çirkinler insan değil mi?

kendini at yenisini al :)

ergenlikte kendini beğenmemen normal
cildini temiz tut yeter

Sevdiğin kadar sevileceksin.
Güneşin doğuşundadır doğanın sana verdiği değer
Ve karşındakine değer verdiğin kadar insansın
Bir gün yalan söyleyeceksen eğer
Bırak karşındaki sana güvendiği kadar inansın.
Ay ışığındadır sevgiliye duyulan hasret
Ve sevgiline hasret kaldığın kadar ona yakınsın
Unutma yagmurun yağdığı kadar ıslaksın
Güneşin seni ısıttığı kadar sıcak.
Kendini yalnız hissetiğin kadar yalnızsın
Ve güçlü hissettiğin kadar güçlü.
Kendini güzel hissettiğin kadar güzelsin.. (can yucel)

13-17 arası kim güzemiş cıksın bakalım o yaşlarda herkes bi değişik oluyo canım cocukluk ve yetişkinlik halinden bambaşka bir evrim aşaması. hele kaşlar o yaşlarda kaşlar neden kalın görünür anlamam halbuki bekletsek normalleşecek sonradan ama ben dayanamayıp almıştım sen sakın alma belki bi kaç yıl daha.

Biz arkadaşlarla o Zaman ki resimlerimize bakıp,birde bu çirkinliklerle aşık oluyorduk diye dalga geçiyoruz

çirkinlik yoktur bakımsızlık vardır demişler
ama sana pek uymuyor çünkü yaşın daha küçük yüzün hatların daha oturmamış zamanla düzelecek merak etme
yüzüne doğal bakımlar söyleyeceğim bir kere avokado meyvesi senin başının tacı olacak canım :)
bir avokadoyu al yarısını kullan yarısı kalsın
yarımın kAbuğunu soy iç kısımlarıyla yüzünü ovuştur öyşe kalsın kuruyunca suyla yıka
meyveyi elinde bulunan yağlarla karıştırabilirsin
mesela benim saçım çok kuru ben hindistan cevizi yağı shea yağı zeytin yağı argan yağı 2 bıldırcın yumurtası ve bir yumurta sarısı ile karıştırıp saçıma sürüyorum parmak uçlarımla masaj yaparak havluyla sarıp 4 saat kadar bekletip yıkıyorum bir de sşampuanıma yarım kapak çam terebentin yağı koyuyorum vücuduma gelmeyecek şekilde onunla yıkıyorum saçlar rapunzel
saçlarını 4-5 ayda bir uçlardan kestir, kendine yakışan modeli bul, temiz ol temiz kok ellerin falan bakımlı olsun mesela annen salata yaparken kullandığı limonu çöpe atmadan önce elini onunla ov birazda zeytinyağı ile ovv yıka ohh mis

Daha 14 yaşındasın insanın yüzü 19-20 yaşında oturuyor anca :) Daha çok güzelleşeceksin dert etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…