• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkinmişim

1. grup : Önemsemeyin aman onlar kendilerine baksınlar

2.grup : Fotoğrafınızı koyun da görelim

Ben iki grubu da destekliyorum

özelden atarım resmimi

Kaç yaşındasın canım neden bunu sorun ettin muhtemelen yaşın küçük..

21 yaşındayım hatta br kaç ay sonra 22 olacğm

Eklemekteki amaç ne?
Sonuçta fotografi görüp ekliyorlar.
Sürpriz birşey çıkmıyor yani.
Umursama. Unutma;
ÇİRKİN KADIN YOKTUR!
SEVGİLER;:KK66:

çirkin oldğmu düşünmyrm makyajlıyımdır mesela çevremdekiler gamzeme bayılırlar.

Sen kendine guzel gorunuyorsan gerisini salla kafa yormana degmez

kendmi sevimli buluyrm

o birilerini neden ekliyorsunuz. tanımadığınız insanları face sinize eklerseniz böyle saçmasapan laflarıda işitirsiniz.

bn eklemyrm fakülteden ekliyorlar genelde

Herkes dünya güzel olmak zorunda değil ki,kendinle barış.

kendmle barışğm

Evet fotoğraf koyarsan tavsiye verip seni baştan yaratabiliriz. Çirkin kadın yoktur, KK'ya yolu düşmemiş kadın vardır.En Büyük KK

çirkn değilm baştan yaratılck brşeymde yok aslında canım ama erkekler 90 60 90 arıyorlar

Tanimadiginiz insanlarin yorumlari neden bu kadar onemli?
Biri bana cirkinsin dese,sen once aynaya bak at suratli der onu gömerdim   :KK53:

bende maymun diyip geçiyorum

Bir de canım tanımadığın insanların arkadaşlık tekliflerini kabul etme asla ve asla. :)Bir de tanımadığın insanlar seni sildiğinde 'Neden sildin?' diye mesaj atman da yanlış yani böyle şeylerle ilgilenmen hata en başta.

fakülteden diye kabul ettm bir kaç kişiyi mesela kabul etmesemde diğer kutuma geçen gün bri mesaj atmş ne çirknsn sen keşke ölsen dye

Güzellik göreceli bir kavramdır.
Face den ekleyenlerin yorumlarını da salla gitsin.

takmamaya çalşyrm ama 1 değil 2 değil

güzellik görecelidir.
bunu unutma

haklısın

Gereksiz muhabbet.

bncede

Artik face in mantigi degismis oky, biz ilkokul arkadasi, isyeri arkadasi eklerken millet 2000-3000 kisi takipci ekliyor, twitter gibi ama orasi gibi tekin degil... Yeni nesil boyle diyesim var ama kendimi gomecegim o zaman da:KK53:

:KK70:

Abaza gençlik.. zipzip nerde yas sorardı:)o

21 imin son aylarındayım :KK70:

Tanimadiginiz insanlarin arkadaslik teklifini kabul edip sonra da neden sildin diye mi soruyorsunuz ? Yapmayin boyle seyler lutfen. Sacma sapan insanlarin dis gorunusunuz hakkinda yaptigi yorumlari da takmayin.

muhabbetn ortasında yda eklemeden diğer kutuma mesaj atanlarda oluyor ne çirkinsin keşke ölsen diye

çirkin kız yoktur, az fotoşop vardır.. beklenti yüksek hep ondan bunlar... :KK14:

fotoshop kullanmyrm bn işte

Tanımadığın etmediğin insanlardan, facebook gibi ortamlarda ne medet umuyorsun ki... Daha çok alay konusu olursun. Büyü artık.

medet ummuyorum kimseden direk çirkinsin keşke ölsen vs tarzı mesaj atıyorlar resmen

ben seni hatırlıyorum
kg konusunda foto eklemiştin yine konu açarak
sensin dimi

kg ? anlamadım canım

kendine güvenin varsa takacak birşeyin de yok o zaman.

kendime güvenm vr aslında bakan br kez daha bakıyor diyeblrm ama milletn alıp veremediği ne acaba

Pucca'nın bi yazısı vardı o geldi aklıma. Yakışıklı bi adam eklemiş bunu, buda kabul etmiş, biraz laflamışlar adam demiş ki "profil resmin başarılı ama diğerlerine baktım hepsi tırt" buda tırt sensin falan yazıp engellemiş. :KK70:

Bence dikkatini çekmeye çalışıyorlar.Yoksa bir insan durduk yere kimseye ne çirkinsin diye öesaj atmaz.( Tabi akl-ı selim bir insan)
Madem kendini güzel buluyorsun niye takılıyorsun ki. :KK76:

Beni geçen yıl çok güzel bulanlar şimdi çirkin olduğumu söylüyor :KK53:
He bu yıl kendime o kadar bakmıyorum haklıda olabilirlerr :KK12: :KK53:

ya arkadaşıma göre zayıflamamışım falan diye bir konu açmadın mı...?

hatırladım evet ama ordakinden çok farklıyım şuan

Pucca'nın bi yazısı vardı o geldi aklıma. Yakışıklı bi adam eklemiş bunu, buda kabul etmiş, biraz laflamışlar adam demiş ki "profil resmin başarılı ama diğerlerine baktım hepsi tırt" buda tırt sensin falan yazıp engellemiş. :KK70:

:KK70:

Bence dikkatini çekmeye çalışıyorlar.Yoksa bir insan durduk yere kimseye ne çirkinsin diye öesaj atmaz.( Tabi akl-ı selim bir insan)

Madem kendini güzel buluyorsun niye takılıyorsun ki. :KK76:

br değil iki değil snr oldum artık

muhabbetn ortasında yda eklemeden diğer kutuma mesaj atanlarda oluyor ne çirkinsin keşke ölsen diye

Yok artik sok oldum sunu okuyunca. Ne cirkinsiniz keske olsen ha ? Tanimadigin kizlari facebooktan ekleyerek tanismaya calistigina gore asil sen cok cirkinsin muhtemelen deseydin sen de. Kendileri cok hossa facebooktan falan medet ummazlardi zaten. Bunlar bos beles insanlar muhattap olmasana hic

1.Fotoğraf gönderirsen yardımcı oluruz.
2.Tanımadığın insanların arkadaşlık talebini kabul etme, reddet. Fotoğraflarını alıp sonra silen insanlar oluyor facebookta teşhirci sayfalarda yayınlıyorlar, biraz uyanık olun.
3.Sesli harfler parayla mı? Lütfen Türkçe'mizi düzgün kullanalım.

sevgiler

Back
X