- Emoji Skoru
- 180
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi Tarifedilemez
-
tekrar güzelleşip bakımlı olmanız çok zor değil. hepimiz evlere kapandık giyinmeyi süslenmeyi takmayı takıştırmayı unuttuk. bu normal bir şey. ama eşinizin sizi kıskanması gerçekten bu kadar önemli mi. zaten eşiniz olmuş bir insan sizi niçin kıskansın istiyorsunuz?Son zamanlarda bu konu, bu his, bu düşünce kendimi kötü hissettiriyor. Gece gördüğüm rüya da etksini iyice arttırdı. Böyle hisseden oldu mu acaba benimle düşüncelerinizi paylaşırmısınız..
Pandemi dönemininde etkisi var tabi, evde kapalı dura dura bakımsızlaştım, kilo aldım vs ama eskiden bekarken bakan bir kez daha bakardı, nişanlıyken eşim kıskanırdı artık beni kıskanmıyor diye düşünüyorum. Rüyamdada eşimin beni başkasından kıskandığını gördüm uyanınca kötü hissettim kendimi eski günler aklıma geldi çünkü. Başka kadınlar güzel geliyormudur eşime vs düşünceler gelmeye başladı aklıma. Aslında eşim bana birşey hissettirdiğinden değil tamamen benim hissettiklerim yüzünden - yaşlanıyorum ( farkı eski fotoğraflara bakınca görebiliyorum) ve kendimi artık güzel hissetmiyorum, bildiğin çirkinleştim ben.
Öyle paylaşmak istedim, düşüncelerinizi benimle paylaşırmısınız, dertleşelim arladaşlar.
tekrar güzelleşip bakımlı olmanız çok zor değil. hepimiz evlere kapandık giyinmeyi süslenmeyi takmayı takıştırmayı unuttuk. bu normal bir şey. ama eşinizin sizi kıskanması gerçekten bu kadar önemli mi. zaten eşiniz olmuş bir insan sizi niçin kıskansın istiyorsunuz?
Ruyanizda esinizin sizi kiskandigini gorup kotu hissetiniz ve eski gunler akliniza geldi hee vayy be :) kiskanmayi sevgi sannmaniz ve bunu ozlediginiz icin uzulebilirsiniz bence cunku gercekten uzucu.
Esiniz size guvendigi icin kiskanmiyordur belki de cunku kiskancligin temelinin guven oldugunu dusunuyorum.
Benim güzellik için kıskanlımadığım aklıma gelmezdi güveniyor oh be derdim herhalde.Son zamanlarda bu konu, bu his, bu düşünce kendimi kötü hissettiriyor. Gece gördüğüm rüya da etksini iyice arttırdı. Böyle hisseden oldu mu acaba benimle düşüncelerinizi paylaşırmısınız..
Pandemi dönemininde etkisi var tabi, evde kapalı dura dura bakımsızlaştım, kilo aldım vs ama eskiden bekarken bakan bir kez daha bakardı, nişanlıyken eşim kıskanırdı artık beni kıskanmıyor diye düşünüyorum. Rüyamdada eşimin beni başkasından kıskandığını gördüm uyanınca kötü hissettim kendimi eski günler aklıma geldi çünkü. Başka kadınlar güzel geliyormudur eşime vs düşünceler gelmeye başladı aklıma. Aslında eşim bana birşey hissettirdiğinden değil tamamen benim hissettiklerim yüzünden - yaşlanıyorum ( farkı eski fotoğraflara bakınca görebiliyorum) ve kendimi artık güzel hissetmiyorum, bildiğin çirkinleştim ben.
Öyle paylaşmak istedim, düşüncelerinizi benimle paylaşırmısınız, dertleşelim arladaşlar.
işte yapısı kıskanç insanlar herkes kendi eşlerine alıcı gözüyle bakıyor zannediyor. Yok öyle endişe edilecek birşey aslında.Sizin dediğinizde doğru ama bende kıskanç biriyim ve benim gözümden benim hissettiğim kıskançlıktan bahsedeyim.
Eşim benim gözümde çok yakışıklı. Mesela yolda yürürken ona bakan kızdan (kadın olarak birinin hangi gözle baktığını hissedersin) kıskanırım. Eşime güvenmediğim için değil, eşimi sevdiğim için başka birinin ona benim gibi, o gözle bakmasını kıskanırım.