Çirkinmişim

kendilerine bakmadan yorum yapıyorlar

resmimi buraya koymak istemiyorum aslında. fakülteden olanları kabul ediyorum ama etmeyeceğim bundan sonrada

Ya ben sizi çok merak ettim cidden !

Ne demekmiş o öyle cirkinsin öl sen falan... Akillari yerinde değil herhalde soyleyenlerin onların içi cirkinmis beee yürekleri bozuk.

2. Madde çok tehlikeli gerçekten.

Evet dert ortağımı buldum aynaya baktiğinda bi kusur göremiyorsan bitmistir. Kimseyi ilgilendirmez

Ne demekmiş o öyle cirkinsin öl sen falan... Akillari yerinde değil herhalde soyleyenlerin onların içi cirkinmis beee yürekleri bozuk.
Bende merak ettim. Nasıl bir çirkinlikmiş ki bu gören kendini tutamayıp belirtme isteği duyuyor.

özelden atarım sizede resmimi

Evet dert ortağımı buldum aynaya baktiğinda bi kusur göremiyorsan bitmistir. Kimseyi ilgilendirmez

çirkin bulmuyorum kendmi aslında Rabbim ender olarak herkese vermediği birşey olan gamzeleri vermiş bana

Ya bu arada daha çooook yakın zamanda bu konunun aynısını başka üye açmamış mıydı? Yine o üyeye de insanlar Facebook'tan çok çirkinsin yazıyorlardı.

Demek ki var bisey eh kazende kk da takila takila (bayan kuaforu erkekler gibi) azcik sey oldu demek ki insallah okumaz bunu
Kıız ban yiyecen...puhahahaaaa nekadar sürüyo bu ban. Kurallar ne bilmim.. ama evdekiler tl cok uğrastığımı söylüyolar herif elimden tl alacak o olacak. Çıkamıom siteden... bugün sete bağımlısı ödülü geldi. Okadar mesai harcıom kazen somut bi ödül ğöndereydi iyiiidii:)

Neden tanimadiginiz insanlara resim yollamaya kalkiyorsunuz? Facete basiniza olay gelmis ama hala akillanmamissiniz, tanimadiginiz kisileri eklemeyin diyorlar burda, siz özelden atayim fotomu diyorsunuz hic tanimadiginiz insanlara.... Biraz hassas olun bu konularda allah askina...

Sen okulda fena alay konusu olmuşsun. Sorun bu bence. Bu saçma sapan yazanlar hep alay etmek, sinir bozmak için. Saygınlığını kaybetmişsin okulda gibi geldi bana. Sebebini de çok iyi tahmin edebiliyorum ya neyse. :)

Ya bu arada daha çooook yakın zamanda bu konunun aynısını başka üye açmamı mıydı? Yine o üyeye de insanlar Facebook'tan çok çirkinsin yazıyorlardı.
He fotoda eklediydi özelden attoydı.. adını mı değestirdin ğizz. O da ğamzeliydi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…