merhaba arkadaşlar,
çıt çıt mı alayım boncuk kaynak mı yaptırayım diye düşüne düşüne sonunda çıt çıtta karar kıldım ( saçlarım seyrek, ince ve yağlı olduğundan kaynak yaptırınca elimdeki saçlarımdan da olursam diye korktum) bulunduğum şehir de pek fazla çıt çıt satan kuaför yada merkez olmadığı için internetten almaya karar verdim..bir sürü siteye baktım hem kalitelisini hem de ucuzunu aradım...bir sitede karar kıldım kaç kere aradım adamla uzun uzuna konuştum tüm sorularımı sordum... ve en sonunda 70-75 cm 8 parça çıt çıtı 200 liraya sipariş verdim... 12 taksite böldürdüm bankanın komisyonuyla 220 yi buldu... adam hemen ertesi gün kargoya vermiş ve 2 gün sonra elime geldi... ve tam bir hayal kırıklığı ( evet gerçek olmasına gerçek saç ama..... kocaman bir aması var... hiç sağlam dikilmemiş koptu kopacak çıktı çıkacak gibi görünüyordu saçlar nitekim elimde denerken bile kaç tel saç döküldü çıt çıttan... ikinci olumsuzluk saçların boyları aynı değil...mesela 8 parçadan birini elime aldığımda içinde o kadar çok kısa saç varki... sadece çok azı uzun saçların bu yüzden de saçların uçları çok ince kedi tüyü gibi görünüyor uçları... üçncü olumsuzluk saç hiç sağlam canlı değil sanki çok yıpranmış gibiydi ( aldım elime mesura, ölçtüm...sözde 70-75 cm olacak olan saçlar 60 cm ( açtım telefonu adamla konuştum tüm bu olumsuzlukları söyledim...adam ise saçların ayn boyda olmamasının nedeninin saçı alınan kişinin katlı kesimine bağladı...bu saçlar tek bir kişinin saçıymış onun kesimi katlı ise çıt çıtlar da katlı olurmuş doğal olarak...saçların yıpranmış olduğunu inkar etti onlar gerçek saç dedi v.s. kısa göndermelerine gelince de tekrar gönderin ben uzununu göndereyim dedi... ben de dün geri gönderdim bakalım yarın elime daha uzunu gelecek ama daha kalitelisinin geleceğini hiç sanmıyorum gene aynı kalitede kötü adi dökülen cansız parçaların içindeki saçlarn çoğu kısa olan ucu çok seyrek fare kuyruğu gibi saçlar gelecek... gelen saçları kargoyla göndermeden önce burada bi kaç kuaföre gösterdim hepsi bana internetten aldığım için kızdı görmeden nie aldın die...haklılarda... ben internette okuduklarım uyarıları dinlemedim ve gittim internetten aldım...siz sakın ama sakın internetten almayın...gidin izmire-isanbul yada ankaraya göre göre alın yoksa benim gibi onca para verirsiniz ve hevesiniz kursağınızda kalır (
ah canım ya ben kendi kuoforume bile güvenemedim telefon actıda söyledi ayırayımmı malzemeci geldi süper saçlar hiç kırığı yok tertemiz işlem görmemiş hiç orjinal saç diye. sen gitmişsin internetten almıssın ( umarım kötü gelmez saçlar. yada umarım iade imkanın olur.