Çirkinleştim

Tarifedilemez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2019
195
180
33
Son zamanlarda bu konu, bu his, bu düşünce kendimi kötü hissettiriyor. Gece gördüğüm rüya da etksini iyice arttırdı. Böyle hisseden oldu mu acaba benimle düşüncelerinizi paylaşırmısınız..

Pandemi dönemininde etkisi var tabi, evde kapalı dura dura bakımsızlaştım, kilo aldım vs ama eskiden bekarken bakan bir kez daha bakardı, nişanlıyken eşim kıskanırdı artık beni kıskanmıyor diye düşünüyorum. Rüyamdada eşimin beni başkasından kıskandığını gördüm uyanınca kötü hissettim kendimi eski günler aklıma geldi çünkü. Başka kadınlar güzel geliyormudur eşime vs düşünceler gelmeye başladı aklıma. Aslında eşim bana birşey hissettirdiğinden değil tamamen benim hissettiklerim yüzünden - yaşlanıyorum ( farkı eski fotoğraflara bakınca görebiliyorum) ve kendimi artık güzel hissetmiyorum, bildiğin çirkinleştim ben.

Öyle paylaşmak istedim, düşüncelerinizi benimle paylaşırmısınız, dertleşelim arladaşlar.

tekrar güzelleşip bakımlı olmanız çok zor değil. hepimiz evlere kapandık giyinmeyi süslenmeyi takmayı takıştırmayı unuttuk. bu normal bir şey. ama eşinizin sizi kıskanması gerçekten bu kadar önemli mi. zaten eşiniz olmuş bir insan sizi niçin kıskansın istiyorsunuz?

Kıskansın istemiyorum aslında yanlış anlaşılmak istemem, anlatmak istediğim eskiden güzelmişim ki eşim kıskanıyordu şimdi kıskanılacak bir halim yok demek ki diye hissettiğim için öyle yazdım.
Teşekkürler yorumunuz için

Ruyanizda esinizin sizi kiskandigini gorup kotu hissetiniz ve eski gunler akliniza geldi hee vayy be :) kiskanmayi sevgi sannmaniz ve bunu ozlediginiz icin uzulebilirsiniz bence cunku gercekten uzucu.

Esiniz size guvendigi icin kiskanmiyordur belki de cunku kiskancligin temelinin guven oldugunu dusunuyorum.

Sizin dediğinizde doğru ama bende kıskanç biriyim ve benim gözümden benim hissettiğim kıskançlıktan bahsedeyim.

Eşim benim gözümde çok yakışıklı. Mesela yolda yürürken ona bakan kızdan (kadın olarak birinin hangi gözle baktığını hissedersin) kıskanırım. Eşime güvenmediğim için değil, eşimi sevdiğim için başka birinin ona benim gibi, o gözle bakmasını kıskanırım.

Benim güzellik için kıskanlımadığım aklıma gelmezdi güveniyor oh be derdim herhalde.
Siz kendinize bakım yapmayı bıraktığınızdan böyle hissediyordunuz. Tekrar bakım yapın düzelir. Hepimiz paspal olmasakta pandemi döneminde biraz saldık. Çünkü dışarı çıkıp enerjimiz değişmiyor

işte yapısı kıskanç insanlar herkes kendi eşlerine alıcı gözüyle bakıyor zannediyor. Yok öyle endişe edilecek birşey aslında.

Ben mesela çok güzel bir insan görsem, kadın erkek farketmez ama öylesi gerçekten az var, Allah ne güzel yaratmış, maşallah diye bakıyorum en fazla. Asla keşke benim olsa diye değil.

He elalemin kocasını ayartan kadınlar, ya da tersi de var elbette. Bunun için 1. ayartılan kişinin bayağa karaktersiz, erdemsiz olması ön planda, 2. olarak ta çoğu bu tarz kadın bir adama kapak atayım da rahat yaşayayım, kendime baktırayım diye bu yollara giriyor...inan güzellik çok da önemli değil onlar için, çirkinler de aldatıyor.

Konunun özeti, hayatta birinci önceliğiniz, kendiniz, kendi mutluluğunuz, sağlıklı ruh haliniz olsun. Ne istiyorsanız kendiniz için yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…