• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çirkin kelimeler

bebeginizi kucagınıza alın kayınpeter gelince amanda aman bebeğimin şe...siz dedesi gelmiş aman da çocuğumun pis ağızlı dedesi gelmiş gelmişte bi s.. git se den bakalım ne olucak
delirir saçmalar agzini bozabilir bunu yapamam yani ama evlerine gitmiyorum geldiginde diger odalari kapaticam giremeyecek. esimle konustum bu gece bi sekilde halledicez

Istedigi kadar gururlu olsun benim kaynatam böyle bir şekilde cocugumu sevicek kesinlikle izin vermem istedigi kadar alinsin herseyin bir siniri var
haklisin bu kabalasan sesini yukselten kendini bisey sanan bir tip o yuzden bir dedik iki dedik sabrettik baktik 10 ay oldu bu vazgececegine yeni kelimeler ekledi. ahlaksizligindan yapiyor.demekki genckende agzi pisti karisini bile dovmus defalarca zalim ama bana sökmez yeter artik

10 aylık bir kızım var. kaynatam 15 günde 1 filan görüyor. kızımı ş.....z adi sür..k s.git diye seviyor canım sıkılıyor kendisi 70 yaslara yakın çokta gururludur nasıl bir üslup kullanıp uyarsam bilemiyorum hiç hoşlanmam böyle şeylerden geçende agzından öptü gelde delirme. bi daha öperse tepkim büyük olacak bide çaktırmamaya çalışıyor :KK62::KK62::KK62::KK62:

artık buna uygun uslup falan aramaya kalkmayın direkt söyleyin .hem zaten bunları söyleyebilen biri gururlu olsa ne olmasa ne , kayınpedrde olsa kırılmasın diye kendinizi germeye yok kırlırsa kırılsın.çok çirkin şeyler.eşiniz tepki vermiyor mu hem

Torununa küfreden dedeyide ilk kez duyuyorum. Allah yardımcınız olsun işiniz zor. Çocuğa da öğretiyor işin kötüsü.

Benim kp de benzer bir hata yapmisti ve soyledigi anda esim hic birsey demedi. O an ben kesinlikle sakin bir daha bu sekilde sevme dedim 2 aylik falandi kizim. Hic hoslanmam oyle seylerden dedim tabi biraz sert cünku şoka girmistim. Bir daha o oldu asla soylemedi.

Agac yetistirmiyoz....
Cocuk buyutuyoruz demenizde fayda var

Ağzına vururum ben olsam.
Cinsel istismar vakaları böyle başlıyor.
Ne demek bebeğin ağzından öpmek.

Ne kadar agzi bozuk insanmis , uyar bence gururluysa gururludur...
Kelimelerine dikkat etsin , sonra cocukta alisir...

Agzinda opmesine söz bulamadim...:KK17::KK67:

10 aylık bir kızım var. kaynatam 15 günde 1 filan görüyor. kızımı ş.....z adi sür..k s.git diye seviyor canım sıkılıyor kendisi 70 yaslara yakın çokta gururludur nasıl bir üslup kullanıp uyarsam bilemiyorum hiç hoşlanmam böyle şeylerden geçende agzından öptü gelde delirme. bi daha öperse tepkim büyük olacak bide çaktırmamaya çalışıyor :KK62::KK62::KK62::KK62:
Dedesi falan deme sakin yanında yanlız bırakma çocuğu sapikmi bu adam ya manyak o nasıl çocuk sevmek anlamadim

Yuh..... ağzı bozukluğunu geçtim bu adam resmen sapık. Bu konuda çok hassasım neler okuyup neler duyuyoruz. Adam küser kırılır darılır diye düşünmeyin. Minicik kızınızın maruz kaldığı muamele çok kötü.

oooooo sok oldummmmm... vallahi ben gurur murur anlamam adam kufur ediyo resmen ne diyosun baba ya derdim? cocuga oyle konusulurmu? kocamada soylerdim bidaha adim dahi atmazdim sapikmidir nedir ya tersle alinirsa alinsin uyuz oldum

eşim konuşacak ve bir sonraki geldiğinde tekrarlarsa ben devreye giricem. dun bunu dusunmekten basim agridi bunalima girdim gelismeleri yazacagim. her birinize tesekkr ederim hepinizin yorumlarini okudum

Back
X