cirkinim:( mutsuzum:(

universitede bir arkadas vardi cirkin demiyim ama asiri zayifti sekilli bir yuzude yoktu...ama cene muhtesemdi...girisken...kizin ciktigi cocougu gorunce dudagim ucukladi...kliplerde falaln oynuyordu o donemler anla iste...maken gibin bise...bizim kiz yaninda ufacik tefecik kaliyordu...adam kizin agzinin icine dusuyordu desem yalan olmaz...diyeceksinizki baska seyler vardir ama cinsellik konusundada oyle rahat bir kiz degildi...sonra adami birakti :)))adam ask acisi cekti..arkadas kendi bile diyomus manyakmi ayol bu mankenlerle gezer isterse ....sonra yine ayni sekilde biriyle beraberdi sanirim...sonra amerikaya gitti dil falan icin ordada amerikali bir adamla evlendi kaldi..evlendigi adamda baya hos...resmini gormedim ama bos isler bunlar insanin kendini sevmesidir guzel olan...bende hep sisko kizdim...gozluklu begenilmeyen ...kilo verdim gozlugu attim kendime biraz baktim kocaman diye sinir oldugum burnumla bile baristim...simdi evliyim cocuk sahibiyim ve 37 yasindayim ama yinede guzel bir bayan lafini duyuyorum...ilk orta lise de hic duymazdim...hatta ortaokuldaydim yolda bana cirkinlikten yuz yil yer diye laf atmislardi...:)simdi kime soylesem inanmiyor...yani her sey kendini sevmekle basliyor...

kimse begenmiyoe güzel degilim hep cirkin lafini duydum
bana akil verin lütfen :(

Konuyu okuyamadım henuz basındayım ama ınanın dert edılecek bir sey değil.Biraz kendıne guven gerekli tabi.Ama inanın soyle bir sey var ben de guzelım herkes peşimden koşardı bekarken şimdi oğlumla gezerken bile oylece bakarlar bende bundan rahatsızım.Önemli olan sans olması,o kadar derdım varki hiçbir sey gormuyor gozum.Ama asıl onemlı olan karsındakının senı nasıl gorduğu ve senın onu nasıl gorduğundur.Ne demiş asık veysel guzelliğin 10 para etmez su bendeki ask olmasa.İnan bana

Back