İnternetten Hairbuy dan çıt çıt alan varmı kızlar kuaförlerde ordan alıyormuş kaliteliymiş saçlar bilgisi olan alışveriş yapan varmı
cok üzüldüm tüketici haklarına sikayet etseniz pesini asla bırakmayın benceSakın bu siteden almayın çünkü
Hairstoreonline.com' dan 09/09/2014 bir adet çıtçıt aldığım ürünün saç rengi platin tokaları siyah üstelik gerçek saç değil.Kandırmaca kabul etmeyip geri gönderdim. Beni 3 ay oyalayan m**g** 30 ekim 2014 tarihinde hesabıma paranın aktarıldığını, 15 gün içinde yansıyacağını söyledi, ancak hala tabi ki de her zaman ki laflarla para hesaba aktarılmadı. Beni 6 aydır oyalayan murat gedik gittigidiyor Hairstore olarak satış yapmaya devam ediyor.
bu şikayetlerden sadece biri
evet bu yer hakkında cok arastırma yaptım yorumlara bakarak inandım aldım almaz olaydım yorumları okumaz olaydım aman sakın bayanlar en son çıt çıt alacağınız yer bu site olsun hairstoreonline.com ve gittigidiyor.com/haır_store_onlıne at kılı sentetik saç karısımı en iyi yerlere kontrol ettirdim zaten saçı elinize aldığınızda sizde fark edeceksiniz cok az cılız ürünü alıp havale yapıncaya kadar herse cok güzel ancak dolandırıldıktan sonra daha geniş arastırma yaptım benim gibi dolandırılan kişiler üstelik alıncaya kadar murat gedik sürekli açar kurumsal bir firma olduklarını anlatıyor ama para havalesinden sonra telefonları açmıyorlar sakın almayın dolandırılmayın
merhaba sanirim bahsettigin sentetik sactan kullandim ben.sanirim diyorum cunku internetten gercek sac diye almistim baslangicta gercek sactan farki yoktu kuafor bile begenmisti.ama bir sure sonra sac parlamaya, yapay durmaya basladi. bence baskasinin sacini kullanmama gibi bi takintin yoksa gercek sac bulmaya calis.ben uzun zamandir kullaniyorum.kimse fark etmedi bugune kadar.ama benimkiler omrunu tamamladi.yeniden almam lazim ama nerden alacagimi bilmiyorumKızlar sentetik çıçıt saç almayı düşünüyorum ben de. Sentetik- naylon ve doğal saç olmak üzere 3 çeşiti varmış. Sentetiği önerir misiniz? Naylon berbat, kullandım, hiç gerek yok para bile vermeye. Ama sentetik saça dokundum gerçek saç gibiydi nerdeyse. Zamanla bozulma olur mu? Sadece bir ya da iki kez maşa yapmayı düşünüyorum. Diğer durumlarda düz olarak kullanırım zaten. Kullanışlı mı sizce?
merhaba alacagin sac eger kendi sacindan cok uzun olursa belli olur. az bi miktar fark olursa sari da olsa uyum saglar diye düşünüyorum. bi bayanda görmüştüm bahsettigin sekilde.saclari ombreydi ama alttan sari citcit taktigi belliydi.kotu durmuyordu ama belli de oluyordu hani.sen bilirsin tabi. benim de deneme sansim yok ombre cit cit mi alsam diye cok hevesleniyorum ama uyduramam diye vazgeciyorum hepKızlar merhaba, saçlarım kumral renkte uçlarında sarılar var. Çıt çıt almak istiyorum ama uçlarımdaki sarıları boyamak istemiyorum. Sizce uçlardaki sarı renkte çıt çıt alsam yapay durur mu? Maalesef internette bunla ilgili hiç bir örnek göremedim. Deneme şansım da yok. Fikir alabilir miyim sizden?
