çirkinler insan değil mi?

Bence sen güzelliği boşver.yani senin yaşında şimdiki aklım olsa öyle yapardım.sağlıklı beslen spor yap ve bir hobi edin,dil öğren,derslerine asıl.ileride o güzel hatumları bu özelliklerinle sollar da geçersin bile.estetik ameliyat diye bişey var.iyi bir meslek sahibi donanımlı biri olduğunda istediğin gibi cildini de saçını da düzelttirirsin.şu an güzellik dert edip boşa harcama vaktini.heybeyi doldurmaya bak..yani ben aenin yaşına dönebilsem böyle yapardım

hmmm şöyle 14 yaşımdakı halımı düşünüyorumda ozamanlar kendımı güzel zannedıyodum :)
Şimdi o fotoraflara bakınca yok artık bu ben mıyım dıyorum :D

14 yaşında resmen çirkinmişim:) o fotoğraflarıma bakmak dahi istemiyorum
Şimdi normal güzellikte bir insanım:)
Zamanla geçiyor o ergenlikten ötürü büyüyünce yüzün oturur.

Adı ustunde kadinlar kulubu yavrum burası. Sen çocuksun daha :KK51:senin yasindayken saclarini devamli oren, sivilceli agzi gozu sekil degistirmis bir kizdim. Hatta erkek bile diyebiliriz:KK48: 14 yasindasin henuz seklin şemalin degisir merak etme:KK52:

Bunlar hep ergenlik cık cık. Bir de üzerine dış görünüşün pek önemli olduğu kapitalizm. Herşey sermaye olmuş. Büyüdükçe kızarsın kendine yapma etme güzel kardeşim. Bak aynaya uzun uzun çık o sistemden. Sev kendini olduğun gibi. Dışarıya bakış açını sorgula. Sen ne kadar değer veriyorsun insanların dış görünüşüne? Herkese ve herşeye rağmen bazı kimseleri sevebiliyor, beğenebiliyor musun? Öp aynaları ve unutma sağlık güzelliktir sadece. Ruh ve beden sağlığı iyi olan hiçkimse çirkin olamaz.

özalden resim atar mısın gerçekten bu kadar umutsuz vaka mısın merak ettim

Aslında o kadar aşırı değilim.beğenmediğim bir sürü yerim var tabi de umutsuz vaka değilim.ilerde değişmeyi umut ediyorum.çünkü 1 veya 2 yıl önceki halimle şuanki arasında dağlar kadar fark var.Ama insanlar hep yüzüme vuruyor.herkes çirkinsin diyor.

Aslında o kadar aşırı değilim.beğenmediğim bir sürü yerim var tabi de umutsuz vaka değilim.ilerde değişmeyi umut ediyorum.çünkü 1 veya 2 yıl önceki halimle şuanki arasında dağlar kadar fark var.Ama insanlar hep yüzüme vuruyor.herkes çirkinsin diyor.

Önce arkadaş çevreni değiştirmeni öneriyorum.
İnsanın enerjisini sömürür bu tipler.
Arkadaş dediğin insana iyi gelmeli.
Yalnız kal daha iyi yahu!
Hepsinden kurtul hemen..

ne malum kasıtlı yapmadıkları bunu sende kendini kaptırmışsın belliki

şimdi ergenlik döneminde olduğun için kendi vucudunla ilgili olman beğenmediğin yerlerini kafana takman normal. içinde bulunduğun dönemim özelliği bunu gerektiriyor.

ergenlik dönemi çocukluktan yetişkinliğe geçiş dönemi olduğu için vucudun değişim aşamasında. yüzünde bazı orantısızlıklar olması normal. çünkü bazı organlar (burun gibi) diğer organlara göre daha çabuk gelişir ve yüzde orantısız bir görünüm oluşturabilir. yüzünün yağlanması ve sivilcelerde eklenince ergenler genellikle kafasına takar. ergenlik dönemin geçince yüz hatların oturacak sivilcelerin geçecek kafana bunları takıp üzülme.

sadece sen değil senin yaşındakilerin çoğu bu dönemi geçiriyorlar. sen şimdi bunlara kafanı takma. kendinde söylemişsin derslerine odaklan. büyüdükçe yüz hatlarının daha güzelleştiğini göreceksin.

tabi ergenlik dönemindesin bunları bu dönemde takmıycanda ne zaman takıcan ama çok yüklenme kendine başkalarının lafı yüzünden üzme kendini belli ki boş boğazlar çünkü onlarda ergen ağızdan çıkan lafları kulalaların duymadığı dönem 5-6 yıl sonra bu hallerini gülümseyerek hatırlayacaksın

