- Emoji Skoru
- 51
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi QuinnHarley
-
Teşekkür ederim su da vermeye çalışıyorum fazla içemiyor mamajoonun suluğundan..munchkin de var pipetli onu deneyeyim o zamanHava sıcak terle de arıyorlar ve büyüdükçe azaliyor zaten çişi az az çok sık yapmıyorlar. Sık sık su da verin. Güzel bir suluğu olsun. O aylarda munchkin çok iyi özellikle emen bebekler için.
Kesinlike munchkin memnun edecektir pipet ucu ağırlık çok is görüyor bu aylarda. Eğip büküyolar filan. Çok fazla uyurken su içmezdi emerdi kızım ama otururken de on numara. Sonra 1 yas gibi avente geçiliyor filan.Teşekkür ederim su da vermeye çalışıyorum fazla içemiyor mamajoonun suluğundan..munchkin de var pipetli onu deneyeyim o zaman
Eger çis rengi hafif pembeye yakinsa o zaman yeterince beslenemiyor demektir. Ona dikkar edin birde. Tum gun 3 bez ve tamamen dolu olmamasi az geldi bana. Ama terliyorsa fazla o sekildede atiyor olabilir evet.Selamlar kızımın bir kaç gündür çişli bez sayısı azaldı geliyor 1 hafta önce rsv den dolayı hastanede yattık serum alıyordu oradada çişli bez çıkışı çok olmadı fakat şu sıralarda devam ediyor 3 bez anca alıyorum çişli bez oda sürekli tam dolu değil kızım aç mı kalıyor acaba anne sütü alıyor sütümü hiç sağmadım bilmiyorumda ne kadar geliyor genel hali iyi huzursuzluk gibi bir sıkıntımız yok gün içerisinde gece uykusuna geçerken bir kaç defa uyanıyor açlıktan mıdır acaba? Gelecek hafta çarşamba günü alerji doktorumuza randevumuz var acaba o güne kadar beklesem sorun olur mu of mamada veremiyorum inek sütü alerjisi şüphesinden dolayı yardımcı olursanız sevinirim
Hiç pembelik yok fakat çok hafif sarı o da normal sanırsam ama bencede az galiba beslenemiyorEger çis rengi hafif pembeye yakinsa o zaman yeterince beslenemiyor demektir. Ona dikkar edin birde. Tum gun 3 bez ve tamamen dolu olmamasi az geldi bana. Ama terliyorsa fazla o sekildede atiyor olabilir evet.
Pembelik yoksa guzel bence :) sicaklardan istah olmayabilirde bizim bile olmuyor. Terde varsa endise edecek bisey yok gibiHiç pembelik yok fakat çok hafif sarı o da normal sanırsam ama bencede az galiba beslenemiyordediğiniz gibi ter meseleside gün içerisinde nemli oluyor vücudu
Biraz olsun içim rahatladı inşallah sizin dediğiniz gibidirrPembelik yoksa guzel bence :) sicaklardan istah olmayabilirde bizim bile olmuyor. Terde varsa endise edecek bisey yok gibi
Kendisi pipetten içmeyi öğrenebilir mi acaba? Yoksa bi taktiği vardı onu mu denesemKesinlike munchkin memnun edecektir pipet ucu ağırlık çok is görüyor bu aylarda. Eğip büküyolar filan. Çok fazla uyurken su içmezdi emerdi kızım ama otururken de on numara. Sonra 1 yas gibi avente geçiliyor filan.herkeste genelde böyle
O taktiği evet bi kere yaptım ama öncesinde hiç denemedim belki direkt icebilirdi bilmiyorum sonra verdim ve hemen çti. Hatta öncesinde ebebekte daha dandik bi suluk kullanmıştım onu bile becermişti.Kendisi pipetten içmeyi öğrenebilir mi acaba? Yoksa bi taktiği vardı onu mu denesemsiz nasıl öğrettiniz o pipetli suluktan içirmeyi?
Yarın deneyeyim o zaman iyi akşamlarO taktiği evet bi kere yaptım ama öncesinde hiç denemedim belki direkt icebilirdi bilmiyorum sonra verdim ve hemen çti. Hatta öncesinde ebebekte daha dandik bi suluk kullanmıştım onu bile becermişti.
Iyi akşamlarYarın deneyeyim o zaman iyi akşamlar