yok yok canım arkadaşa hak veriyorum,evlenecek adam yok çevrede gerçekten
bende bi dönem evde kaldım psikolojisi ile kayıt oldum
3-4 kişiyle tanıştım
bana şansıma 1 i hariç hepsi düzgün çıktı
bende de ne özgüven varsa tavan yapmış kimseyi beğenemedim
sonra sildim üyeliğimi
yani arkadaşı çok iyi anlıyorum
Şu kezban lafı da artık sinirimi bozmaya başladı.Espriydi,millet güldü geçti artık suyunu çıkardılar erkekler.
Yaaa 29 yaşında evde kalınır mı yahu
Katılıyorum, birinin "artık komik değil" diye belirtmesi lazım bence
Cirkin olmaktan daha kötü birsey varsa o da saf olmak!
Saf olma lutfen su evlilik sitelerinde gezen erkeklere guvenme internet ten hiçbirşey cikmaz sana..
Niyeti bozuk olan erkek icin guzel cirkin fark etmiyor inan bana . Ben bekarken Face de biri aylarca mesaj atti bana ama aylarca . Bu arada üniversite donemimde taki ayakkabı vb. Seyler icin modellik yapiyordum. Buna cevap vermeyince kirilan egosunu onarmak icin bana zaten bi halta benzedigin yok yazmisti:)
Ama bak lutfen şu siteleri birak lutfen kismetin gelir bulur zaten Allah korusun sapigin biri cikar tecavüz filan eder lutfen internetten evlilik isine inanma
kayıt olduğumda 25 di yaşımsorma ya aslında ben gayet laylaylom yaşıyordum sonra birileri evlen artık diye söylenince bi de bunu deneyek dedim
Ahah, gerçekten böyle insanların söylediğine mi itibar ediyorsunuz? Evlilik sitelerine güvenmeyin, böyle yerler sadece buluşup tek gecelik ilişki kurmak isteyen erkeklerle dolu. Onun yerine çıkın gezin, kafelerde oturun, sinemaya gidin, tiyatroya, kütüphanelere, hem kültürünüz zenginleşir hem de düzgün biriyle tanışma fırsatınız artar.Merhabaa Kızlarr,
bir evlilik sitesinde birisiyle tanıştım konuştuk filan aynı şehirde yiz.Face den konuşuyoruz.
bana buluşursak elini tutar,öper vb.şeyler söyledi bende olmaz z dedim.sonra bana yobaz dedi bunun üstüne
bendesinirlendim.Başka bir hesap alıp tekrar konuşmaya başladım ve bir cafede buluşlım dedi.Tabi buluşmadık
çünkü öyle biri yok bunu bekletip durdum orda snra bana eve gelince şunu u yazdı(yani sahte hesaba)
o kız gelseymiş evlilik teklif etcekmiş senden niyetim faydalamaktı çünkü sen çok çirkinsin başaka bir işe yaramazsın
sonra bugün başka biriyle görüştüm oda eve gelirmisin dediÇirkin olduğum içinmi böyle olyor adam gibi bir yere davet
etmiyorlar?Çok mutsuzum bi şeyden zevk almıyorum artk(
Gidip konuşmak gerekmiyor ki, tesadüfen karşılaşmışsınız gibi yapabilirsiniz, mesela adres sormak, giderken çarpışmak, ne bilim filmlerde oluyor ya, o tip şeylerden yani.29 yaşındayım öylede ama etrafımda tanışabilecğim biri yok yani olsa bile gidipte konuşamam karşıdan gelmeyince
Merhabaa Kızlarr,
bir evlilik sitesinde birisiyle tanıştım konuştuk filan aynı şehirde yiz.Face den konuşuyoruz.
bana buluşursak elini tutar,öper vb.şeyler söyledi bende olmaz z dedim.sonra bana yobaz dedi bunun üstüne
bendesinirlendim.Başka bir hesap alıp tekrar konuşmaya başladım ve bir cafede buluşlım dedi.Tabi buluşmadık
çünkü öyle biri yok bunu bekletip durdum orda snra bana eve gelince şunu u yazdı(yani sahte hesaba)
o kız gelseymiş evlilik teklif etcekmiş senden niyetim faydalamaktı çünkü sen çok çirkinsin başaka bir işe yaramazsın
sonra bugün başka biriyle görüştüm oda eve gelirmisin dediÇirkin olduğum içinmi böyle olyor adam gibi bir yere davet
Merhabaa Kızlarr,
Merhabaa Kızlarr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?