• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana çok çirkinsin diyorlar ben artık sokağa çıkmak istemiyorum böyle yaşanmaz mi

Ya bakın şimdi bir hesap linki attılar buraya girdim hesaba benim eski hesabim benim sorularım var ve başka soru da var ama o soruyu ben sormadım
Soruyu yineleyelim.
açan Z zeh5705 üyeliği sizin mi?
O topiği açan Z zeh5705 ‘in mesajını alıntılayıp

Hesabımı niye caliyorsun amaç ne

diye yazmışsınız.

Soruyu yineleyelim.

diye yazmışsınız.
Ya ben yanlış anlamışım bu gonderime yorum yapmış uygulamadan pek anlamıyorum o benim sorum sandım

Ya ben yanlış anlamışım bu gonderime yorum yapmış uygulamadan pek anlamıyorum o benim sorum sandım
Yani sen geçmişte zeh5705 diye bir hesap hiç açmadın mı? Benim şüphelenme sebebim; sen özelden fotoğrafını attıktan sonra fotoğrafların sana ait olup olmadığı şüphesine girdiğimde bu zeh5705 hesabından bana atışma mesajları geldi. Ben de bu yüzden senin olduğunu düşündüm çünkü direkt aynı anda oldu olaylar. Neyse zeh5705 sen değilsen burun konusu sana ait değildir.

Soruyu yineleyelim.

diye yazmışsınız.
Benzer işler.

images (29).webp

Hiç güvenli bir uygulama değil yöneticiler mi bunu yapıyor kişiler nasıl ulaşsın ki

Ya biri benim hesabımdan burunla ilgili yazı yazmış biri de linkini buraya bıraktı baktım benim hesabım tabi giremiyorum ben ona kız benim olmayan resimler koymuş yazılar yazmış

Ya o ben değilim şaka mısınız hesabimi almış kız bunu nasıl aldığını bilmuyorum Allah belasını versin

Bak nasıl oldu bilmiyorum ama hesabim elimde değil başkasının elinde ve ben o soruyu sormadım estetik yapmadım ben

Bu konuyu açan üyelik size mi ait? Ama iddianıza göre Z zeh5705 sizin üyeliğinizdi ama biri çaldı.
O biri siteden değil, o yüzden rica ediyorum bir daha site yöneticilerine yönelik suçlamalar yapmayın, biz sizin şifrenizi bile bilmeyiz, kaldı ki işimiz gücümüz birinin hesabına girip konu açacak kadar çiğ değiliz, site zaten adminlerin sizin üyeliğinize gelene kadar bin tane çakma üyelik açar kullanırlar.

Velev ki hesabınız çalındı, o zaman tek ihtimal var telefonunuzu kullanan başkası var.

Telefonum benim elimde başkası nasıl kullanılacak ki anlamadım evet bu hesap benim ama o yazıyı yazan ben değilim estetikle ve hesaba giriş yapamıyorum bilmiyorum e postayı

Estetik yapmadım ki o ben değilim biri hesabimi aldığımı gibi sorularını da sormuş ben sanıyorlar

Ya bakın şimdi bir hesap linki attılar buraya girdim hesaba benim eski hesabim benim sorularım var ve başka soru da var ama o soruyu ben sormadım

Merve1907777,
son kez yazıyorum, zeh5705 üyeliği sizin mi? Sizin değilse yanlış anladıysanız neden benim üyeliğim deyip yöneticiler sizin hesabınızı çalmış gibi laf söylediniz?
Size zeh5705 sizin üyeliğiniz mi dedim benim ama çalmışlar dediniz, yetmiyormuş gibi zeh5705’le açılan konuya gidip hesap sormuşsunuz.

Hesabımı niye caliyorsun amaç ne

Güzel misiniz, güzelliğe ayrıca bir takıntınız mı var bilmem ama okuduğunu anlama, analiz etme vs kişisel gelişime öncelik verin.
Gündüzden beri kendi kendinize yok hesabımı yöneticiler kullanıyor, yok bir kız çaldı vs ortaya bir şey attınız, gece yarısını geçtik hala sizin mi değil mi, yanlış mı anladınız onu bile bilemiyorsunuz.
Güzellik zekayla birleşirse bir anlamı olur.

Back
X