Çirkin olduğunu düşündüğünüz biri "yakışıklı mıyım" diye sorarsa ne dersiniz?

"Yakışıklılık ve güzellik kavramları gösteri toplumu tarafından şekillendiriliyor Berkecan, ben de bu şekillendirmenin bir parçasıyım. Fiziksel görünüşün ile ilgili yorumum bu gösteri mantığının zavallığının dışına çıkamayacak , ben seni buna mahkum edemem."

diye derim.

Vuhhhuuuuuu:rapci:

Derdini seveyim butonu lazım bizim kk ya. En Büyük KK
Yakışıklı bulmak her şey demek değil ki, önemli olan buraya konu açacak kadar değer Verip kırmak istememeniz. Belki cevap verirken o değeri görmesini sağlamalısınız. Bence esas özgüven içi boş iltifatla değil düşünceli yaklaşımla, verilen değeri görmekle kazanılır. :KK50:
Vay vay vay ayakta alkışlarım bunu :)

Güzellik görecelidir nasıl ben bir Adriana Lima değilsem sen de bir Kıvanç değilsin işte diyebilirsin.

Yakışıklısın ya da değilsin yerine görünüşünü bu kadar takmaması gerektiğini , kızların yakışıklılıktan ziyade özgüveni yüksek , sosyal erkeklerden daha çok hoşlandıklarını söyledim. Başta kimsenin ondan hoşlanmadığını kendini kötü hissettiğini söyledi ben de daha sosyal biri olursan yeni bir kızla tanışma şansın daha fazla olur gibisinden tavsiyeler verdim. Cevapları olumsuz veya depresif değildi ondan mutlu oldum

Bu durumu bu kadar kafaya takmış olmamın sebebine gelirsek eskiden ben de çirkin biri olduğumu düşünür ve kafaya takardım. Biri görünüşümle ilgili yorum yapsa moralim bozulurdu. Aynı durumu şuan onun yaşamasını istemedim Konuyu açmış olmamın tek sebebi de bu . Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.:KK52:

Ben olsam güler geçiştirirdim. Öff eğer cidden çirkin olarak görüyorsan çok zor oluyor cevaplamak :KK53:

ben olsam şakaya vururum normal bi adam böyle bi soru sormaz çünkü, yaşı çok küçükse anca, o zamanda yakışıklısın der idare ederim

Screenshot_2016-09-17-05-36-40-580_com.android.chrome.webp

İç güzelliğe önem veriyorum ama sonuçta ruhlar aleminde de yaşamıyoruz... Saygılar recep ivedik:rapci:

Derdim ki yoksa sen gorunuse onem veren biri misin?

"Yakışıklılık ve güzellik kavramları gösteri toplumu tarafından şekillendiriliyor Berkecan, ben de bu şekillendirmenin bir parçasıyım. Fiziksel görünüşün ile ilgili yorumum bu gösteri mantığının zavallığının dışına çıkamayacak , ben seni buna mahkum edemem."

diye derim.
Ben bunu yapmıştım ya ahahahahaha cevap gibi cevap :KK70::KK70: son derece ciddi bi surat ifadesiyle kapitalizmin ve tüketim çılgınlığının dayattığı sığ kalıplara sıkışıp kalmış
insanoğlundan falan bahsetmiştim :KK70:Nostaji oldu sayenizde o hönk ifadesini hatırladıkça hala gülüyorum :KK70:

En son da Pelinsu Pelinsu sorular sorma bana deyince karşılıklı yarılıp tatlıya bagladık. :KK70: Ha bana soruyu soran çapkın kurdun tekiydi tabi, o dönem çaptan düşmüs ego tazelemeye çalışan düz eşşekti ama severim keratayı. :KK33:

Ben ne diyeceğimi bilemezdim
Benzer bir şey yasadim adam bana göre yakisikliydi o kendini yakisikli bulmadığı için sormuştu
Cevap veremedim :olamaz:
Yakisiklisn desem yanlis anlayacakti, degilsin desem zaten ben biliyordum deyip uzulecekti
Güzellik göreceli, hersey de fiziksel güzellik degil tarzi bişeyler demiştim

Konuya inançları karıştırmayalım olur mu lütfen?

Back
X