- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.044
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidip kapısına dayanacağım da ters bir şey söylerse kesinlikle büyük kavga çıkar. Temasa karşıyım. Ama onlar temas seven cinsten. Allahın mağaralısının bana ufak bir temasını dahi kaldıramam. Polis çağırmak istiyorum, ancak ne diyeceğim? Gelip uyarı yaparlar mı uğraşırlar mı?doğurup doğurup sokağa salan tipler işte
Gittim yöneticinin eşiyle konuştum. Sürekli söylüyoruz ama bir daha konuşalım dedi. Bıkmış durumda insanlar. İnanın evlerinin önünden geçerken nefes almamaya çalışıyorum.O kadar güzel yazmışsınız ki”çocuuummm çık aradan “ diyesim geldi![]()
Ben erkek giren tuvalet yıkanmadan giremezken o apartmanda nasıl yaşardım bilmiyorum. Ay o kapı, o soluduğum hava, o merdivenler nasıl batardı bana. Kafamda kurar dururdum o çiş kurudu da esen rüzgarla boğazıma doluyor mu falan diye![]()
O temizlemez ki olan temizlikçi hanıma olur.Eline eldiven tak kapılarına salça sür bi gün yağ sür temizlemek zorunda kalsın pis umursuz kadın.
yani böyle insanlarla güzellikle konuşulmaz. bizde buna benzer bişey oldu yöneticiye isterseniz uyarın yoksa bu aileyi polise vereceğiz demiştik. polisten korkup kendilerine çeki düzen vermişlerdi. gene iyi olmadılar da işte mağara insanından halliceler zaten. apartman aidatlarını ödüyorlar mı. o kiracıyı evden atmak için sebep diye biliyorumGidip kapısına dayanacağım da ters bir şey söylerse kesinlikle büyük kavga çıkar. Temasa karşıyım. Ama onlar temas seven cinsten. Allahın mağaralısının bana ufak bir temasını dahi kaldıramam. Polis çağırmak istiyorum, ancak ne diyeceğim? Gelip uyarı yaparlar mı uğraşırlar mı?
Ev onlara ait diye biliyorumyani böyle insanlarla güzellikle konuşulmaz. bizde buna benzer bişey oldu yöneticiye isterseniz uyarın yoksa bu aileyi polise vereceğiz demiştik. polisten korkup kendilerine çeki düzen vermişlerdi. gene iyi olmadılar da işte mağara insanından halliceler zaten. apartman aidatlarını ödüyorlar mı. o kiracıyı evden atmak için sebep diye biliyorum
bizimkiler kiracıydı tehdit etmemiz daha kolay olmuştu. ev sahibine ne yapılır bilemedim. diğer komşular bu olayla ilgili ne düşünüyorEv onlara ait diye biliyorum
Biraz önce, yöneticinin eşiyle konuştum. Ya ben bu insanları anlamıyorum bakın. Gerçekten anlamıyorum. Halam diyor ki sen neden karışıyorsun. Yemin ederim susa susa bu hale geldik! Banane diye diye bu hale geldik! Her neyse yöneticinin eşi, sürekli söylüyoruz geçen yaz binadaki bir kızın üzerine işedi sürekli konuşuluyor ama bir şey yapmıyorlar, umursamıyorlar dedi. Allah bizi bildiği gibi yapsın. Halamdan da nefret ettim komşudan da! Aciz insanlarbizimkiler kiracıydı tehdit etmemiz daha kolay olmuştu. ev sahibine ne yapılır bilemedim. diğer komşular bu olayla ilgili ne düşünüyor
yaptırım yok da ondan. normalde o yaştaki küçük çocuğu başında ebeveyn olmadan tek başına olması ihtimal sebebi ve esirgeme kurumuna alınması gerekir bence. ortalık sokak çocuğu kaynadı. uyarilsa da farketmez. bence o komşuyu takip et. ilk falsoda direk polise şikayet et. normal insanlar değiller illa biyerden açık verirlerBiraz önce, yöneticinin eşiyle konuştum. Ya ben bu insanları anlamıyorum bakın. Gerçekten anlamıyorum. Halam diyor ki sen neden karışıyorsun. Yemin ederim susa susa bu hale geldik! Banane diye diye bu hale geldik! Her neyse yöneticinin eşi, sürekli söylüyoruz geçen yaz binadaki bir kızın üzerine işedi sürekli konuşuluyor ama bir şey yapmıyorlar, umursamıyorlar dedi. Allah bizi bildiği gibi yapsın. Halamdan da nefret ettim komşudan da! Aciz insanlar
