Çirkinmişim

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.425
43.922
798
bu aralar genelde herkes çirkin olduğumu söylüyor mesela biri ekliyor diyelim faceden s kendine bak kızım çok çirkinsin sen ne konuşacağım seninle tarzında tepkiler alıyorum 5 -6 defa bu tarz şeylerle karşılaştım hep. yda özelden ne çirkinsin ölsen keşke diyen oluyor. tamam güzel olduğumu iddaa etmiyorum ama çirkinde sayılmam. kumral rengi saçlı buğday tenli gamzeli balık etli sıradan bir kızım çirkin buluyorlar ama

Son düzenleme:
Kaç yaşındasın canım neden bunu sorun ettin muhtemelen yaşın küçük..

o birilerini neden ekliyorsunuz. tanımadığınız insanları face sinize eklerseniz böyle saçmasapan laflarıda işitirsiniz.

1. grup : Önemsemeyin aman onlar kendilerine baksınlar

2.grup : Fotoğrafınızı koyun da görelim

Ben iki grubu da destekliyorum
Evet fotoğraf koyarsan tavsiye verip seni baştan yaratabiliriz. Çirkin kadın yoktur, KK'ya yolu düşmemiş kadın vardır.

Bir de canım tanımadığın insanların arkadaşlık tekliflerini kabul etme asla ve asla. :)Bir de tanımadığın insanlar seni sildiğinde 'Neden sildin?' diye mesaj atman da yanlış yani böyle şeylerle ilgilenmen hata en başta.

Güzellik göreceli bir kavramdır.
Face den ekleyenlerin yorumlarını da salla gitsin.

o birilerini neden ekliyorsunuz. tanımadığınız insanları face sinize eklerseniz böyle saçmasapan laflarıda işitirsiniz.
Artik face in mantigi degismis oky, biz ilkokul arkadasi, isyeri arkadasi eklerken millet 2000-3000 kisi takipci ekliyor, twitter gibi ama orasi gibi tekin degil... Yeni nesil boyle diyesim var ama kendimi gomecegim o zaman da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…