Ne alakasi var.doktorum evet ve cok fazla hasta goruyorum felclisinden kanserlisine kadar ve herksin derdi kendine buyuk.emin olun saclariniz avuc dolusu dokulse keliniz gorunmeye baslasa siz de ayni seyleri hissederdiniz. Tabi ki esimin begenmesini istiyorum ama tabiki tek derdim bu degil.evde saatlerce hastama agladigimu biliyorum ama bu da benim icin dertO kususrsuz fizik bozulursa nolacak kocanızın dış güzelliğe verdiği önem?
Bir de doktorsunuz yani.
Sağlık sorunları yüzünden insanlar ne hale geliyor
Tek düşündüğünüz eşinizin sizi beğenmesi mi...
Ben de pkoluyum. Saç dökülmesi tüylenme ve sivilcelenme çok yoğun yaşadım. 7 sene doğum kontrol hapı kullandım bana da iyi geldi. Bebek için ilacı bırakırken çok tedirgindim gene saç dökülmesi gene tüylenme olursa diye doktorda amacımız artık bebek dedi yapacak birşey yoktu ilacı bıraktımMerhabalar. Uzun zamandur takipteyim ancak ilk defa konu açıyorum. Kisaxa anlatmaya calisayim.benim polikistik overim var.bilenler bilir illet bi hastalik.ve ben tüm kozmetik problrmlerini yaşıyorum. Sac dökülmesi cok yogun, tuylenme, sivilce. Ve bir kadin icin cok ozguven yikici kozmetik problem bunlar.21 _22yasimda dogum kontrol hapi kullanmaya basladim ve tum problemrrim bitti. Aslunda yuz hatlari ve vucut hatlari cok guzel bi kizdim ancak bu problemler yüzünden kimse donup bakmazdi.neyse 26 yasimda evlendim ve esim brni cok guzel bulur hatta herkes.ve esim dis guzellige cok onem verir.her acidan uyumlu ve iyi bi evliligimiz var seviyorum ve seviliyorum ancak bu ilacı nereye kadar kullanicam.birakinca tekrar eski halime dönucem biliyorum.1 yillik evliyim henüz cocuk düşünmüyoruz.ne yapsam karar veremiyorum?
B3n de beyaz tenliyim ve aynen cenemde cikiyor.ama benim sizin gibi sadece sivilce problemim olsa roaccutane kullanmayi denerdim.ama bende diger sikayetler de mevcutBen de pko luyum. Ve sadece sivilce sorunu yasiyorum. Regl duzeni kilo artisi vs gibi hicbir sorunum yok. Bundan kaynaklanan sivilceye de sadece dogum kontrol hapi fayda ediyoe malesef.
Ben teshis konduktan sonra 1 yil kadar hap kullandim cildim inanilmaz duzeldi. Sonra hapi biraktim ve eski haline dondu malesef. Iki sene kadsr direndikten sonra tekrsr hapa basladim ama bu sefer ayni verimi alamadim. Birkac ay ise yaradiktan sonra yine sivilce cikmaya basladi.
Doktorum da sirf sivilce yuzunden hap kullanmamin pek mantikli olmadigini soyledi. Bebek dusundugum icin de biraktim.
Hamilelik donemim fena gecmiyor şükür. Yani sivilce var ama cok daha kotu zamanlarim oldugu icin bunlar normal geliyor. Muhtemelen dogumdan sonra da hapa tekrar baslarim diye dusunuyorum.
Bir de benim yuzum cok beyaz ve sivilce sadece cenemde cikiyor. 1-2 tane.yani oyle tum yüzüm sivilce kaplanmiyor. Yalniz o tek tuk cikanlar hem cok buyuk hem de agrili cikiyor. Iyilesme sureci de oldukca uzun oluyor. Cildim de beyaz olunca asiri belirgin hale geliyor ve insan ister istemez kafaya takiyor.
Yani her yerimde ince ince tuyler var.ama acikcasi cok takintili degilim o konuda.ince tuyler rahatsız eymiyobende mi ilaç kullansam acaba. doktora gittim d sonuçları 1 hafta sonra verecek. Tüylrin çıkmadığı yerler oluyor mu?
