çirkin bir kadın olmak

dratigan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
44
7
1
36
Merhabalar. Uzun zamandur takipteyim ancak ilk defa konu açıyorum. Kisaxa anlatmaya calisayim.benim polikistik overim var.bilenler bilir illet bi hastalik.ve ben tüm kozmetik problrmlerini yaşıyorum. Sac dökülmesi cok yogun, tuylenme, sivilce. Ve bir kadin icin cok ozguven yikici kozmetik problem bunlar.21 _22yasimda dogum kontrol hapi kullanmaya basladim ve tum problemrrim bitti. Aslunda yuz hatlari ve vucut hatlari cok guzel bi kizdim ancak bu problemler yüzünden kimse donup bakmazdi.neyse 26 yasimda evlendim ve esim brni cok guzel bulur hatta herkes.ve esim dis guzellige cok onem verir.her acidan uyumlu ve iyi bi evliligimiz var seviyorum ve seviliyorum ancak bu ilacı nereye kadar kullanicam.birakinca tekrar eski halime dönucem biliyorum.1 yillik evliyim henüz cocuk düşünmüyoruz.ne yapsam karar veremiyorum?

ben suan sana imrendim beeee

Genelde hamilelikle birlikte gecen kistler sizinkide gecer umarim.Gecmezsede kullanirsiniz sanilanin aksine bircok hastaliga karsi koruyor o haplar.

Eşim de kendim de doktoruz.haplarin bi yan etkisini gormuyorum acikcasi ama ne bileyim uzun sure ilaç kullanmak yoruyor.yani cok estetik kaygisi olan biri degildim ama maalesef cok yogu belirtileri oluyo.sivilce cikti mi herkes sormaya basliyo yuzune noldu diye.saclarim da iyice seyreklesti yani gercrkten bi kadin icin cok yipratici

Çirkin bir kadın olmak herkesin kaderi, yaşlılık var sonuçta. En çok merak ettiğim de bu aslında; güzellik, yakışıklılık uğruna evlenenler yaşlılıklarında ne yapacak???

Cirkin kadin yoktur az votka vardir
Saka bi yana umitsizlige kapilmayin belki ilaci birakinca eski haline donmez.
:)) umarim. Ama simdiye kadar ne zaman biraksam saclar avuç avuc döküldü sivilceler hortlamaya basladi tekrar kullanmak zorunda kaldim. Sanirim biraz gucumu toplayıp toptan birakip sonuca razi gelmem lazim

Çirkin diyince ben de evlenemeyip evde kaldım diye sızlanacaksınız zannettim. Herkes güzel buluyorsa çirkin değilsinizdir ama ilacı bırakınca eski halime dönüp çirkinleşeceğim diye düşünüyorsunuz galiba.

Birkez daha soyluyorum ahh ahh senin yerinde olsam :) allah caresiz dert vermesin

Çirkin bir kadın olmak herkesin kaderi, yaşlılık var sonuçta. En çok merak ettiğim de bu aslında; güzellik, yakışıklılık uğruna evlenenler yaşlılıklarında ne yapacak???
Kesinlikle oyle. yuzu guzelle 40 gun huyu guzell e 40 yil.ama oyle olmadi maalesef.yani onceden kimse donup bakmazdi.sonucta dis gorunusun yarattigi ilk izlenim maalesef erkekler tarafindan onemseniyor

Aynen.ve bu bi evlilikte ne kadar onemli olur kestiremiyorum

Ayni ben. Panik atak yuzunden dogum kontrol hapini bir hafta kullanip biraktim. Tekrar baslayip epilasyona gitmem gerek. Biktim bu problemden. Siz tuy sorununu nasil astiniz?

Yani ilaç kullanırken tüy sorunu pek kalmiyo ama lazere gittim vucut icin ve yüzümu ve gobegimi de sarartiyorum.bu tuy sorunu kalmamis halim:)

Pko ile bende mucadele ediyorum. Tuylenme disinda sac dokulmesi, sivilce, asiri yagli bir cilt ve hizli kilo alisi hepsi mevcut. 15 kilo kadar aldim bu surecte. Yuzum yara icinde ama kapatici dahi kullanma ihtiyaci hissetmedim. Rahatsiz olan kisi bakmasin. Uzun suredir gorusmedigim arkadaslarimin cogu taninmaz hale geldigimi belirtti. Bir bayan olarak bu duruma uzulsemde onceligim tedavim. Sizde bu sekilde dusunun estetik kaygilari bir kenara birakin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…