Çirkinmiyim ben :(

cfs

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
240
9
296
Eskişehir
Merhabaa Kızlarr,

bir evlilik sitesinde birisiyle tanıştım konuştuk filan aynı şehirde yiz.Face den konuşuyoruz.
bana buluşursak elini tutar,öper vb.şeyler söyledi bende olmaz z dedim.sonra bana yobaz dedi bunun üstüne
bendesinirlendim.Başka bir hesap alıp tekrar konuşmaya başladım ve bir cafede buluşlım dedi.Tabi buluşmadık
çünkü öyle biri yok bunu bekletip durdum orda snra bana eve gelince şunu u yazdı(yani sahte hesaba)
o kız gelseymiş evlilik teklif etcekmiş senden niyetim faydalamaktı çünkü sen çok çirkinsin başaka bir işe yaramazsın
sonra bugün başka biriyle görüştüm oda eve gelirmisin dedi Çirkin olduğum içinmi böyle olyor adam gibi bir yere davet
etmiyorlar?Çok mutsuzum bi şeyden zevk almıyorum artk(

çirkinlikle ilgisi yok öyle sitedeki erkeklerin niyeti başka sen güveniosun ama onların nıyetı baskaa.

Neden evlilik sitelerinden birileriyle tanışıyorsunuz ki? Kaç yaşındasınız acaba? Sanal ortamlarda olan tanışmalar hiç güvenilir değil. Girdiğiniz çevreleri değiştirip birileriyle tanışmayı deneseniz daha mantıklı bence. Yeni hobiler falan edinseniz mesela?

Tövbe de bence.
Rabbim hangi kulunu çirkin yaratmış?
Yanlış sularda yüzüyorsun da ondan garip adamlarla karşılışıyorsun.

29 yaşındayım öylede ama etrafımda tanışabilecğim biri yok yani olsa bile gidipte konuşamam karşıdan gelmeyince

çirkinlikle ne alakası var yahuu
o insanların kendi pisliği sadece karşısındakinin duygusunu hiçe saymak
biri de bana daha yüzünü bile görmeden ''eve gel sana makarna yapim ''demişti yok daha neler dedim ardından ''düşündüğün gibi bişey için demedim'' dedi ne düşündüğümü nerden biliyorsa artık
yani ciddi adam kendini belli eder,niyeti gerçekten evlenmek olsaydı seni beğenmemişse şayet bunu açıkca söyler konuşmazdı

sen çirkin değilsin o herifler pisliğin önde gideni...
bırak boşver sakın öyle öperim ederim diyenlerle buluşma ne olursa olsun şans verme
o tip stelerde arkadaş bulabilirsin ama ince eleyip sık dokuyacaksın

o sitelere nerde sorunlu erkek varsa o tür insanlar giriyor.

bence boşuna psikolojini etkiliyorsun.

bir daha takılma oralara

29 yaşındayım öylede ama etrafımda tanışabilecğim biri yok yani olsa bile gidipte konuşamam karşıdan gelmeyince

Yapmayın yahu henüz çok gençsiniz. Ben de 23 yaşındayım, cidden hiç güvenilir değil kendimi yerinize koyuyorum da...Bence biraz daha girişken olmaya çalışın. Sanırım biraz utangaç bir yapınız var. Ama internetten tanışma olayını çıkarın bence hayatınızdan. Dediğim gibi yeni ortamlara girin. Misal bi arkadaşınızla buluşacaksınız, kalabalık olalım diyin o da çağırsın arkadaşlarını falan derken çevreniz genişler yeni insanlarla tanışma olanağınız olur. Çirkin olduğunuzu da hiç sanmıyorum, istediğini elde edemeyince b.k atmış o kadar Bir zamanlar peşimden koşan bir çocuk vardı, en son dayanamadım rahat bırak beni dedim diye "sen zaten kezbansın nasıl hoşlandıysam senden" demişti bana Ben güldüm geçtim, gayet de güzel bir kızım. Siz ne takıyorsunuz böyle adamların laflarını.

