cirkinlik

Ben önceki konularından resmine baktım eğer o sensen gayet güzelsin sahip olduğun beden ve yüz için şükret bence güzellik istiyorsan önce içini güzelleştirerek başla ayrıca güzelliğin için seninle evlenecek bi erkekle nasıl evleneceksin senden daha güzel ve bakımlıları her zaman bulabilir bunlar baki değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konu sahibinin eski konularına baktımda hepsi birbirinden tutarsız.2 Yıllık ilişkim var diyor ama diğer açtığı konular çok tuhaf,ilk buluşma diye konu açmış,2 yıllık ilişkisi varsa nasıl ilk buluşma oluyor.Eski sevgilim kafe açtı diyor gidecem ama eli boş gitmeyelim diye konu var,patronun oğlu ve ben diye konu var.Nasıl 2 yıllık ilişki oluyor bu durunda.:52::52:

Ne güzrl ben bi tane bulamıyom millete bak hey maşallah

Nasil bi makyaj yapiyosun da bu kadar degisiyorsun diyenler icin soyluyorum. Hakketen degistiriyor makyaj. Eski isyerimde sekreter kiz her gun full asiri makyajla ise gelirdi. Biz desen makyaj falan hakgetire :) bi gun ise gec kalmis tabi yataktan kalktigi gibi gelmis. Ben kapidan iceri girince bu kiz kim dedim kendi kendime bi an. Anam baktim ki bizim sekreter kizmis megerse. Kizin sevgilisi de makyajsiz gorunce tanimayabilir boyle abartili makyaj yapiyorsa :)

gerçekten öyle youtubede makyaj videoları izliyorum baya değişiyo makyajla insanlar bir erkek yorumda evrim geçirdi kız sevgilimle duş alıcam gerçek yüzünü görmek için demiş:52:

Ne güzrl ben bi tane bulamıyom millete bak hey maşallah

gerçekten öyle youtubede makyaj videoları izliyorum baya değişiyo makyajla insanlar bir erkek yorumda evrim geçirdi kız sevgilimle duş alıcam gerçek yüzünü görmek için demiş:52:

Bitiyom şu yorumlara:52:
Bu arada çoğul alıntılamayıda öğrendim hehehe hehehehe :52:

Son düzenleme:
2 ay önce kapandım demiş arkadaş sanırım alışamayıp açılmış baya tutarsız konuları var yersiz şeyler yaşıyor sanırım

Bana kalırsa yavaş yavaş gerçek yüzünü gstermelisin ki 0'dan 5'e yükselebiliyorsan.. adam hüsrana ugrayabilir..
biz kızlar bile güze buldugumuz bir ünlünün makyajsız halini görünce dumur olabiliyoruz bir de erkkleri düşün..

Makyajı silmeden yat. Ama sabah kocandan erken kalkmalısın. Yoksa sonuç bu;
image.webp

Bugun kk toplu konu hortlatma gunu falan heralde:confused: ben inanmiyorum insanin makyajla asiri guzellesicegine muhakkak altyapi vardir

bir gun onun yanina hic bakim yapmadan git tepkisini olc eger gercekten dedigin gibi dis gorunuse onem veren biriyse kac uzaklas evlilik ciddi istir hastaligi sagligi var her seyi gec normal halin fistik gibi diyelim ki (Allah korusun) bir kaza geldi basina yuzune gozune zarar geldi ne olacak bu adam seni birakip gidecek mi ?

iki sen önceki konuya niye yorum yapiyorsunuz. Onlar belki suan evlenip ayrilmistir :D

Merhaba bayanlar

Simdi size bi kaygimdan bahsedicem bu kiz ergen mi falan diyebilirsiniz ama 22 yasindayim

Benim 2 yillik bi iliskim var yakin tarihte de evlilik dusunuyoruz kismetse

Ama ben bu guzellik takintim yuzunden cok endiseliyimm

Soyle kii ben bakimsizken 1 sem bakimliyken 5 olan bi insanim

Sevgilimin yanina su ana kadar her zaman asiri makyajj sac bas o bicim gittim

O da haliyle beni oyle taniyo surekli beni cok guzel cok seksi buldugundan bahseder

Sorun su ki aslinda ben cirkine yakin bi kizim yani o kadar bakimla o hale geliyorum ahh bi bilse

Normalde yuzu lekeli sivilce izleri dolu sac bas kabarik tulerik bi insanim

Dogal halim guzel degil yanii ama suslensem manken gibi oluyorum ne hikmetse

ama bu adam evlendigimizde benim her halime sahit olucak o zaman nolucakk

dis gorunuse cok onem veren biri ve benden sogumasindan cok korkuyorumm kii muhtemelen oyle olucakk

her daim full bakim olamam ki adamin yaninda dustan cikmis halimi falan gorucek sonucta

aslan burcuyum ve mukkemmeliyetciyim

bu yuzden evlikten kaciyorum nolucak bilmiyorumm

bi insanin iki hali arasinda o kadar fark olur mu oluyomus istee

simdi gonul kimi severse guzel odur seven insan kusur gormez diyiceksiniz

evet bunu en iyi ben biliyorum cunku sevgilim ortalama biri oldugu halde bana gore bir Kivanc bir Kenan yani

kizlar bana yardim edin surekli bunu dusunuyorumm Allah baska dert vermesin tabii

simdiden her biriniz sagolunn hayirli bereketli ramazanlar kizlar
ben 2 yillik evliyim esim hala beni bakimsiz gormedi... makyaj degil kastim..ama banyo yaptigim zaman sacimi fonlerim hafif bi allik surerim.evde sirin giyinirim.kostum giymiyorum tabiki:) ama sirin gecelikler tatli pijamalar alirsiniz. ayrica o da brad pitt degildir sanirim. bu kadar kendinize guvensiz olmayin bence

konu 2 sene oncenin mi ne sazanim ben yahu..

Yüzüne o kadar makyajı yaparsan yüzünün gercekten kötü olduğuna inanirim. 30 lu yaşlara geldiğinde yüzüne bakan olmaz hemen azaltmak gerekiyor. Ben hayatımda düğünüm haricinde fondoten kullanmamış biri olarak soyluyorum

Back
X