Çirkin miyim?

Kaç yaşındasın Allah aşkına, okurken 15-16 sandım.evli olduğuna göre büyüksün.güzel çirkin ne farkeder, esin seni beğenmiş demek ki evlenmiş, kaç yıllık gelinsin artık sana söyleme ihtiyacı bile duymuyorlar demek ki, kırılacağını bile düşünmüyorlar çünkü seni olgun sanıyorlar.esin begeniyorsa, anlaşıyorsunuz, mutluysaniz "aşırı çirkin" olsan bile önemi yok.bi de böyle komik bir derdi eşinle olan ilişkine yansittgni söylüyorsun.başkalarının ne dediğine veya ne demedigine takma artık. Büyü..

Valla 30 yaşındayıma ama size küçük geldim sanırım. Bence herkesin iç dinyasjnda bu tür kompklesler kendiyle sıkıntıları olabilir, bence tam tersi bunu dile getirebilmek, başkası ile paylaşmak olgunluktur, ben içimde yaşayıp insanları kıskanıp haset etmyiorum, böyle hissediyorum acaba öyle midir diye sizlerin düşüncelerini merak ediyorum.
Belki eşim iltifatlar etse beğendiğini dile getirse böyle hissetmeyeceğim, ama işte onda da olmayınca ara ara oluyor.

Eminim çok güzelsiniz
Ama sürekli gelininiz çok güzel denilince
Böyle bir duruma girdiniz
Biraz daha yakından baktığınızda aslında okadar da güzel biri değildir

Eminim çok güzelsiniz
Ama sürekli gelininiz çok güzel denilince
Böyle bir duruma girdiniz
Biraz daha yakından baktığınızda aslında okadar da güzel biri değildir

Valla bende bilmiyorum, iyi insanlar ama bakışları ve söyledikleri bende bir durum yarattı.

Düşüncesizlik var giib, alenen beğenmiyor hissediyorum.
Muhtemelen kaynanalık hissiyatı da etkilidir bu durumda. Belki siz başkasının gelini olsanız sizi de övecekti, fakat şimdi oğluşunu kapan(!) kişi olduğunuz için bir çekememezlik durumu da sözkonusu olabilir.

Beğenmesin ayol çok özür dilerim ama koynunuza o mu giriyor beğenen beğenmiş alan almış durduk yere dert edinmeyin:)

merhabalar kızlar, benim sorunum evet bu, çirkin miyim? Tamam biliyorum öyle duru bir güzelliğim yok ama kendi çapımda makyajla falan bir şeye benziyorum :KK48: kendi hayatımda bu pek sorun olmuyor ama eşimin ailesinin yanında canım çok sıkılıyor bu mevzuya, görümcem maşallah pek güzel kayınvalidem de sürekli över, sonra komşunun gelininden bahşediyor diyor ki maşallah o gelin de su gibi, en son sabah benim yengemle telefonda konuşurken güzel gelinim diyor :KK14: yani bizim gelinimize o öyle diyor, telefonu da kapatınca maşallah sizin gelin çok güzel dedi:KK14: ee ben kaç zamanlık gelinim bana hiç demedi. Burada biraz komplekse giriyorum açıkçası, herkes güzel ben çirkin gibi :KK14: bunu da eşime yansıtıyorum sanırım, normal hayatımda baya özgüven sahibiyim ama işteböyle ortamlarda içten içe canım sıkılıyor :KK43:o_O Sürekli kayınvalide beni beğenmiyor oğluna layık görmüyor düşüncesine kapılıyorum. :KK61: Çok mu çirkinim acaba diye kendimi falan inceliyorum
Ay cok guldum bu olaya.canim bilmyom ama sor vakalm kiminki guzel demis. Kaynanalarin bircogu zaten dunya guzelini getirsen biseyini bulur oglusunu layik gormezki.benimkide ona buna dyo bikere olsun bana desigini duymadm sen gibi bende bole dusunuodm ama herkes guzel deyip kaynana demyo nedemek bu.kimseye oglunu layik gozmez kiskanir sen onun oglunu elinden aldin bi de sana guzelmi dicek.onu kim begensin dusun bakalm.onun begenio begenmemesi cokmu önemli. O guzel dedgni gelin olarak alsa onada demez baskasi guzel gelir.kiskandrmaya calisir birazcikta laf sokar heeeee de gec