Ben ilk cildiyeye gitmistim sivilce icin. Onlarin yonlendirmesiyle jinekologa gidip pko oldugumu ogrendim.B3n de beyaz tenliyim ve aynen cenemde cikiyor.ama benim sizin gibi sadece sivilce problemim olsa roaccutane kullanmayi denerdim.ama bende diger sikayetler de mevcut
Bu sivilceler pcostan kaynaklandığı için roaccutane kullanmak işe yaramaz bence ilacı bırakınca tekrarlayacaktır o ilaç pcosu olmayan başka nedenlerle sivilce problemi yaşayanlar için bence. Kistler yok olmadığı sürece sivilceler çıkmaya devam edecektir. Bende pcoluyum bende de sadece sivilce problemi var çok şükür. Bide benim sırtımda çıkıyor yüzümde değil. Yüzümde sadece çenemde var. Soğan suyunu bende kullandım ilk kullandığım yaz kış boyunca bi daha sivilcem çıkmadı ama sonradan tekrarladı. Şimdi sizi okuyunca da bende mi hapa başlasam diye düşündüm.B3n de beyaz tenliyim ve aynen cenemde cikiyor.ama benim sizin gibi sadece sivilce problemim olsa roaccutane kullanmayi denerdim.ama bende diger sikayetler de mevcut
Ne guzel uğraşmadan hamile kalabilmissiniz:) umarim tekrarlamaz şikayetlerinizBen de pkoluyum. Saç dökülmesi tüylenme ve sivilcelenme çok yoğun yaşadım. 7 sene doğum kontrol hapı kullandım bana da iyi geldi. Bebek için ilacı bırakırken çok tedirgindim gene saç dökülmesi gene tüylenme olursa diye doktorda amacımız artık bebek dedi yapacak birşey yoktu ilacı bıraktım
İlacın etkisi mi devam ediyor vücut mu tolere ediyor bilmiyorım ama ilacı bıraktıktan 6 ay sonra şikayetlerim küçük küçük başladı. İlacı bıraktıktan 8 ay sonra da hamile olduğumu öğrendim. Daha uzun sürse ne olurdu bilmiyorum.
Evt bu hapı uzun yıllar kullanmak riskli doktorunuz anlatmıştır. Sigara kullanmayacaksınız kilonuza çok dikkat zaten pkoda kiloya zaten çok dikkat etmek lazım.
Tekrar belirteyim pkolu kadınlara bir nebze ümit olayım. Tedavisiz bebek sahibi oldum.
1 dakika sonrası için garantisi olmayan bir hayatın hesabını yapıp kendine dert etme aldığın her nefesin tadını çıkart.Merhabalar. Uzun zamandur takipteyim ancak ilk defa konu açıyorum. Kisaxa anlatmaya calisayim.benim polikistik overim var.bilenler bilir illet bi hastalik.ve ben tüm kozmetik problrmlerini yaşıyorum. Sac dökülmesi cok yogun, tuylenme, sivilce. Ve bir kadin icin cok ozguven yikici kozmetik problem bunlar.21 _22yasimda dogum kontrol hapi kullanmaya basladim ve tum problemrrim bitti. Aslunda yuz hatlari ve vucut hatlari cok guzel bi kizdim ancak bu problemler yüzünden kimse donup bakmazdi.neyse 26 yasimda evlendim ve esim brni cok guzel bulur hatta herkes.ve esim dis guzellige cok onem verir.her acidan uyumlu ve iyi bi evliligimiz var seviyorum ve seviliyorum ancak bu ilacı nereye kadar kullanicam.birakinca tekrar eski halime dönucem biliyorum.1 yillik evliyim henüz cocuk düşünmüyoruz.ne yapsam karar veremiyorum?
Bu sivilceler pcostan kaynaklandığı için roaccutane kullanmak işe yaramaz bence ilacı bırakınca tekrarlayacaktır o ilaç pcosu olmayan başka nedenlerle sivilce problemi yaşayanlar için bence. Kistler yok olmadığı sürece sivilceler çıkmaya devam edecektir. Bende pcoluyum bende de sadece sivilce problemi var çok şükür. Bide benim sırtımda çıkıyor yüzümde değil. Yüzümde sadece çenemde var. Soğan suyunu bende kullandım ilk kullandığım yaz kış boyunca bi daha sivilcem çıkmadı ama sonradan tekrarladı. Şimdi sizi okuyunca da bende mi hapa başlasam diye düşündüm.
E sogan suyundan fayda gormussunuz.niye onu kullanmiyosunuz.ben de sizi okuyunca sogan suyu mu yapsam demistimBu sivilceler pcostan kaynaklandığı için roaccutane kullanmak işe yaramaz bence ilacı bırakınca tekrarlayacaktır o ilaç pcosu olmayan başka nedenlerle sivilce problemi yaşayanlar için bence. Kistler yok olmadığı sürece sivilceler çıkmaya devam edecektir. Bende pcoluyum bende de sadece sivilce problemi var çok şükür. Bide benim sırtımda çıkıyor yüzümde değil. Yüzümde sadece çenemde var. Soğan suyunu bende kullandım ilk kullandığım yaz kış boyunca bi daha sivilcem çıkmadı ama sonradan tekrarladı. Şimdi sizi okuyunca da bende mi hapa başlasam diye düşündüm.
