• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇİRKİNNN :(

ne yapabilirim mesela bir fikrin varmı :KK43:
Canım bir çok şey yapılabilir. Örneğin kilo problemin varsa azmedip saglıklı ve hoş bir fiziğe sahip olabilirsin spor ve istikrarla.
Sonra bakımlı olabilirsin kuaför saç vs hijyen her bayan bunlarla kendini güvende ve güzel hisseder. Özgüvenin yerine gelir. Yüzünde vücudunda gördüğün kusurları yok etmek senin elinde.
Neler neler var afeti devran oluyorlar bir kaç stil değişimi ile.

aaaaa bi de bu arada 17 yaşında benim de başıma geldi buna benzer bi olay, çok sevdiğim bir arkadaşımla onların evinde oturuyorduk, bu kızın da hoşlandığı bir çocuk vardı ama işte biraz serseri tipli bir çocuktu bi de o zamanının p.ç diye tabir ettiğimiz delikanlılarından biriydi. :) o gün arkadaşımı aramış konuşuyorlardı, kız arkadaşım benimle oturduğunu muhabbet ettiğimizi falan söyleyince çocuk beni sordu güzel mi o arkadaşın diye (tele çok yakın olduğum için çocuğun sorusunu duyabildim) arkadaşım da hayır dedi konuyu çevirdi hemen o zaman çok üzülmüştüm ama şimdi düşününce arkadaşım da çocuğun o sorusuna üzüldüğü için öyle bir cevap verdiğini anladım.. sonrasında ne mi oldu, biz tesadüfen bu çocukla tanıştık ve çocuk benden hoşlanmaya başladı hatta bunu arkadaşım söyledi bana.. :)

Eğer profilinizdeki size ait bir fotoğraf ise gayet güzel bir yüz görüyorum ben.
Neye göre kime göre çirkin?
Kötü kalpli insanlar kötü gözle bakarlar.. Onların gördüğü çirkinlik bence kendi kalpleri...

yok canım doğal rengim koyu kestane

bence sana gitmiş ama
benziyor benim rengime
ama sana daha iyi gitmiş tenin şeftalimsi çok hoş :D
kilo vermekten kolay ne var
ben iyice dombik oldum diyet ve spor yapıyorum
gel beraber zayıflayalım kız :KK45:

Arkadasinizin arkadasligindan suphe ettim acikcasi. Birisi benim arkadasim hakkinda o durumda cirkin diyecek ben arkadasim kirilmasin diye bunu soylemem sahsen! Insanlarn goruslerine aldirmayin bence. Einstaina da aptal demislerdi atomu parcalayip ellerine verdi :)

bence sana gitmiş ama
benziyor benim rengime
ama sana daha iyi gitmiş tenin şeftalimsi çok hoş :D
kilo vermekten kolay ne var
ben iyice dombik oldum diyet ve spor yapıyorum
gel beraber zayıflayalım kız :KK45:
hatta ben de katılabilir miyim aranıza, doğum kilolarımı vermem lazım da... :KK49::rolleyes:

sen onları allaha havale et canım. rabbim herkesi yaratmış bir şekilde. bende çok güzel bir kadın değilim. yasıma göre çok cocuksu görünüyorum. bir kadınsılık yok bende de :KK51: ama evliyim. içimdeki güzelliği eşim gördü. :KK37: kimsenin göremediğini hissedemediğini eşim hissetti. rabbim senide içi kötü insanlardan uzak tutsun.

Burnun kasın gözün Sacin herseyin cok güzel ben cok beğendim. Sadece kilo ver. En az 10 kilo ver. Bir de kendini hep güzel gor ve öyle lanse et etrafa karsı. Sac rengin güzel . Degistirme. Kilo ver. Kilo ver. Kilo ver. Çirkin oldugun icin değil kilon var diye laf etmişlerdir. Yoksa cok güzel kızsın.

Back
X