Benim.kayinvalide de surekli bunu vurgular gorumcelerim flnda yok kardesim cok yakisli yok cok iyi biz hep derdik kendine yakisacak kendin gibi guzel bir kiz bul gibi bir cok patavatsiz sözü yaninda söylerler.hic biriyle muhattap degilim.selam selam sadece okdr...ayrica benim esine layik miyim degil o bana layik olmaya calissin. Hic moralnizi bozmayin herkesin bir artisi eksisi mutlaka.vardir sizinde baska yönden guzellikleriniz vardir mesela eşim benim iş yerime gelmisti herkes cok şasirmisti cakyaz hanim esinize gore okdr genc gösteriyorsunz ki eşiniz yaşi büyük galiba demislerdi eşimin moral sıfır tabii:KK76: halbuki esimle ayni yasdayiz aramisda sadece gun var M Meral Ak

Kv den dünya güzeli mi acaba? Milletin ağzına bakıp da kompleks yapma. Ne demişler güzelliğiyle 40 gün yaşarsın, huyuyla 40 yıl. Dünya güzeli olsan ne fayda huyun kötü olduktan sonra.

Demem o ki, kulaklarını kapat böyle kötü söylemlere.

Ahahaaha bence kv bilincli yapiyor, kafanizs takin diye. Siz de prim veriyorsunuz gulun gecin yahu.

Benim kv de beni kilolarimla vururdu zamaninda, ben zayiflayinca baya uzuldu belli etmese de :KK53:

Ay cok guldum bu olaya.canim bilmyom ama sor vakalm kiminki guzel demis. Kaynanalarin bircogu zaten dunya guzelini getirsen biseyini bulur oglusunu layik gormezki.benimkide ona buna dyo bikere olsun bana desigini duymadm sen gibi bende bole dusunuodm ama herkes guzel deyip kaynana demyo nedemek bu.kimseye oglunu layik gozmez kiskanir sen onun oglunu elinden aldin bi de sana guzelmi dicek.onu kim begensin dusun bakalm.onun begenio begenmemesi cokmu önemli. O guzel dedgni gelin olarak alsa onada demez baskasi guzel gelir.kiskandrmaya calisir birazcikta laf sokar heeeee de gec

Boyle bir fikra var ya :)

Cocuk annesi ile ayni aksam 3 kizi tanistirmis. Yemisler icmisler, kizlar gidince cocuk annesine sormus, hangisi benim sevgilimdi sence diye. Kadin bilmis tabi, cocuk nasil bildin diye sorunca, iclerindeb bir tek onu begenmedim demis :KK70:

İşte bende böyle olaylar olunca haliyle kendimi beğenmeyeye başlıyorum. Ağzından abimin karısına güzel gelinim diyince şok oldum, yahu senin gelinin mi o , annemin gelini :KK57: bide bana hiç öyle bir cümle kurmamış yengeme kuruyor.
Biraz fesatlik var evet kv de
Takilma bosver

bilerek yapiyor belli ki.. kafana takarsan amacina ulasir. Hem o kendisine baksin genclik guzellik gitmistir tursusu cikmistir..hepimizin sonu o degil mi cunki! ayip ayip kocaman kadinin ettigine bak.Olgun ve temiz kalpli degil sonuç bu. Sende onun yaninda baskalarinin kayinvalidesini öv kadin pek hamarat pek zeki pek guzel pek tatli pek temiz vs vs.:))

Eşinizin yanında kendinizi güzel hissetmiyor musunuz bence durum daha çok bununla alakalı ben güzel bi kadın değildim enterasan bi şekilde yıllar lehime çalıştı sanki şuan gerçekten güzelim,iki estetik ameliyatım da var hatta yakışanı biliyorum,zayıfım ve eşim tarafından seviliyorum,gerçekten garip bi şekilde güzelliğimle ilgili iltifatlar alıyorum sürekli ve içime sinerek teşekkür ediyorum güzel diyenlere,ilk beni güzel olduguma eşim inandırdı hala onun yanında kendimi çok güzel hissediyorum,biri beni eleştirse,bana eşimin baktığı gibi bakmıyor,o yüzden bendeki güzelliği göremiyor diyorum,böyle de enteresan bi ruh hali:KK49:

Benim gorumcelerim kayinvalidem de guzeller.. Esim ve kayinpederim de yskisiklilar.. Bende arada takrdim hepsi renkli gozlu iclerinde secilmis gibi bir ben kalirdim.. Gorumceme ultrason resmini gosterirken cene burun bana benziyor sanki dedi ayy keske sana benzese ne guzel dedim esi aman huyu benzemesinde dedii.. Yani neymis guzellik hersey degilmis...Hamileligim sikıntılı gectigi icin sac bas daginik esim yuzume bakar bakar sen ne kadar guzelsin der demekki begeniyor ki surekli dile getiriyor kayinvalidem beni begense nolur begenmese nolur esim begeniyormu gerisi hic onemli degil..

Her insanın ayrı bir güzelliği vardır ve güzellikte görecelidir .

Ayrıca eşinize göre çok güzelsiniz demek ki sizinle evlenmiş ;)

Back
X