cirkinlik

Merhaba bayanlar

Simdi size bi kaygimdan bahsedicem bu kiz ergen mi falan diyebilirsiniz ama 22 yasindayim

Benim 2 yillik bi iliskim var yakin tarihte de evlilik dusunuyoruz kismetse

Ama ben bu guzellik takintim yuzunden cok endiseliyimm

Soyle kii ben bakimsizken 1 sem bakimliyken 5 olan bi insanim

Sevgilimin yanina su ana kadar her zaman asiri makyajj sac bas o bicim gittim

O da haliyle beni oyle taniyo surekli beni cok guzel cok seksi buldugundan bahseder

Sorun su ki aslinda ben cirkine yakin bi kizim yani o kadar bakimla o hale geliyorum ahh bi bilse

Normalde yuzu lekeli sivilce izleri dolu sac bas kabarik tulerik bi insanim

Dogal halim guzel degil yanii ama suslensem manken gibi oluyorum ne hikmetse

ama bu adam evlendigimizde benim her halime sahit olucak o zaman nolucakk

dis gorunuse cok onem veren biri ve benden sogumasindan cok korkuyorumm kii muhtemelen oyle olucakk

her daim full bakim olamam ki adamin yaninda dustan cikmis halimi falan gorucek sonucta

aslan burcuyum ve mukkemmeliyetciyim

bu yuzden evlikten kaciyorum nolucak bilmiyorumm

bi insanin iki hali arasinda o kadar fark olur mu oluyomus istee

simdi gonul kimi severse guzel odur seven insan kusur gormez diyiceksiniz

evet bunu en iyi ben biliyorum cunku sevgilim ortalama biri oldugu halde bana gore bir Kivanc bir Kenan yani

kizlar bana yardim edin surekli bunu dusunuyorumm Allah baska dert vermesin tabii

simdiden her biriniz sagolunn hayirli bereketli ramazanlar kizlar

Canım 2 sene içinde hepmi aşırı makyaj kullandın benimde 2 senelik beraberliğim var ama çok makyaj yapan bir insan değilim yaparım ama aşırıya kaçmam yani her seferindemi aşırı yaptın gerçekten bide seni sevicek insanın senin bakımsız halinide bilmesi gerekiyo güzelliğinden önce öz güvenini önemse bence güvenin olması daha önemli anladığım kadarıyla senin bakımsız halinle kendine güvenin yok ama yüzündeki o yüzler için kremler falan kullanabilirsin cildin için bence artık aşırı makyaj yapmayı bırak biraz daha doğal görün en başta kendine güven

Biz açılınca sorun mu oluyor dedik anlamadim? Konu fakese eğer boşu boşuna cevap yazmamak için öyle diyorum. Yorum yapıp yapmayacagimizi da size soracagimizi düşünmüyorum. Eğer bi konuya cevap vereceksem hiç olmazsa gerçekçi olmasını tercih ediyorum. Açılmış açılmamış banane ya çok da umrumda...

Heh bende onu diyorum .acilmaxsa acilmasin sanane kime ne

Bence bu sizin kuruntunuz herkes dogal haliyle bir baska guzeldir.

bende makyajla kendimi daha iyi hissediyorum ve sokaga sifir makyajsiz ciktigim sayilidir.. Sacimi her zaman özenle yapar giderim sevgilimin yanina ve ara sira Bende sizin gibi düşünüyordum evlenince nasil olacak diye ancak birgün tatile gittik ve malum ne sac ne makyaj olmuyor havuzda denizde.. Ki saclarim dalgali ve tuleriktir:)

Ama sevgilim makyajsiz ve saclarim daginik halimi daha çok sevdiğini söyler hala .. Ben ne kadar kendimi kotu bulsamda o halimle:)

Kendinize güvenin ve makyajinizi yavaş yavaş hafifletin gözü alisinca emin olun fark etmeyecektir çok fazla siz yavaştan alistirin

valla canim yasak mi bilmiyorum ama biz bu hesabi kiz kardesimle beraber kullaniyoruz

onun uye olmasi biraz zor olmustu mail falan sorun olmustu oyle yani bazilari onun konulari

Tek hesap 2 kullanıcı yasaktır.

2 yillik iliski demissiniz. Gecenlerde konu acmissiniz ilk bulusma diye???

Merhaba bayanlar

Simdi size bi kaygimdan bahsedicem bu kiz ergen mi falan diyebilirsiniz ama 22 yasindayim

O da haliyle beni oyle taniyo surekli beni cok guzel cok seksi buldugundan bahseder

Sorun su ki aslinda ben cirkine yakin bi kizim yani o kadar bakimla o hale geliyorum ahh bi bilse

dis gorunuse cok onem veren biri ve benden sogumasindan cok korkuyorumm kii muhtemelen oyle olucakk

her daim full bakim olamam ki adamin yaninda dustan cikmis halimi falan gorucek sonucta

evet bunu en iyi ben biliyorum cunku sevgilim ortalama biri oldugu halde bana gore bir Kivanc bir Kenan yani

kizlar bana yardim edin surekli bunu dusunuyorumm Allah baska dert vermesin tabii

bunamı taktın canım ya o kadar makyaj yaptığının farkında olduğua göre bu adam altından ne çıkacağını biliyodur.evlenincede makyajını saçını başını yaparsın heralde makyajsız herkez solgun kalıyo.doğal halini daha çok sevicek erkekler doğal hali daha çok beğenir kendine güven.

