• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇİRKİNNN :(

Bence çirkin kadın yoktur.. güzellik ondur dokuzu dondur.. derler giyin süslen makyaj yap ve kaliteli arkaraş bul..

ben çoktan başladım canım az önce makarnalı salata yedim
akşama da pilatese gidicem
haftasonları da koşu ve yürüş :KK55:
ben stresten bir tabak köfte bir tabak kısır 3 dilim ekmek bir bardak süt bir çikolata bir elma bi eti puf kahvaltıyı saymıyorum bile

hepinize çok çok çok teşekkür ederim :) moralim düzeldi sayenizde

Kötü eleştiri olarak sakın düşünme ama fotoğraflarda çenenin duruşu çok önemli kilodan bağımsız olarak, çene azıcık daha ilerde olsa mesela bakanın gözü boynunun açıklığı falan yerine biçimli gözlerine daha çok odaklanacak. Ben biraz rahatlıkan gelen kilo havası aldım, kişi kendinden bilir işi :) kilo verme artı kararında spor, cildini olduğundan çok daha güzel hale getirir. 10 verirsin ama sonrasında yeniden kilo alırsan bile, yumuşacık pambık gibi havadan kurtuluyorsun :))) Tecrübeyle sabit.

Son düzenleme:
bıktım artık ya neden herkes bana çirkin diyor.

ilk baştan anlatayım bir arkadaşım kendi arkadaşıyla görüştürecekti beni adam bir face den bakayım demiş sonra arkadaşıma bana bunu mu layık gördün demiş
bir sevgilim oldu ben hep güzel kızlarla çıktım egomu tatmin ettim onlarla evlenmedim gözüm arkada kalırdı dedi ki benimle evlenmeyi düşünüyordu
face den hiç tanımadığım biri mesaj yazmış tipe bak diyeeee
ALLAH ALLAH sanki ben güzelim diyorum ya bu ne böyle
çıldırıcam şimdi

herkes çok mu güzel ne bu öz güven herkes mükemmel olmak zorunda mı

çok samimiyetle söylüyorum çirkin kadın diye bir şey yok.

ben dışarıda bakıyorum herkesin kendince bir hoşluğu bir güzelliği bir tarzı var.

göze daha hoş görünmeyenler yok mu var ama onlar da bakımsızlıktan. bakımlı yerine göre şık giyinen her kadının kendince bir güzelliği var. tabi ki doğal daha güzel olanlar elbette var. ama bunun dışında güzellik gerçekten bakanın gözünde.

fazla kilon varsa cidden önce onu ver. eminim çok şey değişecektir.

ilk baştan anlatayım bir arkadaşım kendi arkadaşıyla görüştürecekti beni adam bir face den bakayım demiş sonra arkadaşıma bana bunu mu layık gördün demiş
bir sevgilim oldu ben hep güzel kızlarla çıktım egomu tatmin ettim onlarla evlenmedim gözüm arkada kalırdı dedi ki benimle evlenmeyi düşünüyordu
çıldırıcam şimdi

Allah askina liseli gibi görüntünü asagilamaya calisan salak kac yasinda cidden merak ettim!

ya yemeden kısamıyorum ki amaaa... :KK43: hele şu ara iştahım bi açık bi açık... ama ben de pilatese başlıyorum yarınn... :KK50:
bizim semte yeni spor salonu açılıyo oraya gidicem başka semte gidemiyorum çünkü çalışıyorum

ben stresten bir tabak köfte bir tabak kısır 3 dilim ekmek bir bardak süt bir çikolata bir elma bi eti puf kahvaltıyı saymıyorum bile

niçin streslisin?

ya yemeden kısamıyorum ki amaaa... :KK43: hele şu ara iştahım bi açık bi açık... ama ben de pilatese başlıyorum yarınn... :KK50:

kısamıyorum yok, kısacaksın :63:
sana linkini atabilirim yaptığım hareketlerin
etkisini hissediyorum her yerim geriliyor ağrıyor şu an :110:
ben de kısamam edemem yok yemeden uyuyamam diyodum
hıyar kemirip aç acına uyuyorum valla :KK53:
akşam yemeğinden sonra bişey yemek yok :KK49:

çıldırıcam şimdi

1- Fotoğrafın çok tatlı. Facebookta ağzında yediğin çikolatayı dişlerinin arasından geçirirken falan fotoğrafın yoksa sıkıntı yok :)
2- Tanışacağı insanın fotoğraflarına bakmak ve ona göre hareket etmek 'embesil' işi bir hareket. Ne güzel olmuş beğenmemesi :)
3- Hep güzel kızlarla çıkmak birinin egosunu tatmin ediyorsa o kişi için lügatta süper bir kelime vardır: EZİK
4- Facebook'ta hiç tanımadığın insanların mesajları zaten bu ilgiyi çekmeye yönelik. Bence o adam beğenmiş bak :)

Mükemmeliyet tipten veya görsel şeylerden gelmiyor, insanlar kilo alıyor yaşlanıyor kırışıyor bilmem ne. Bu tip değer yargıları olan insanlardan her zaman uzak durdum. Sana da tavsiye ediyorum.

niçin streslisin?

ayyy haklısın valla benimki birazcık bahane işte... :KK75: valla sevinirim link atarsan..
ben de işyerinde başlıyorum spora..
işyerimde öğle arasında pilates dersleri var ben de gitmeyi planlıyorum üşenmezsem..
amaannn aç açç, bravo sana ya, ben de inşallah irademi bulabilirim kaybolduğu yerde... :KK59:

niçin streslisin?

bende istiyorum o hareketlerdennn

niçin streslisin?

hasta oldum :(

canım boşversene güzellik bu devirde beş para etmiyor. Allah şansını güzel etsin etmişde zaten böyle kötü düşünen insanları tanımadan hayatından çıkmışlar yani şanslısın çirkin şansı buysa süpermiş

Boş ver insanları, insanlar kötü. Senin değerini bilip sendeki güzelliği görecek insanlarla karşılaşmamışsın hepsi bu. Ayrıca bana bunu layık mı gördün diyen adam tam öküzmüş, ama senin arkadaşının da kalır yanı yok. Öyle söylemiş olsa bile, sana bunu bu şekilde söylemesi çok yanlış. İnsanlar empati yoksunu. Bana kaşlarımı almıyorum diye erkek çocuğuna benziyorsun demişti çok yakın bir arkadaşım, affedersin p.p.mla güldüm ona. Onun demesiyle mi oluyorum ben ? Bu tarz insanları uzak tut hayatından, kendine de güven...

Biraz spor, biraz rejım ve güzelliğinizi ortaya çıkaracak hafif bir makyaj..bunlar yaparsanız öncelikle kendinize güveniniz kat be kat artar ki önemli olan bu çok daha iyi hissetmeniz

Güzellik çok göreceli bir kavram benim teyzem insanların kendilerine yakıstırmadıgı bir insanla evlendi ve 6 cocugu var suan:D

Eleştiren insanlara da tek cevabı siz onu bir de benim gözümden görün oldu:nazar:

Sizi siz olduğunuz için sevecek insan umarım en yakın zamanda karşınıza çıkar,bu tür şeylere prim vererek kendinizi üzmeyin bir saniye bile harcamaya deymez naçizane fikrim:)

Back
X