birşey konuşmam gerekirse dışarı çıkıyorum .
Kapının önüne veya odamın dışına .
Dinleyeceklerı için değilde rahatsız olmasınlar dıye

Ben de iş yerinde bu tuvalette uzun telefon konuşması yapanlardan rahatsız oluyorum, ped çıkarma sesi, başka şeyler zaten birinin çıkmasını bekliyor çoğu zamsn insan yanyana tuvalette ama birisi on dk konuşunca ki acil olmayan meseleler konuşulan. Özelde bu davranışı zaten göstetemez kümse, tuvslet brş dkdır, günde bir kaç kere gidip uxun kalursan anıbda uyarı gelir bırak telefonu.

Surekli telefonlami konusuyorsn?
hayır.

Yerimde konuşamayacak kadar özel bir durumsa ben de tuvalete giderim. Ben özel sektör çalışanıyım. Durduğum yer bir oda değil 2 tane müdür var o yüzden konuşmanın seyrine göre konumuma bakarım. Bu gayet normal bir çalışan için.Kv yi arayıp naber derim yerimde olurum ama arkadaşım arar bir şey anlatır başka yere giderim.Yemekhane kantin gibi bir yer falan yok mu oraya gitseniz?Belki tuvaletteki kişi rahatsız olur işini görürken sürekli biri olmasından..
süreklilik onların uydurması.hamile olarak tuvalete sık giderim ama her seferinde elimde telefonla görünmem.olmayan şeyi dert edim kısımdaki müdür yardımcısına söylecek kadar fitne olmalarına ayar oldum biz taşeronuz burda en alttayız ya üstümüze bk atmak serbest.

bir kez daha söylüyorum. özel bir meselemi konuşmak için ve mecbur kaldığım için orada konuşmak zorunda kalıyorum ayrıca saatlerce değil.zaten bir iki kere denk geldiğim saçma memurlar harici (1-2 kadın memur ya var ya yok)tuvalet bomboş.utanmadan başka erkek memurunda telefonla kadın tuvaletine girip beni görünce kaçtığını söylüyorum.kendi yaptıkları anormal değilde ben nasıl anormal oluyorsam. utanmasalar bari kat tuvaleti bu katın kadınlarına ait desinler.çay ocağından karşıdan gelen bayanlarda var bakalım onlara nasıl bir dert üretip şikayet etmeye uğraşacaklar.

Yarın birgün hakkınızda "işten kaytarmak için wc.ye gidiyor, orada da tel. ile konuşuyor" diyecekler..

Kendinizi şimdiden hazırlayın.

Yarın birgün hakkınızda "işten kaytarmak için wc.ye gidiyor, orada da tel. ile konuşuyor" diyecekler..Kendinizi şimdiden hazırlayın.
telefonsuz da görseler yine deseler şaşırmam.açıkçası Allahtan başka serviste olduğu için bana etkisi yok.sadece sinir bozuyorlar.

Tuvalette de konusmalariniza biri sahit olabilir ,oturdugunuz yerde de. Bu durumda yerinizden kalkmadan halledin gorusmelerinizi. En azindan “gizli gizli wcye kacip telde konusuyor” denmez arkanizdan. Ya da paltonuzu giyinip disari cikin.

Tuvalette de konusmalariniza biri sahit olabilir ,oturdugunuz yerde de. Bu durumda yerinizden kalkmadan halledin gorusmelerinizi. En azindan “gizli gizli wcye kacip telde konusuyor” denmez arkanizdan. Ya da paltonuzu giyinip disari cikin.
yarım saat bi saat olsa tamam diyecveğimde 5-10 dk için uydurmaları zaten sorun.sorun çıkarma için yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar.

yarım saat bi saat olsa tamam diyecveğimde 5-10 dk için uydurmaları zaten sorun.sorun çıkarma için yaratıcılıkta sınır tanımıyorlar.
Ya iste demek ki rahatsiz olmuslar. Ben 100kusur kisilik acik ofiste calistim tum telefon islerimi oturdugum yerde hallederdim. Kulaklik kullaninca mumkun mertebe alcak sesle konusulabiliyor,karsi taraf sizi duyuyor sorunsuz sekilde. Bence siz de oyle yapin. Gereksiz polemikler olusmasin dogum ustu.

