çirkinler insan değil mi?

AdventureTime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
932
397
53
Merhaba ablalarım daha büyük çok dert var biliyorum.bu yaşta kafaya takmam gereken daha başka konular var (dersler gibi) onu da biliyorum ama bu sorun içimi yiyor.özgüvenimi kaybediyorum resmen.
Ben kendimi beğenmiyorum fiziğin güzel olmasa bile kilolu sayılmam.Ama yüzüm hiç güzel değil.tatlı ve güzel bir kız olmak istiyorum.bazı arkadaşlarıma herkes "çok güzelsin yaa" falan diyor.benim ise çirkin olduğumu vuruyorlar yüzüme.
Mesela yüzüm güzel değil.ağzım bi değişik pou diye bi oyun var ya onun ağzı gibi aşağı doğru inik yani biraz.
Yani ağzımın şeklinden çok rahatsızım.
Cildim aslında sivilceli siyah noktalı bişey değil.sadece ergenlikten dolayı biraz yağlı ve pütürlü.yüzüm daha beyaz,pürüzsüz ve biraz da canlı olsun istiyorum.ne tür ürünler kullanmalıyım?
Saçlarım siyah dalgalı orta uzunlukta.onların kırıklarını aldırmalı mıyım?ne kadar kestirmeliyim?
Saçlarım yumuşak ve güzel olsunlar,nemli olsunlar yüzüme yakışsınlar istiyorum.nasıl şampuanlar kullanmalıyım?
Ve 14 yaşındayım.nasıl giyinmeliyim?
Kıyafet de önemli sonuçta.
Lütfen biraz güzelleşebilmem için tavsiye verin.
Evrenden "çirkinsin" mesajı almak istemiyorum.
Ayrıca telaffuzum da kötü.narin güzel bir sesim olsun istiyorum.
Neler yapmalıyım biraz olsun evrimleşebilmek için?
Fazla yakındım biliyorum ama tırnaklarım da bebek tırnağı gibi küçücük.üstelik hiç yeme huyumda yok.doğuştan sanırım.oje sürünce bebek gibi gözüküyor elim

14 yaşındayken çirkin ördek yavrusu gibiydim şimdi 20 yaşına geldim kuğu olmasam da giderim var O zamanlar benim de çirkin olduğumu yüzüme vuranlar oluyordu her gün farklı bir depresyondaydım anlıyorum o yüzden seni :)

Büyüdükçe yüzün fiziğin tarzın daha iyi oturuyor açıkçası sana verebileceğim çok tavsiye yok akışına bırakmanı öneririm.

Bu yazdıklarına bakılırsa senin hamurunu tekrar yoğurmak gerekir küçük kız .
Takma bunları kafana. Herkesin yaradılışı farklı , kendinle barışık ol..

Bence sana çirkin mesajı gönderen evren değil, sen evrene o mesajı gönderiyorsun :)

Ama bunu tek ben değil herkes söylüyor
Doğrudan sen çirkinsin demiyorlar ama ama mesela bi arkadaşımı gösteriyorum güzel mi diye soruyorum.
O da idare eder bizden bayağı güzel diyor hem beni hem kendini kastederek.
Başka bir örnekte şöyle
Beğendikleri güzel buldukları bi kız kendini çirkin bulup üzülüyor.Sonra teselli etmek için sen çirkinsen adventure ve ben neyiz? Diyorlar.
Moral verdiklerini sanıyorlar ama bilmiyorlar ki başkasını üzüyorlar..
İnanın umurumda olmazdı normalde.Ama insanlar tarafından aşağılanıyorum resmen.
Güzel değilim diye benimle arkadaş bile olmuyorlar

Hmm bir de tavsiyelerim var tabi.

İçtiğin türk kahvesinin telvesi ile cildine maske yapabilirsin haftada bir ya da iki kez.

http://www.pufnoktalari.net/kahvenin-cilde-faydalari/

Burda ayrıntı mevcut.

Saçlarının kırıklarını düzenli olarak aldır ve zeytinyağı ile masaj uygula onu da netten bulman mümkün.

Saç bakım kremi olarak ben şundan memnun kaldım.
Duşta kullanıyorum.

Dudaklarının şekli için makyaj hilelerine başvurabilirsin.
Ayrıca bence yüz için yapılan masajlar işe yarayabilir kalıcı düzelme için.
Araştırmak lazım.

Ben çok bakımlı biri değilim daha güzel öneriler gelecektir muhtemelen.

Ama şunu söylemem gerekir güzellik kişinin gülüşünde ve bakışlarında gizlidir.
Önce bunlara pozitiflik yüklemen şart.

Giyimin içinde yaşına uygun sade, genelde desensiz, spor kombinler öneriyorum.

Kendini en paspal halinle bile sevdiğinde sana yakışan her şeyi bulursun...
Sana şöyle yap böyle yap desek bile senin kendini sevmen beğenmen lazım önce
Sana güzel olduğunu söyleseler inanacak mısın

özalden resim atar mısın gerçekten bu kadar umutsuz vaka mısın merak ettim

Bunun bulunduğun gelişim süreciyle ilgisi
var.
Her anlamda.
Gelişip büyüdükçe yüzün şekillenecek daha kadınsı bir hal alacak, henüz çocuksun.
Böyle şeyleri dert etme çok fazla insanların seni çirkinsin diye yargıladığını da kesinlikle düşünme kuruntu yapma.
Saçlarını uzatabilirsin. Kırıklarını aldır, düzse kahkül dene.
Sesin için de şiir antrenmanı yap. Kaydet dinle alışkanlık haline getirirsen hitabet konusunda ilerleme kaydedersin.
Sesli şekilde kitap okumaya çalış. Trt radyosu dinle arada.
Kıyafet konusunda da yaşına uygun temiz ve düzenli giysiler tercih et sade ama güzel olsun.
Bunları tavsiye edebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…