• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana çok çirkinsin diyorlar ben artık sokağa çıkmak istemiyorum böyle yaşanmaz mi

Ya biri benim hesabımdan burunla ilgili yazı yazmış biri de linkini buraya bıraktı baktım benim hesabım tabi giremiyorum ben ona kız benim olmayan resimler koymuş yazılar yazmış

Bu konuyu açan üyelik size mi ait? Ama iddianıza göre Z zeh5705 sizin üyeliğinizdi ama biri çaldı.
O biri siteden değil, o yüzden rica ediyorum bir daha site yöneticilerine yönelik suçlamalar yapmayın, biz sizin şifrenizi bile bilmeyiz, kaldı ki işimiz gücümüz birinin hesabına girip konu açacak kadar çiğ değiliz, site zaten adminlerin sizin üyeliğinize gelene kadar bin tane çakma üyelik açar kullanırlar.

Velev ki hesabınız çalındı, o zaman tek ihtimal var telefonunuzu kullanan başkası var.

Bu konuyu açan üyelik size mi ait? Ama iddianıza göre Z zeh5705 sizin üyeliğinizdi ama biri çaldı.
O biri siteden değil, o yüzden rica ediyorum bir daha site yöneticilerine yönelik suçlamalar yapmayın, biz sizin şifrenizi bile bilmeyiz, kaldı ki işimiz gücümüz birinin hesabına girip konu açacak kadar çiğ değiliz, site zaten adminlerin sizin üyeliğinize gelene kadar bin tane çakma üyelik açar kullanırlar.

Velev ki hesabınız çalındı, o zaman tek ihtimal var telefonunuzu kullanan başkası var.
Telefonum benim elimde başkası nasıl kullanılacak ki anlamadım evet bu hesap benim ama o yazıyı yazan ben değilim estetikle ve hesaba giriş yapamıyorum bilmiyorum e postayı

Atayım resmi gorun çirkinliği
Yapmayın Allah aşkına kolunuz mu eksik gözünüzün biri burnunuzun olduğu yerdemi onlar bile çirkin değil ne yani hicmi güzel tarafınız yok nedir böyle ben anlamadım önce iyi bir terapi sonrada günah fikrini aşıp ufak şeyler yaptırın yani aura diye bişey var ya hokka burun şiş dudak olmak zorunda değiliz nedir bu şekilcilik öyle durduğu yerde durmayacak yer çekimi var kimse ondan güçlü değil bikere

Yapmayın Allah aşkına kolunuz mu eksik gözünüzün biri burnunuzun olduğu yerdemi onlar bile çirkin değil ne yani hicmi güzel tarafınız yok nedir böyle ben anlamadım önce iyi bir terapi sonrada günah fikrini aşıp ufak şeyler yaptırın yani aura diye bişey var ya hokka burun şiş dudak olmak zorunda değiliz nedir bu şekilcilik öyle durduğu yerde durmayacak yer çekimi var kimse ondan güçlü değil bikere
Ufak şeyler yaptırın diyorsunuz bunlar neler

Bak sevgili konu sahibi çok gençsin en güzel yaslarin 25 e doğru kıkırdak kemik yüz şeklin iyice oturacak dişlerini beğenmiyorsan boşluk yamukluk varsa yaptırırsın saç rengini daha yumuşak tonlardan seçersin hafif makyaj yaparsın mutlaka spor yap çok iyi gelir sana ilerde kaşını yaptırırsın olmadı burun ucunu duzeltirsin yavaş yavaş ufak ufak abartmadan bide terapi alır seni ayakta tutan vücuduna şükreder sağlığın için minnettar olursan tadından yenmez sorma ya güzel miyim diye göreceli o sen ne diyorsan o önemli benim fikrim bile çöp tamammi

Bak sevgili konu sahibi çok gençsin en güzel yaslarin 25 e doğru kıkırdak kemik yüz şeklin iyice oturacak dişlerini beğenmiyorsan boşluk yamukluk varsa yaptırırsın saç rengini daha yumuşak tonlardan seçersin hafif makyaj yaparsın mutlaka spor yap çok iyi gelir sana ilerde kaşını yaptırırsın olmadı burun ucunu duzeltirsin yavaş yavaş ufak ufak abartmadan bide terapi alır seni ayakta tutan vücuduna şükreder sağlığın için minnettar olursan tadından yenmez sorma ya güzel miyim diye göreceli o sen ne diyorsan o önemli benim fikrim bile çöp tamammi
Tamam

Okuyun çalışın şimdilik hijyen spor ilerde para atar kenara iyi bir uzman bulur tümden değil küçük dokunuşlarla kendini iyi hissedersin önce içini besle güzellik ekmeğe sürülüp yenmiyor her kadın ama öyle ama böyle yolunu buluyor önce sağlık önce iki ayağının üzerinde durmaya yataktan kalktığına şükür zamanla neler neler olur sen bile sasarsin güzel bir gelecek dilerim size

insanlar gercekten birbirnin yüzğne çirkinsin diyor mu yaa..