Evlilik sitesindeki heriflerden ne bekliyorsun ki? Saflıkta son nokta!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

yok yok canım arkadaşa hak veriyorum,evlenecek adam yok çevrede gerçekten
bende bi dönem evde kaldım psikolojisi ile kayıt oldum
3-4 kişiyle tanıştım
bana şansıma 1 i hariç hepsi düzgün çıktı
bende de ne özgüven varsa tavan yapmış kimseyi beğenemedim
sonra sildim üyeliğimi
yani arkadaşı çok iyi anlıyorum

gitmedim gidermiyim hiç birzda onu beklettiğim için söyledi bunları diye düşünüyorum yani ona oyun oynamamı
hazmedemiiş olabilir.

gitmedim gidermiyim hiç birzda onu beklettiğim için söyledi bunları diye düşünüyorum yani ona oyun oynamamı
hazmedemiiş olabilir.

sal gitsin yeni insanlara yer ver hayatında...

hazmedemiiş olabilir.

ha bak aklıma geldi o bana makarna yapmaya hevesli şahıs onu kabul etmedim diye bana ne dese beğenirsin
''sen evlensen bile kocanı aldatırsın '' ya dedim evet çok haklısın aynen öyle
yani demem şu ki erkek milleti elde edemezse kötümser...kedinin ciğer misaliii

gördüğüm kadarıyla hiçde fena değilsin maşallah taş gibisin ... derdin evlenmekse o zaten seni bulucak bekle ... hee kafama göre takılmak istiyorum diyosan sadece can sıkıntısına bence hiç bulaşma erkeklerle ne dost olur nede kasaba burda bizimle konuş :)

yada bekarlığın tadını çıkar gez toz

maalesef bu sitelere giren erkekler gerçekten evlenmek için girmiyorlar anladığım kadarıyla yoksa size çirkin demek kimin haddine olabilir bekletmeyeymişiniz ya da eve gideymişiniz dünyanın en güzel hanımı olurdunuz o da o günlük sonra ara ki bul herifi.

sosyalleşme konusuna gelince büyük şehirlerde haftasonu gezisiydi yok efendim kültür turuydu haydi müze geziyoruz haydi fotoğraf çekiyoruz haydi dağ bayır yürüyoruz gibi özünde sosyalleşme yatan kulüpler var yok ben daha küçük bir ildeyim derseniz de naçizane önerim kendi kafa yapınıza uygun bir siyasi partiye üye olmak olacaktır hem burada yeni bir çevre edinirsiniz hem bir bakmışınız kariyer bile edinmişiniz. (tabi kamu personeli değilseniz) yok kamu personeliyseniz de bu sefer bulunduğunuz ilde muhakkak üniversite vardır artık üniversitesiz il yok. üniversitelerde öğrenciler için değil de çevre halk içinde kurslar oluyor ne bileyim danstır fotoğraftır gibi gene onlara dadanın derim.

Şu kezban lafı da artık sinirimi bozmaya başladı.Espriydi,millet güldü geçti artık suyunu çıkardılar erkekler.

Cirkin olmaktan daha kötü birsey varsa o da saf olmak!
Saf olma lutfen su evlilik sitelerinde gezen erkeklere guvenme internet ten hiçbirşey cikmaz sana..
Niyeti bozuk olan erkek icin guzel cirkin fark etmiyor inan bana . Ben bekarken Face de biri aylarca mesaj atti bana ama aylarca . Bu arada üniversite donemimde taki ayakkabı vb. Seyler icin modellik yapiyordum. Buna cevap vermeyince kirilan egosunu onarmak icin bana zaten bi halta benzedigin yok yazmisti:)
Ama bak lutfen şu siteleri birak lutfen kismetin gelir bulur zaten Allah korusun sapigin biri cikar tecavüz filan eder lutfen internetten evlilik isine inanma

bence direk o siteden cikmalisin basina Allah korusun kotu bir is gelmeden . herkesi kendin gibi gorme karsi tarafin ne dusundugunu bilemezsin internetten iki uc gun konusmayla taniyamazsin ki . millet gonlunu eglendirmek icin takiliyo o sayfarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…