Pek bisey anlamadim ama calisirken ozel telefon gorusmesi mi yapiyorsunuz surekli?
işte sürekli değil uzun değil hep hele hiç değil.bir gün bi memurla denk geldim diye batmış bu ona.ayrıca beni acaip gibi gösterip de nasıl yaşlı memurun kadın tuvaletine telefonla dalmasını normal buluyorlar anlamış değilim.orada bana yönelmesinin sebebi taşeron işçiyiz zurnanın en son deliğiyiz diyelim.

Ya iste demek ki rahatsiz olmuslar. Ben 100kusur kisilik acik ofiste calistim tum telefon islerimi oturdugum yerde hallederdim. Kulaklik kullaninca mumkun mertebe alcak sesle konusulabiliyor,karsi taraf sizi duyuyor sorunsuz sekilde. Bence siz de oyle yapin. Gereksiz polemikler olusmasin dogum ustu.
insanların kendisi rahatsız. rahatsız olmaya da yer arıyorlar.her şey dert sıkıntı onlara bi karışmadıkları helamız vardı. yüz küsür kişi içinde olsam serviste tuvaletten bile ddaha rahat konuşma durumum olurdu.bi yere de gitmeme gerek kalmazdı.

"Bir yerlerine batmış, bağırsaklarını bozmuş, o menopoza gireli çok oluyor" gibi ifadeler kullanmışsınız ama iş yerinde de tavrınız buysa kulp bulmak için uğraşmış da olabilirler.

Başka yazanlar da olmuş tuvalette telefon görüşmesi bana da çok abes geliyor. Bir parfümünü tuvalete boca edip çıkanlar, iki de telefonla konuşanlar. İnsanlar rahatsız olmuş olabilir, illa ki ezmeye çalıştıkları anlamına gelmez bu.

Rezallete yüksek lisans yapmıştır bir çok devlet dairesi.Bende onlardan birindeyim.Birbirini sevmeyen bayanlar birbirini gıcık gıcık süzer,laf sokar,fitne coktur zaten tüm arızalar burda toplanmıştır hep.

özel sektörde ve kamuya bağlı bir yerde çalışıyorum.tuvaletler her kata kadın erkekti sonra değiştirip müdürler üstte diye erkeklere üst kat kadınlara alt kat yapıldı.servis sessiz ve telefonla görüşmek için tuvalete gidiyorum illa. başka yer olsa orada konuşurum.serviste dinlendiğimi düşünüyorum.alt katın kadın lavabosunda erkek memurların abdest aldığı olur yarın öbür gün çiftçiler bu kuruma geldiğinde kadın tuvaleti yazsa bile yine girme ihtimalleri var(o kadar görgüsüz insanlar gelebilir) .karşı bina idare diye buraya herşeyi mübah görüyorlar.gelelim konuya soğukta dışarı çıkamadığım için bu halimle varıp konuştuklarım duyulmasın diye.tuvalette konuşurken bir iki kere bayan memurla denk geldim.tuvaletler ayrıyken görmüyordum iyi idi.şimdi bizim ofis sorumlumuzdan duydum batmış bi yerlerine. e soğukta dışarı mı çıkıcam dedim.maşallah bi mikrofon uzatıp dinlemedikleri eksik.yani bi helamıza karışmadıkları eksikti ona da bir kulp bulmuşlar. sonunda.devlet dairesi değil fitne dairesi.kendi derdim birilerinin bağırsaklarını bozmuş anlaşılan.bu konuyu da kamu da insanların kulp bulma. laf üretme açısından yaratıcılıkları için açtım.
Siz çalışmak yerine tuvalette telefonla mi konuşuyorsunuz?
Yani insanlar şikayet ettiğine göre bu durum sık sık oluyor gibi..

Back
X