• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çirkinmişim

Yok artik sok oldum sunu okuyunca. Ne cirkinsiniz keske olsen ha ? Tanimadigin kizlari facebooktan ekleyerek tanismaya calistigina gore asil sen cok cirkinsin muhtemelen deseydin sen de. Kendileri cok hossa facebooktan falan medet ummazlardi zaten. Bunlar bos beles insanlar muhattap olmasana hic

kendilerine bakmadan yorum yapıyorlar

1.Fotoğraf gönderirsen yardımcı oluruz.
2.Tanımadığın insanların arkadaşlık talebini kabul etme, reddet. Fotoğraflarını alıp sonra silen insanlar oluyor facebookta teşhirci sayfalarda yayınlıyorlar, biraz uyanık olun.
3.Sesli harfler parayla mı? Lütfen Türkçe'mizi düzgün kullanalım.

sevgiler

resmimi buraya koymak istemiyorum aslında. fakülteden olanları kabul ediyorum ama etmeyeceğim bundan sonrada

Ya ben sizi çok merak ettim cidden !

Ne demekmiş o öyle cirkinsin öl sen falan... Akillari yerinde değil herhalde soyleyenlerin onların içi cirkinmis beee yürekleri bozuk.

1.Fotoğraf gönderirsen yardımcı oluruz.
2.Tanımadığın insanların arkadaşlık talebini kabul etme, reddet. Fotoğraflarını alıp sonra silen insanlar oluyor facebookta teşhirci sayfalarda yayınlıyorlar, biraz uyanık olun.
3.Sesli harfler parayla mı? Lütfen Türkçe'mizi düzgün kullanalım.

sevgiler
2. Madde çok tehlikeli gerçekten.

bu aralar genelde herkes çirkin olduğumu söylüyor mesela biri ekliyor diyelim faceden s kendine bak kızım çok çirkinsin sen ne konuşacağım seninle tarzında tepkiler alıyorum 5 -6 defa bu tarz şeylerle karşılaştım hep. yda özelden ne çirkinsin ölsen keşke diyen oluyor. tamam güzel olduğumu iddaa etmiyorum ama çirkinde sayılmam. kumral rengi saçlı buğday tenli gamzeli balık etli sıradan bir kızım çirkin buluyorlar ama
Evet dert ortağımı buldum :KK19: aynaya baktiğinda bi kusur göremiyorsan bitmistir. Kimseyi ilgilendirmez

Ne demekmiş o öyle cirkinsin öl sen falan... Akillari yerinde değil herhalde soyleyenlerin onların içi cirkinmis beee yürekleri bozuk.
Bende merak ettim. Nasıl bir çirkinlikmiş ki bu gören kendini tutamayıp belirtme isteği duyuyor.

özelden atarım sizede resmimi

Evet dert ortağımı buldum :KK19: aynaya baktiğinda bi kusur göremiyorsan bitmistir. Kimseyi ilgilendirmez

çirkin bulmuyorum kendmi aslında Rabbim ender olarak herkese vermediği birşey olan gamzeleri vermiş bana

Ya bu arada daha çooook yakın zamanda bu konunun aynısını başka üye açmamış mıydı? Yine o üyeye de insanlar Facebook'tan çok çirkinsin yazıyorlardı.:KK12:

Demek ki var bisey :-) eh kazende kk da takila takila (bayan kuaforu erkekler gibi) azcik sey oldu demek ki :-) :-) insallah okumaz bunu :KK17:
Kıız ban yiyecen...puhahahaaaa nekadar sürüyo bu ban. Kurallar ne bilmim.. ama evdekiler tl cok uğrastığımı söylüyolar herif elimden tl alacak o olacak. Çıkamıom siteden... bugün sete bağımlısı ödülü geldi. Okadar mesai harcıom kazen somut bi ödül ğöndereydi iyiiidii:)

Neden tanimadiginiz insanlara resim yollamaya kalkiyorsunuz? Facete basiniza olay gelmis ama hala akillanmamissiniz, tanimadiginiz kisileri eklemeyin diyorlar burda, siz özelden atayim fotomu diyorsunuz hic tanimadiginiz insanlara.... Biraz hassas olun bu konularda allah askina...:KK14:

Sen okulda fena alay konusu olmuşsun. Sorun bu bence. Bu saçma sapan yazanlar hep alay etmek, sinir bozmak için. Saygınlığını kaybetmişsin okulda gibi geldi bana. Sebebini de çok iyi tahmin edebiliyorum ya neyse. :)

Ya bu arada daha çooook yakın zamanda bu konunun aynısını başka üye açmamı mıydı? Yine o üyeye de insanlar Facebook'tan çok çirkinsin yazıyorlardı.:KK12:
He fotoda eklediydi özelden attoydı.. adını mı değestirdin ğizz. O da ğamzeliydi sanki.

Back
X