Zamanında çirkin erkeklere aşık olmuşluğum var ama bu defaki oldukça yakışıklı. :) Yani, sevdiği kişi çirkin gelmez ki insana. Ben buna katılmıyorum. Öyle uzun boylu değil -zaten uzun boy sevmem-, renkli gözlü falan da değil -zaten bunu da hiç sevmem- ama gülüşü, bakışları, tavırları, konuşmaları, düşünceleri, mantığı, espri anlayışı, insanlara verdiği değer, umursayışı, umursamayışı, nazikliği, naifliği, hoşgörüsü, giyimi, kokusu, utangaçlığı, bazen çekingenliği, bazen cesareti, hakkını arayışı, bazen sakinliği, bazen kızgınlığı, mütevaziliği, bazen "ben sıkıcı bir adamım" deyişi... Yani aslında ben o çirkin adamlarda da bu tarz şeyleri güzel bulurdum. Ama bu defaki fazla düzgün, yani bazen her şey onun istediği gibi olsun istiyorum mesela.
Yakışıklı dedim, çirkin de olsaydı bana göre yakışıklı diyecektim yine, birşey değişmiyor yani. Bir de zaten öyle dışı aşırı güzel olan erkeklerden ekstra birşey çıkmadı bu zamana kadar, o yüzden bu defaki beni çok şaşırtıyor. Belki yarın öbür gün çıkar bir kusuru. :)