çirkin koca/nişanlı/sözlü/sevgilisi olanlar?

peki ya itmeme rağmen o yöne gram ilerlemiyorsa :(

Benim küçük bir kız yeğenim var bir gün ona sordum isteklerini nasıl yaptırıyorsun annene babana dedi ki başlarında cik cik ötüyorum. Bende evlendikten sonra eşime sivilce tedavisi lazer saç sitili söyleye söyleye yaptırdım ilk zamanlar kızıyordu ben kadın mıyım erkeğim erkekte kıl olur kıl da ne kıl kaptan mağara adamı gibi şimdi görsen aman lazerim gelmiş.

Benim küçük bir kız yeğenim var bir gün ona sordum isteklerini nasıl yaptırıyorsun annene babana dedi ki başlarında cik cik ötüyorum. Bende evlendikten sonra eşime sivilce tedavisi lazer saç sitili söyleye söyleye yaptırdım ilk zamanlar kızıyordu ben kadın mıyım erkeğim erkekte kıl olur kıl da ne kıl kaptan mağara adamı gibi şimdi görsen aman lazerim gelmiş.
erkekler birde kadınlardan daha şanslı lazer hemencecik sonuç veriyor

Benim nisanlim cok yakisikli herkez bunu der ee haliyle bende yaninda kendimi sönük hissediyorum :(. Sanirim o beni cirkin buluyo demisti bir keresinde goruntu olarak istedigim degilsin cok uzuldum beni cirkin buluyosan benle ne isin var demi ama. Yakisikli birini istemedim ben hic. Cok kiskaniyorum onu coook butun kizlar sanki elimden alacakmis gibi. Gulusu sesine oluyorum bitiyorum. Sevmek ne kadar zormus diyorum bazen. Nisanlim beni begenmiyo huyumu begeniyo sadece ben ama onu cok seviyorum birakamiyorum giyinmeyi bilmiyosun demisti.

Benim canişkom bana yakışıklı başkaları bana yakıştıramıyorlarmış:eek:
ama içi güzel içiiiiiiiiiiiiiii Maşallaaah :)

ya ben sevgilimi ilk gördüğümde çok beğenmiştim sonra bi baktım meğer ahım şahım bir şeyi yokmuş o_O ama huyu suyu kişiliği o kadar iyi ki boyunun kısalığını filan görmüyorum görmemeye çalışı:KK59:yorum

yorumları okuyuca babannemin lafı geldi aklıma "Erkeğin güzeli hamama yakışır kızım içi güzel olsun" diye. benimki de hoş çocuk da bazı huyları delirtiyo. ha seviyorum o ayrı :KK59:

Benim nisanlim cok yakisikli herkez bunu der ee haliyle bende yaninda kendimi sönük hissediyorum :KK43:. Sanirim o beni cirkin buluyo demisti bir keresinde goruntu olarak istedigim degilsin cok uzuldum beni cirkin buluyosan benle ne isin var demi ama. Yakisikli birini istemedim ben hic. Cok kiskaniyorum onu coook butun kizlar sanki elimden alacakmis gibi. Gulusu sesine oluyorum bitiyorum. Sevmek ne kadar zormus diyorum bazen. Nisanlim beni begenmiyo huyumu begeniyo sadece ben ama onu cok seviyorum birakamiyorum giyinmeyi bilmiyosun demisti.
Sana bunu söylüyor sen hala ölüyorum bitiyorum mu diyorsun?insan sevdigi kıza cirkinsin istedigim gibi bir fizigin yok der mi? Hayret birsey ya..

Insana sevdigi güzel gelir hic cirkin yakistirmasi yapar mi?
Demek icine sinmemis
büyük konusmayayim ama cekici bulmadigim bir erkekle cay bile icmem..yuzeysellikse yuzeysellik.yapim bu..

benim sevgilimi ata benzetiyolar ya disardan oyle soyluyolar yani ama bana o kadar tatli geliyo ki :D

Benim nisanlim cok yakisikli herkez bunu der ee haliyle bende yaninda kendimi sönük hissediyorum :KK43:. Sanirim o beni cirkin buluyo demisti bir keresinde goruntu olarak istedigim degilsin cok uzuldum beni cirkin buluyosan benle ne isin var demi ama. Yakisikli birini istemedim ben hic. Cok kiskaniyorum onu coook butun kizlar sanki elimden alacakmis gibi. Gulusu sesine oluyorum bitiyorum. Sevmek ne kadar zormus diyorum bazen. Nisanlim beni begenmiyo huyumu begeniyo sadece ben ama onu cok seviyorum birakamiyorum giyinmeyi bilmiyosun demisti.
peki neden nişanlanmış o zaman szinle. burnunu kaldırmayın bu terbiyesizlerin ya

Zamanında çirkin erkeklere aşık olmuşluğum var ama bu defaki oldukça yakışıklı. :) Yani, sevdiği kişi çirkin gelmez ki insana. Ben buna katılmıyorum. Öyle uzun boylu değil -zaten uzun boy sevmem-, renkli gözlü falan da değil -zaten bunu da hiç sevmem- ama gülüşü, bakışları, tavırları, konuşmaları, düşünceleri, mantığı, espri anlayışı, insanlara verdiği değer, umursayışı, umursamayışı, nazikliği, naifliği, hoşgörüsü, giyimi, kokusu, utangaçlığı, bazen çekingenliği, bazen cesareti, hakkını arayışı, bazen sakinliği, bazen kızgınlığı, mütevaziliği, bazen "ben sıkıcı bir adamım" deyişi... Yani aslında ben o çirkin adamlarda da bu tarz şeyleri güzel bulurdum. Ama bu defaki fazla düzgün, yani bazen her şey onun istediği gibi olsun istiyorum mesela.

Yakışıklı dedim, çirkin de olsaydı bana göre yakışıklı diyecektim yine, birşey değişmiyor yani. Bir de zaten öyle dışı aşırı güzel olan erkeklerden ekstra birşey çıkmadı bu zamana kadar, o yüzden bu defaki beni çok şaşırtıyor. Belki yarın öbür gün çıkar bir kusuru. :)

Back
X