Merhaba kızlar, gerçek çıt çıt saç, ekmek yapma makinesi, kazak hırka, renkli kaban, 37 no bot, ayakkabı, sandalet , kışlık dizde elbise, yazlık Maksi elbise ve etek, tişört ve bluz, dar paça yumuşak likrali kot pantolon, Ayrıca Çeyiz için tekstil, mutfak eşyası özellikle yemek masası ve salon takımı yani bir sürü bir sürü şey arıyorum :) özellikle çıt çıt saçı acil arıyorum. kıyafetler için sorun s ve m beden uygundur.
Merhaba size uygun ürünlerim var, beğendiğiniz ürünlerle ilgili mesaj atabilirsiniz. fiyatlarını söylerim zaten çok uyguna veriyorum. ürünlerim s m bedene uygundur, hepsi markadırMerhaba kızlar, gerçek çıt çıt saç, ekmek yapma makinesi, kazak hırka, renkli kaban, 37 no bot, ayakkabı, sandalet , kışlık dizde elbise, yazlık Maksi elbise ve etek, tişört ve bluz, dar paça yumuşak likrali kot pantolon, Ayrıca Çeyiz için tekstil, mutfak eşyası özellikle yemek masası ve salon takımı yani bir sürü bir sürü şey arıyorum :) özellikle çıt çıt saçı acil arıyorum. kıyafetler için sorun s ve m beden uygundur.
yükleyemediğim ürünlerim var daha, ihtiyaca göre ekleyebilirm. detay fotoğraflarını isterseniz atabilirm. özelden görüşebiliriz.Merhaba kızlar, gerçek çıt çıt saç, ekmek yapma makinesi, kazak hırka, renkli kaban, 37 no bot, ayakkabı, sandalet , kışlık dizde elbise, yazlık Maksi elbise ve etek, tişört ve bluz, dar paça yumuşak likrali kot pantolon, Ayrıca Çeyiz için tekstil, mutfak eşyası özellikle yemek masası ve salon takımı yani bir sürü bir sürü şey arıyorum :) özellikle çıt çıt saçı acil arıyorum. kıyafetler için sorun s ve m beden uygundur.
Merhaba kızlar, gerçek çıt çıt saç, ekmek yapma makinesi, kazak hırka, renkli kaban, 37 no bot, ayakkabı, sandalet , kışlık dizde elbise, yazlık Maksi elbise ve etek, tişört ve bluz, dar paça yumuşak likrali kot pantolon, Ayrıca Çeyiz için tekstil, mutfak eşyası özellikle yemek masası ve salon takımı yani bir sürü bir sürü şey arıyorum :) özellikle çıt çıt saçı acil arıyorum. kıyafetler için sorun s ve m beden uygundur.
Canım sayfamda bir dolu ürün var bir bak istersen
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/uygun-fiyata-kozmetik-ev-esyasi-kiyafet.808690/
Canım s ve m beden cogu s beden yazlık kıyafetlerım var yenı konu actım bakabılırsın kıslıkları buradan bır arkadasa sattım malesef
Merhaba kızlar, gerçek çıt çıt saç, ekmek yapma makinesi, kazak hırka, renkli kaban, 37 no bot, ayakkabı, sandalet , kışlık dizde elbise, yazlık Maksi elbise ve etek, tişört ve bluz, dar paça yumuşak likrali kot pantolon, Ayrıca Çeyiz için tekstil, mutfak eşyası özellikle yemek masası ve salon takımı yani bir sürü bir sürü şey arıyorum :) özellikle çıt çıt saçı acil arıyorum. kıyafetler için s ve m beden uygundur. Bir de yazlık hırka tunik tarzı şeylerde olur.
cnm benim sayfama bak s beden yazlık elbiseler kazaklar şortlar kabanlar falan varMerhaba kızlar, gerçek çıt çıt saç, ekmek yapma makinesi, kazak hırka, renkli kaban, 37 no bot, ayakkabı, sandalet , kışlık dizde elbise, yazlık Maksi elbise ve etek, tişört ve bluz, dar paça yumuşak likrali kot pantolon, Ayrıca Çeyiz için tekstil, mutfak eşyası özellikle yemek masası ve salon takımı yani bir sürü bir sürü şey arıyorum :) özellikle çıt çıt saçı acil arıyorum. kıyafetler için s ve m beden uygundur. Bir de yazlık hırka tunik tarzı şeylerde olur.
Merhaba kızlar, gerçek çıt çıt saç, ekmek yapma makinesi, kazak hırka, renkli kaban, 37 no bot, ayakkabı, sandalet , kışlık dizde elbise, yazlık Maksi elbise ve etek, tişört ve bluz, dar paça yumuşak likrali kot pantolon, Ayrıca Çeyiz için tekstil, mutfak eşyası özellikle yemek masası ve salon takımı yani bir sürü bir sürü şey arıyorum :) özellikle çıt çıt saçı acil arıyorum. kıyafetler için s ve m beden uygundur. Bir de yazlık hırka tunik tarzı şeylerde olur.
MERHABA TATLIM ÇİT ÇİT SAC VAR NİŞANIM.İÇİN YENİ ALMIŞTIM. GERÇEK SAÇ SANA UYGUNA VEREBİLİRİM. 8 PARÇA 130 GR. ÇOK.DOĞAL İSTEDİĞİN GİBİ BOYA YAPABİLİRSİN.Merhaba kızlar, gerçek çıt çıt saç, ekmek yapma makinesi, kazak hırka, renkli kaban, 37 no bot, ayakkabı, sandalet , kışlık dizde elbise, yazlık Maksi elbise ve etek, tişört ve bluz, dar paça yumuşak likrali kot pantolon, Ayrıca Çeyiz için tekstil, mutfak eşyası özellikle yemek masası ve salon takımı yani bir sürü bir sürü şey arıyorum :) özellikle çıt çıt saçı acil arıyorum. kıyafetler için s ve m beden uygundur. Bir de yazlık hırka tunik tarzı şeylerde olur.
Canım kaban ve trenckot elbise bar bende birazdan resim yüklerim insallahMerhaba kızlar, gerçek çıt çıt saç, ekmek yapma makinesi, kazak hırka, renkli kaban, 37 no bot, ayakkabı, sandalet , kışlık dizde elbise, yazlık Maksi elbise ve etek, tişört ve bluz, dar paça yumuşak likrali kot pantolon, Ayrıca Çeyiz için tekstil, mutfak eşyası özellikle yemek masası ve salon takımı yani bir sürü bir sürü şey arıyorum :) özellikle çıt çıt saçı acil arıyorum. kıyafetler için s ve m beden uygundur. Bir de yazlık hırka tunik tarzı şeylerde olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?