ortadan kayboldu... bari kardeşi yazsaydı ya :) :)

Konu sahibinin eski konularına baktımda hepsi birbirinden tutarsız.2 Yıllık ilişkim var diyor ama diğer açtığı konular çok tuhaf,ilk buluşma diye konu açmış,2 yıllık ilişkisi varsa nasıl ilk buluşma oluyor.Eski sevgilim kafe açtı diyor gidecem ama eli boş gitmeyelim diye konu var,patronun oğlu ve ben diye konu var.Nasıl 2 yıllık ilişki oluyor bu durunda.:52::52:

Merhaba bayanlar

Canım makyaja alışınca yapmadığında ruh gibi hisseder insan kendini. Ben bir ara hep yapardım ve bir süre sonra sıkıldım. İş yerine geldiğimde ilk zamanlarda hastamısın soluk görünüyosun diye sorarlardı :) Sonra zamanla herkes alıştı. Şimdi makyajsız geliyorum ve kimsenin dikkatini cekmiyor. Hatta sevgilimde alışmıştı makyajlı halime sonra azalttım ve yapmamaya basladım, yaptığım zaman adamın bana bakışı değişti ve direk fark ediyor makyaj yapılmış falan diyor :1:
Gerçi sonradan her halimi gördü. Birlikte tatilde yaptığımız için uykudan yeni kalkmış halimi bile biliyor ve sorun olmuyor. Çok takılma ama makyajı biraz azalt. Tepkisini ölç bakalım laf söyleyecek mi? :34:

yiyorum cnm yüzüme sürsem ne değişcek ama düzenli yiyince gerçekten işe yarıyo marmelatıda işe yarıyor kurusunu denemedim ama marmelatla meyvesi işe yarıyor yani bende çok yarar :) kişiden kişiye değişebilir ama böle bebek cildini yakalıyo gibi oluyosun diyebilirim

Tamam tesekkurler bilgi icin:)

Son düzenleme:
Konu sahibinin eski konularına baktımda hepsi birbirinden tutarsız.2 Yıllık ilişkim var diyor ama diğer açtığı konular çok tuhaf,ilk buluşma diye konu açmış,2 yıllık ilişkisi varsa nasıl ilk buluşma oluyor.Eski sevgilim kafe açtı diyor gidecem ama eli boş gitmeyelim diye konu var,patronun oğlu ve ben diye konu var.Nasıl 2 yıllık ilişki oluyor bu durunda.:52::52:

dün banlıydım konuyu görüp yazamadım içim içimi yedi valla:52:
sizde farkettiniz dimi konuları ne kadar tutarsız abuk subuk
şimdi de kıvırıyo kardeşimle birlikte kullanıyorduk diye
ben onu eskiden bi yerde sıkıştırmıştım kızmıştı bana şaka mısınız neden uğraşıyorsunuz benle diye
bide konu açar asla bir daha cvp yazma öyle işte..
ohh be yazdım rahatladım

dün banlıydım konuyu görüp yazamadım içim içimi yedi valla:52:
sizde farkettiniz dimi konuları ne kadar tutarsız abuk subuk
şimdi de kıvırıyo kardeşimle birlikte kullanıyorduk diye
ben onu eskiden bi yerde sıkıştırmıştım kızmıştı bana şaka mısınız neden uğraşıyorsunuz benle diye
bide konu açar asla bir daha cvp yazma öyle işte..
ohh be yazdım rahatladım
Aynen arkadaşım,kardeşimle ortak kullanıyoruz diyor,ama arkadaşlar bir detay yakalamış,her iki kardeşte 22 yaşındaymış orasını kaçırdım ben.:52:

Benim eşim duşta göz makyajı akmış halime gülümseyip öper beni bildiğin maymuna dönmüş oluyorum öyle olmayacaksa bence bu ilişkide bişeyler yanlış gidiyo demektir zaten. Bazen oluyo ki çok hasta oluyosun rengin bembeyaz şaftın kaymış saçlar o biçim, terlemişsin yapış yapışsın elin ayağın kirli o halini görüp soğuyacaksa e senin zaten paketini sevmiş adam.

Merhaba bayanlar

Bunu buraya yazma biz yardımcı olamayız çek karşına konuş . Bende bu aralar biraz taktım buna ama ben zaten üniversiteye giderken bile makyaj yapmayan saçını at kuyruğu yapıp kot , gömlekle giden düğünlerde bile kot , bluz tarzı giyinen bi kız olduğum için bu kadar sorun olmuyor. Sende eğer dediğin gibi çok aşırı farklar varsa konuşaman gerek . http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=732536&page=6 az önce burda meric1907 adlı üye anlattı bunun yüzünden boşananlar bile varmış.

Aynen arkadaşım,kardeşimle ortak kullanıyoruz diyor,ama arkadaşlar bir detay yakalamış,her iki kardeşte 22 yaşındaymış orasını kaçırdım ben.:52:

evet söylemişler canım
canı sıkıldıkça konu açan biri bence...

Back
X