Burada hiç normal insan yok ki. Birinden kurtulsam biri başlaryaptırım yok da ondan. normalde o yaştaki küçük çocuğu başında ebeveyn olmadan tek başına olması ihtimal sebebi ve esirgeme kurumuna alınması gerekir bence. ortalık sokak çocuğu kaynadı. uyarilsa da farketmez. bence o komşuyu takip et. ilk falsoda direk polise şikayet et. normal insanlar değiller illa biyerden açık verirler
Yok yav ne değişmesi bugünün sidiklisi yarınının eli bıçaklı kekosu olacak işte.Yalniz anlatim sekliniz sahanee![]()
o cocuklarin degisecegini sanmiyorum bu arada
yani benim apartman da öyle yalan yok. çok sabrettim ben burda. ama gecenin dördünde son ses TV açıp susmayip bizi uyandırınca orda attı benim kafamBurada hiç normal insan yok ki. Birinden kurtulsam biri başlar
Edebiyat öğretmeni misiniz betim betim betimlemeler:)Oturduğum semtten iğreniyorum. Ne kadar görgüsüz, yol yordam bilmeyen insan varsa toplanmış adeta! Dün akşamüstü ufak bir işim çıktı, dışarı çıkmak için her insan gibi bina kapısını kullanıyorum ve özellikle belirtecek olursam binada giriş ve çıkış yapmak için kullanılan; yazıyla bir rakamla 1 adet kapı var. O katta oturanların 5 tane çocuğu var ve en küçük çocuk 4 yaşında bir erkek. Resmen binanın içinde yaşıyor. Oyuncaklarını diziyor, merdivenlerden geçerken izin istiyoruz falan. Neyse dedik çocuktur oynasın. Ama dün gördüklerim beni delirtti! Dışarıda hava ılık, güneş parlıyor, kuşlar cıvıldıyor... Merdivenleri ikişer üçer inerken keyifli bir ıslık dudaklarımın arasından kayarak çıkıyor. Aşırı keyifliyim yani. Her neyse giriş kata geldim kızlar oturuyor (4 yaşındaki oğlan çocuğunun ablaları) merdivende, gördüler beni ancak kenara çekileyim falan yok, rica ettim canımlar izin verirseniz yüksek müsadenizle şuradan sıyrılıp çıkayım, diye. Oflayarak çekilirken gözüm bina kapısının oradaki çocuğa takıldı. Kıçı bize dönük, elleri önünde ve biraz öne doğru kerkinmiş! Beyin nöronlarım çarpıştı o an, çocuk işedi işeyecek sinyali artık her bir hücremde inliyordu. Evladım napıyorsun demeye kalmadan -evden çıkarken güneş ne güzel parlıyor diye Tanrı’ya şükrettiğim ışık demeti dünyayı aydınlatmayı bırakmışta çocuğun çişini aydınlatmayı görev edinmişti sanki- işeyiverdi. Ya inanın, doğruca köşeye de işemedi yukarılara kadar işedi. Ablasının ismi Medine, “Medine kalksana napıyor kardeşin diye bağırdım, “Anneni çağırsana” diye cıyakladım. “Ya siz napıyorsunuz yaa” diye hönkürdüm. Bina kapısı, ben kendi kendime temizlenirim, diye dile gelecekti de kızdan en ufak bir ses dahi çıkmadı! “Medine” diye yineledim. Olağanca boşvermişliğiyle “Başka yerden çık o zaman” dedi. Size tüm samimiyetimle söylüyorum o an binada başka bir çıkış olduğuna inandım gördüklerimin de şokuyla “Nerede yea diğer kapı gösterinsenize” diyecektim!!! Çocuğa evine gitsene dedim, çocuk ben evime gitmem dedi! Ya biz o kapıya dokunuyoruz ya, sonra gidip ekmek alıyoruz falan. Annesi çıktı seslere; noluyor Desmoond dedi, çocukların anlatsın dedim. İyi ki cebimde selpak vardı da onunla açtım kapıyı! Ben şimdi ne kadar konuşsam da o çocuk o haltı yine yiyecek, annesi umursamaz kadının teki. Bana bir yol gösterin ya napayım ben?