çirkin insan yoktur. sen kendini beğenmezsen tabii ki başkaları sana böyke seyler söyler.

Telefonum benim elimde başkası nasıl kullanılacak ki anlamadım evet bu hesap benim ama o yazıyı yazan ben değilim estetikle ve hesaba giriş yapamıyorum bilmiyorum e postayı
Bu siteden kimse sizin hesabınıza girmez, beni ilgilendiren kısım yöneticileri hedef göstermeniz, buna izin vermem, bu şekilde siteyi ve adminleri suçlayamazsınız haberiniz olsun.

Sizden başkası telefonunuzu kullanmıyorsa, o hesabın mail adresini hatırlamıyorsanız demek ki rastgele bir mail adresiyle üye oldunuz.

Ya biri benim hesabımdan burunla ilgili yazı yazmış biri de linkini buraya bıraktı baktım benim hesabım tabi giremiyorum ben ona kız benim olmayan resimler koymuş yazılar yazmış
Kaldı ki Z zeh5705 hesabınızdan açılan estetik konusundaki fotolar 3 ağustosta üyenin talebiyle silindi, sizin bu üyeliğinizin aktif olma tarihi 9 Ağustos, bu topiğe koyulan link sonrası o topiğe baktığınıza göre, görmediğiniz fotoların size ait olmadığını nereden biliyorsunuz?

Neyse, verdiğim site iletişimle irtibata geçin, yetkililer gerekeni yapar.

İnsanların çoğu güzel değil zaten neden bu kadar kafaya taktınız. Gerçekten çirkin misin yoksa sen mi kendini öyle görünüyorsun? Kafanızda güzelik standartları mi çok yüksek acaba? Ayrıca ufak şeyler yaptırmayın bu pisikoloji ile düzgün olan bir şeyi çirkinlestirirsiniz

insanlar gercekten birbirnin yüzğne çirkinsin diyor mu yaa..

çirkin insan yoktur. sen kendini beğenmezsen tabii ki başkaları sana böyke seyler söyler.
Sacmasapan şekilci insanlar işte kendilerini bizimle değilsin diyen bı Ivana vardı o sanıyorlar heralde halbuki çirkin kadın gerçekten yok yipranmis üzgün bakımsız olabilir insan fakar her insanda bir güzellik ışıltı var insan içini yüreğini temiz enerjik tutsun gerisi olur gider

Gerçekten merak ettim, fotonu atar mısın? Yani yüzünde bir anomali mi var ki insanlar toplaşıp sana çirkin desin. Bakımsız geziyorum demişsin de Adriana lima da kaşını bıyığını almasa, makyaj yapmasa, salkım saçak saçla dolaşsa paspal kıyafetlerle gezse güzel gözükmez zaten, eminim çirkin değilsindir, çevrendekiler zorbalık yapıyor sadece. Sen kendine bak, güzelleşirsin

En büyük örnek eski bir manken var adını vermeyeceğim her yerini yaptırdı gene mutsuz gene mutsuz dışardan bak bebek gibi konuşmalarına bak enerjisine bak sönmeye yüz tutmuş kandil ışığı gibi özel hayatı aile hayatı iş hayatı ve doğal olarak sağlığı tepetaklak eee noldu şimdi yetmiyor degilmi asamiyor kafasında o güzel algısını böyledir işte yetmez

Gerçekten merak ettim, fotonu atar mısın? Yani yüzünde bir anomali mi var ki insanlar toplaşıp sana çirkin desin. Bakımsız geziyorum demişsin de Adriana lima da kaşını bıyığını almasa, makyaj yapmasa, salkım saçak saçla dolaşsa paspal kıyafetlerle gezse güzel gözükmez zaten, eminim çirkin değilsindir, çevrendekiler zorbalık yapıyor sadece. Sen kendine bak, güzelleşirsin

Güzeliğine rağmen kadın hamileyken bir tom laf ettiler.

Hiç güvenli bir uygulama değil yöneticiler mi bunu yapıyor kişiler nasıl ulaşsın ki

Z Zeynep190333 bu sizin hesabınız değil mi? sizin onu kapattırıp bunla devam etmediniz mi? ettiniz. Hangi e-postadan üye olduğunu bilmeyen de sizsiniz. Zira bana Whastapp üzerinden soruyorsunuz hangi adres ile üye oldum bilmiyorum diye. Bize tezek atmadan bir fabrika ayarlarına mı dönseniz? Yazıp yazıp ya hacklendim diyorsunuz ya da yönetim yaptı. varsa bir güvenlik endişeniz BTK'ya şikayet edersiniz. Burada saçmalamaya gerek yok.

Attığı foto da fake

Bana diyorlar bakım yap yine iyi olursun diyorlar bence bununla alakası sıfır yaratılıştan çirkinim çok hemde çözümü yok Galiba veya ilacı bunun
Kalbin güzel olsun yaşlanınca herkes çirkin olacak insanın iç nuru yüzüne yansır bunlara takılma eğlen geç aynada kendine hep güzelim mutluyum huzurluyum de modanın güzellik anlayışına uymak zorunda değilsin

Back
X