- 26 Temmuz 2015
- 2.306
- 5.822
- 73
- Konu Sahibi AdventureTime
Hepimiz anası adriana limanın sibel canın anası değilki
Herkesi farklı ana doğurdu
Ee ne yapalım yani
Herkesi farklı ana doğurdu
Ee ne yapalım yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özalden resim atar mısın gerçekten bu kadar umutsuz vaka mısın merak ettim
Aslında o kadar aşırı değilim.beğenmediğim bir sürü yerim var tabi de umutsuz vaka değilim.ilerde değişmeyi umut ediyorum.çünkü 1 veya 2 yıl önceki halimle şuanki arasında dağlar kadar fark var.Ama insanlar hep yüzüme vuruyor.herkes çirkinsin diyor.
ne malum kasıtlı yapmadıkları bunu sende kendini kaptırmışsın bellikiAslında o kadar aşırı değilim.beğenmediğim bir sürü yerim var tabi de umutsuz vaka değilim.ilerde değişmeyi umut ediyorum.çünkü 1 veya 2 yıl önceki halimle şuanki arasında dağlar kadar fark var.Ama insanlar hep yüzüme vuruyor.herkes çirkinsin diyor.
ne malum kasıtlı yapmadıkları bunu sende kendini kaptırmışsın belliki
onların gerçekten güzel olduğunu düşünüyor musun yada gerçek arkadaşların olduğunuNasıl yani kasıtlı?
Keşke erkekler gibi olsaydı kızlar da.Erkekler herkesi kardeşi biliyor seviyor sayıyor,şakalaşıyor.çirkin yakışıklı ayırt etmiyorlar.
Kızlar ise anca dedikodu ve ayrımcılık.ve ben bu ayrımcılığa fazlasıyla maruz kalıyorum.her ne kadar içlerine girmeye çalışsam da olmuyor.
Sanırım afedersiniz tuvalette bile fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşan herkese gösteren tipler hitap ediyor onlara
onların gerçekten güzel olduğunu düşünüyor musun yada gerçek arkadaşların olduğunu
zaten dış görünüş için birilerini dışlayan dedikoducu kızların içine girmeye çalışma. tek dertleri fotoğraf çekip sosyal medyada hava atmak olan tiplerin derslerlede pek alakası olmaz.
dediğim gibi bunları kafana takma derslerinle ilgilen. ileride sen üniversite okurken onlar üniversiteyi kazanamamışsa onlar senin yanında ezilecekler.
hedefin üniversitede iyi bir bölüm okumak olsun her zaman.