- 14 Nisan 2013
- 1.698
- 1.923
- 408
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Kahkahayı bastım yemin ederim.Kazene yas sormus ban yemissay bilmiyorum cok yas sordu herhalde
Yok artik sok oldum sunu okuyunca. Ne cirkinsiniz keske olsen ha ? Tanimadigin kizlari facebooktan ekleyerek tanismaya calistigina gore asil sen cok cirkinsin muhtemelen deseydin sen de. Kendileri cok hossa facebooktan falan medet ummazlardi zaten. Bunlar bos beles insanlar muhattap olmasana hic
1.Fotoğraf gönderirsen yardımcı oluruz.
2.Tanımadığın insanların arkadaşlık talebini kabul etme, reddet. Fotoğraflarını alıp sonra silen insanlar oluyor facebookta teşhirci sayfalarda yayınlıyorlar, biraz uyanık olun.
3.Sesli harfler parayla mı? Lütfen Türkçe'mizi düzgün kullanalım.
sevgiler
pohpohlanmak için açmadım bu konuyuBu tarz konuların pohpohlanöak için açıldığını düşünüyorum.
He canım güzelsin, o çirkin diyenler eşek.
Demek ki var biseyHahahaüüüü ciddimi yaaaa tüühh kazen yaşlımıki bozulmuş... erkeğe maaş sorulmaz yas serbesttt....
2. Madde çok tehlikeli gerçekten.1.Fotoğraf gönderirsen yardımcı oluruz.
2.Tanımadığın insanların arkadaşlık talebini kabul etme, reddet. Fotoğraflarını alıp sonra silen insanlar oluyor facebookta teşhirci sayfalarda yayınlıyorlar, biraz uyanık olun.
3.Sesli harfler parayla mı? Lütfen Türkçe'mizi düzgün kullanalım.
sevgiler
Evet dert ortağımı buldumbu aralar genelde herkes çirkin olduğumu söylüyor mesela biri ekliyor diyelim faceden s kendine bak kızım çok çirkinsin sen ne konuşacağım seninle tarzında tepkiler alıyorum 5 -6 defa bu tarz şeylerle karşılaştım hep. yda özelden ne çirkinsin ölsen keşke diyen oluyor. tamam güzel olduğumu iddaa etmiyorum ama çirkinde sayılmam. kumral rengi saçlı buğday tenli gamzeli balık etli sıradan bir kızım çirkin buluyorlar ama
Bende merak ettim. Nasıl bir çirkinlikmiş ki bu gören kendini tutamayıp belirtme isteği duyuyor.Ya ben sizi çok merak ettim cidden !
Ne demekmiş o öyle cirkinsin öl sen falan... Akillari yerinde değil herhalde soyleyenlerin onların içi cirkinmis beee yürekleri bozuk.
Ya ben sizi çok merak ettim cidden !
Ne demekmiş o öyle cirkinsin öl sen falan... Akillari yerinde değil herhalde soyleyenlerin onların içi cirkinmis beee yürekleri bozuk.
Evet dert ortağımı buldumaynaya baktiğinda bi kusur göremiyorsan bitmistir. Kimseyi ilgilendirmez
Kıız ban yiyecen...puhahahaaaa nekadar sürüyo bu ban. Kurallar ne bilmim.. ama evdekiler tl cok uğrastığımı söylüyolar herif elimden tl alacak o olacak. Çıkamıom siteden... bugün sete bağımlısı ödülü geldi. Okadar mesai harcıom kazen somut bi ödül ğöndereydi iyiiidii:)Demek ki var biseyeh kazende kk da takila takila (bayan kuaforu erkekler gibi) azcik sey oldu demek ki insallah okumaz bunu
Ya bu arada daha çooook yakın zamanda bu konunun aynısını başka üye açmamı mıydı? Yine o üyeye de insanlar Facebook'tan çok çirkinsin yazıyorlardı.
çirkin bulmuyorum kendmi aslında Rabbim ender olarak herkese vermediği birşey olan gamzeleri vermiş bana
He fotoda eklediydi özelden attoydı.. adını mı değestirdin ğizz. O da ğamzeliydi sanki.Ya bu arada daha çooook yakın zamanda bu konunun aynısını başka üye açmamı mıydı? Yine o üyeye de insanlar Facebook'tan çok çirkinsin yazıyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?