İşte ilkinde fayda etmişti sonra tekrarladı dedim ya. Ve ilk yaptığım zamanki gibi fayda etmiyor ama 4 ay deneyeceğim olmazsa bende ilaca başlarım.E sogan suyundan fayda gormussunuz.niye onu kullanmiyosunuz.ben de sizi okuyunca sogan suyu mu yapsam demistim
Vallahi ben nane duydum ama taze nane yemek iyi geliyomus hatta bilimsel calismalar da var ama denemedim.bi de şekerden uzak durmalıPco olup tüylenme için çözüm bulanlar bana da söylesin. biraz salça oldum konuya ama o da benim çok problemim
Ben de ilaci birakicam artik .sanirm hayit otu ve aslanpencesi deniyecem.fayda etmezse sogan suyu.İşte ilkinde fayda etmişti sonra tekrarladı dedim ya. Ve ilk yaptığım zamanki gibi fayda etmiyor ama 4 ay deneyeceğim olmazsa bende ilaca başlarım.
Bi hap birakmak insani ne kadar cirkinlestirebilir ki takinti yapmissiniz bence tuylenme sivilce hepsinin cozumu var hos insan tuylenerek ve sovilcenerek cirkin olmaz kiMerhabalar. Uzun zamandur takipteyim ancak ilk defa konu açıyorum. Kisaxa anlatmaya calisayim.benim polikistik overim var.bilenler bilir illet bi hastalik.ve ben tüm kozmetik problrmlerini yaşıyorum. Sac dökülmesi cok yogun, tuylenme, sivilce. Ve bir kadin icin cok ozguven yikici kozmetik problem bunlar.21 _22yasimda dogum kontrol hapi kullanmaya basladim ve tum problemrrim bitti. Aslunda yuz hatlari ve vucut hatlari cok guzel bi kizdim ancak bu problemler yüzünden kimse donup bakmazdi.neyse 26 yasimda evlendim ve esim brni cok guzel bulur hatta herkes.ve esim dis guzellige cok onem verir.her acidan uyumlu ve iyi bi evliligimiz var seviyorum ve seviliyorum ancak bu ilacı nereye kadar kullanicam.birakinca tekrar eski halime dönucem biliyorum.1 yillik evliyim henüz cocuk düşünmüyoruz.ne yapsam karar veremiyorum?
Yani hormonal problrm devam edince cozum pek olmuyor.hele sac problemi fena.neyse peruk filan hallederiz artuk ama haklisinuz biraz takinti da oldu.sirf bu takintimi yenmek icin de birakicam zaten sonuç ne olursa olsunBi hap birakmak insani ne kadar cirkinlestirebilir ki takinti yapmissiniz bence tuylenme sivilce hepsinin cozumu var hos insan tuylenerek ve sovilcenerek cirkin olmaz ki
Yani sunu demek istyrm cnm guzel bi kadin bu problemlerden dolayi cirkin olmaz hepimiz bi yerlerimize takip problem ediyrz takinti yapiyrz.tuylenme icin lazer olabilor sivilce tedavisi de var cok etkin ama cocuk yapcakken kullanamiosun o ilaclariYani hormonal problrm devam edince cozum pek olmuyor.hele sac problemi fena.neyse peruk filan hallederiz artuk ama haklisinuz biraz takinti da oldu.sirf bu takintimi yenmek icin de birakicam zaten sonuç ne olursa olsun
Bu hastalığın yok bilmiyorsunuz işte yapmadığım şey kalmadı kaç kere doktora gittim 10 senedir lise1den beri sivilcelere çare buladım ve kistler yok olmadan gecmeyecekler. Malesef durum bu.Bi hap birakmak insani ne kadar cirkinlestirebilir ki takinti yapmissiniz bence tuylenme sivilce hepsinin cozumu var hos insan tuylenerek ve sovilcenerek cirkin olmaz ki
Eşim de kendim de doktoruz.haplarin bi yan etkisini gormuyorum acikcasi ama ne bileyim uzun sure ilaç kullanmak yoruyor.yani cok estetik kaygisi olan biri degildim ama maalesef cok yogu belirtileri oluyo.sivilce cikti mi herkes sormaya basliyo yuzune noldu diye.saclarim da iyice seyreklesti yani gercrkten bi kadin icin cok yipratici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?