- 6 Ocak 2016
- 932
- 397
- 53
- Konu Sahibi AdventureTime
-
aynen akıl almak istiyosan görmemiz lazım dimiResmini koy bide biz bakalım nasılsın bu kadar dert edecek neyin var
Merhaba ablalarım daha büyük çok dert var biliyorum.bu yaşta kafaya takmam gereken daha başka konular var (dersler gibi) onu da biliyorum ama bu sorun içimi yiyor.özgüvenimi kaybediyorum resmen.
Ben kendimi beğenmiyorum fiziğin güzel olmasa bile kilolu sayılmam.Ama yüzüm hiç güzel değil.tatlı ve güzel bir kız olmak istiyorum.bazı arkadaşlarıma herkes "çok güzelsin yaa" falan diyor.benim ise çirkin olduğumu vuruyorlar yüzüme.
Mesela yüzüm güzel değil.ağzım bi değişik pou diye bi oyun var ya onun ağzı gibiaşağı doğru inik yani biraz.
Yani ağzımın şeklinden çok rahatsızım.
Cildim aslında sivilceli siyah noktalı bişey değil.sadece ergenlikten dolayı biraz yağlı ve pütürlü.yüzüm daha beyaz,pürüzsüz ve biraz da canlı olsun istiyorum.ne tür ürünler kullanmalıyım?
Saçlarım siyah dalgalı orta uzunlukta.onların kırıklarını aldırmalı mıyım?ne kadar kestirmeliyim?
Saçlarım yumuşak ve güzel olsunlar,nemli olsunlar yüzüme yakışsınlar istiyorum.nasıl şampuanlar kullanmalıyım?
Ve 14 yaşındayım.nasıl giyinmeliyim?
Kıyafet de önemli sonuçta.
Lütfen biraz güzelleşebilmem için tavsiye verin.
Evrenden "çirkinsin" mesajı almak istemiyorum.
Ayrıca telaffuzum da kötü.narin güzel bir sesim olsun istiyorum.
Neler yapmalıyım biraz olsun evrimleşebilmek için?
Fazla yakındım biliyorum ama tırnaklarım da bebek tırnağı gibi küçücük.üstelik hiç yeme huyumda yok.doğuştan sanırım.oje sürünce bebek gibi gözüküyor elim
Bence sana çirkin mesajı gönderen evren değil, sen evrene o mesajı gönderiyorsun :)
özalden resim atar mısın gerçekten bu kadar umutsuz vaka mısın merak ettimAma bunu tek ben değil herkes söylüyor
Doğrudan sen çirkinsin demiyorlar ama ama mesela bi arkadaşımı gösteriyorum güzel mi diye soruyorum.
O da idare eder bizden bayağı güzel diyor hem beni hem kendini kastederek.
Başka bir örnekte şöyle
Beğendikleri güzel buldukları bi kız kendini çirkin bulup üzülüyor.Sonra teselli etmek için sen çirkinsen adventure ve ben neyiz? Diyorlar.
Moral verdiklerini sanıyorlar ama bilmiyorlar ki başkasını üzüyorlar..
İnanın umurumda olmazdı normalde.Ama insanlar tarafından aşağılanıyorum resmen.
Güzel değilim diye benimle arkadaş bile olmuyorlar
14 yaşında KK.
senin yaşındayken mahalle maçı yapıyodum ben.
ah çocukluğunu, ilk gençliğini yaşayamayan küçük kadınlar.
yapmayın anam.
yapmayın guzum.
git sihirli annemin eski bölümlerini izle.
bura iy gelmemiş sana.[/QUOTE
Burda ben fazla takılmıyorum okulla ilgili 1- 2 bişey sormak için yazıyorum sadece.bunu da yazayım istedim çünkü yaşıtlarım bana destek değil köstek oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?