Bend uzun süre önce kaynak yaptırmıştım. Uzadıkça dibe çektirmem gerekiyordu üşendim ve masrafı duyunca çekindim gitmeyemerhaba sanirim bahsettigin sentetik sactan kullandim ben.sanirim diyorum cunku internetten gercek sac diye almistim baslangicta gercek sactan farki yoktu kuafor bile begenmisti.ama bir sure sonra sac parlamaya, yapay durmaya basladi. bence baskasinin sacini kullanmama gibi bi takintin yoksa gercek sac bulmaya calis.ben uzun zamandir kullaniyorum.kimse fark etmedi bugune kadar.ama benimkiler omrunu tamamladi.yeniden almam lazim ama nerden alacagimi bilmiyorumkuaforler cok pahaliya satiyor.internetten de emin olamiyorum.
Teşekkürler buarada ilgin için. Rengi tutturma konusunda ben de korkuyorum açıkçası. Saçlarım aslında uzun. sütyenimin bittiği yerde, omuzumdan hemen hemen 1 karış daha uzun. Kısa değil yani saçlarım ama uçlara dalga yapınca çok kısa görünüyor. Çıt çıt saçın uçlarını dalga için kullanmak istiyorum aslında. Düz saç uçları dalgalı olsun istiyorum. Deneme fırsatım olsa deneyeceğim fakat malesef...merhaba alacagin sac eger kendi sacindan cok uzun olursa belli olur. az bi miktar fark olursa sari da olsa uyum saglar diye düşünüyorum. bi bayanda görmüştüm bahsettigin sekilde.saclari ombreydi ama alttan sari citcit taktigi belliydi.kotu durmuyordu ama belli de oluyordu hani.sen bilirsin tabi. benim de deneme sansim yok ombre cit cit mi alsam diye cok hevesleniyorum ama uyduramam diye vazgeciyorum hep
kendin duzeltebilirsen o kaynaklari( vaktin varsa) citcita donustururdun.ama dedigin gibi perukcu ugrasmaz.ugrassa da hemen fiyat farki koyar.ben hic kaynak yaptirmadim ama uzun yillardir her gun cit cit kullaniyorum. hele de ara ara kullanacaksan cit cit en mantiklisi...Bend uzun süre önce kaynak yaptırmıştım. Uzadıkça dibe çektirmem gerekiyordu üşendim ve masrafı duyunca çekindim gitmeyeKendim çıkardım gerçek saçları(kaynak) ve soğudum. Sürekli kullanacağımı sanmıyorum ama özel günlerde takıp çıkarabilceğim olsun istedim. Keşke kaynak yaptırmadan gerçek saç çıt çıt alsaymışım çok pişmanım o konuda. Kaynaktan çıkan saçlar duruyor aslında ama çok karışıklar. O saçları düzeltmeye uğraşıp bi perukçunun yapacağını hiç sanmıyorum. Çok karışık saçlar
rica ederim canim.saclarin uzunsa bence ombre cit cit al.hatta iade garantili bir yerden al tutmazsa geri verirsin.ozel siparis yaptirtma ama sonra geri almiyorlar.Teşekkürler buarada ilgin için. Rengi tutturma konusunda ben de korkuyorum açıkçası. Saçlarım aslında uzun. sütyenimin bittiği yerde, omuzumdan hemen hemen 1 karış daha uzun. Kısa değil yani saçlarım ama uçlara dalga yapınca çok kısa görünüyor. Çıt çıt saçın uçlarını dalga için kullanmak istiyorum aslında. Düz saç uçları dalgalı olsun istiyorum. Deneme fırsatım olsa deneyeceğim fakat malesef...
ombre çıt çıt yarım ay şeklinde mi oluyor? Hiç görmedim alacak olduğumda yerde sanki. Ombrelerin de sentetikleri oluyor mu?rica ederim canim.saclarin uzunsa bence ombre cit cit al.hatta iade garantili bir yerden al tutmazsa geri verirsin.ozel siparis yaptirtma ama sonra geri almiyorlar.
internette gordum ben. bazi sitelerde var.sanirim normal parcali olarak satiliyor.yarim ay seklinde gormedim hic.google dan ombre cit cit diye arat cikiyor zaten.ama iste hangi site guvenilir bilemiyorum ki deneyeyimombre çıt çıt yarım ay şeklinde mi oluyor? Hiç görmedim alacak olduğumda yerde sanki. Ombrelerin de sentetikleri oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?