14 yaş kız ve erkeğin çok değişik bi zamanı
Çirkinler ileride kesinlikle güzelleştiyor
Çirkin bir insanın en çirkin olduğu zamanlar ergenlik dönemi

Yüzün oturacak zamanla sabret
Henüz hatların oturmamistir senin

Keşke erkekler gibi olsaydı kızlar da.Erkekler herkesi kardeşi biliyor seviyor sayıyor,şakalaşıyor.çirkin yakışıklı ayırt etmiyorlar.
Kızlar ise anca dedikodu ve ayrımcılık.ve ben bu ayrımcılığa fazlasıyla maruz kalıyorum.her ne kadar içlerine girmeye çalışsam da olmuyor.
Sanırım afedersiniz tuvalette bile fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşan herkese gösteren tipler hitap ediyor onlara

zaten dış görünüş için birilerini dışlayan dedikoducu kızların içine girmeye çalışma. tek dertleri fotoğraf çekip sosyal medyada hava atmak olan tiplerin derslerlede pek alakası olmaz.

dediğim gibi bunları kafana takma derslerinle ilgilen. ileride sen üniversite okurken onlar üniversiteyi kazanamamışsa onlar senin yanında ezilecekler.

hedefin üniversitede iyi bir bölüm okumak olsun her zaman.

onların gerçekten güzel olduğunu düşünüyor musun yada gerçek arkadaşların olduğunu

Bazıları bana göre güzeller.Bazılarının ise pek bir özelliği yok.Zaten bu bahsettiklerim okul arkadaşlarım.hiç birinin gerçek arkadaş olduğunu sanmıyorum sadece 1 tanesini seviyorum o da zaten güzel değil.
1 kız var ona çok saygı duyuyorlar.itiraf etmeliyim kıskanıyorum.kızı çok güzel buluyorlar.ki bence bir özelliği yok bunu kıskandığım için söylemiyorum gerçekten beğenmiyorum ama güzellik biraz göreceli olabiliyor.
Kız güzel ya herkes bi farklı davranıyor.sürekli iltifatlar,sürekli arayıp sormalar vs vs
Diyeceksiniz iyi bir arkadaştır belki ama hayır hiç biriyle arkadaşlık yapmıyor doğru düzgün.sadece 1 tane kankası var onla geziyor.Ama ben herkese eşit davranıp herkesle takılıyorum.
Gördüğümüz muamele çok farklı,kız bazen küçümsüyor birini kimse alınmıyo bile kız güzel ya...
Kimse onu dışlanmıyor.Ben herkese iyi D avrandığım halde dışlanıyorum bazen.
Zaten kızın tipini değil sınıftaki itibarını kıskanıyorum ben

zaten dış görünüş için birilerini dışlayan dedikoducu kızların içine girmeye çalışma. tek dertleri fotoğraf çekip sosyal medyada hava atmak olan tiplerin derslerlede pek alakası olmaz.

dediğim gibi bunları kafana takma derslerinle ilgilen. ileride sen üniversite okurken onlar üniversiteyi kazanamamışsa onlar senin yanında ezilecekler.

hedefin üniversitede iyi bir bölüm okumak olsun her zaman.

Aslında yüksek puanla gelinen iyi bir lisedeyiz.
Ve hepside çalışkan üni. Kazanamayacaklarını sanmıyorum:)

Sadece güzellik değil o..o kızda başka kişilik özellikleri de vardır..liderlik gibi..
Sen kendi algılarını değiştirmekle işe başla..öncelikle harika kitaplar var bambaşka dünyalar vaad eden..okuldaki öğretmenine danış ve o kitapları oku..tv ye magazine vs fazla bakma...
Ben de senin yaşındayken benzer şeyler yaşamıştım hatta bir dilek ağacına dilek bağlamıştım güzel olayım diye..
Sınıfında kendine başka özelliklerinle yer edinebilirsin..örneğin espiri anlayışınla..bol bol komedi filmi izleyip mizah dergisi okuyabilirsin..

1) Yüzün için bir uzmana görün onun dediklerini uygula ayrıca cilt tipine uygun ürünler kullan. Bb ve cc kremler kullanabilirsin yüzüne renk vermesi için.
2-3) Eğer saçlarındaki kırıkları temizlersen ve hacim verici içerikteki şampuanlar maskeler vs. kullanırsan bu iki dertten de kurtulabilirsin. Maşa düzleştiriciler uzak durmaya bak.
4) Yaşına uygun kombinler mutlaka olacaktır sana yakışanı bulabilirsin. Kadınsı olma asla.
5) Telaffuz için ise diksiyon kursuna yazılabilir ve bol bol kitap okuyabilirsin.
6) Tırnak içinse uzatıp öyle oje sürsen açık renkler sana daha çok yakışabilir.

Back
X