biri bana guvenilir bir site adi versinnnn lutfenn.kafamda sac kalmadicitcit takmadan sokaga çıkamıyorum. ama kuaforlere de 400~500 lira veremem. gercek kaliteli saclar satan internet sitesi bilen var mi?
kendin duzeltebilirsen o kaynaklari( vaktin varsa) citcita donustururdun.ama dedigin gibi perukcu ugrasmaz.ugrassa da hemen fiyat farki koyar.ben hic kaynak yaptirmadim ama uzun yillardir her gun cit cit kullaniyorum. hele de ara ara kullanacaksan cit cit en mantiklisi...
Benim fikrim yarım ay daha kullanışlı. Ama dersen ki ben çıtçıtları istediğim yere kendim takmak istiyorum uzunluğunu ayrı ayrı ayarlamak istiyorum çıt çıt iyi fikir. Ben yarım ay bulamadığım için çıtçıt aldım.merhaba yarım ay postış mi iyi ? yoksa cıt cıt postişler mi iyi kullanım acısından bilgisi olan arkadaşlar varmı acaba ..
Canim hayirli olsun cit citlarin emin ol yarim aydan daha kullanisli.yarim ay saci topladiginda gizlemek daha zor. Cit citlarini nereden aldin?Benim fikrım ay daha kullanışlı. Ama dersen ki ben çıtçıtları istediğim yere kendim takmak istiyorum uzunluğunu ayrı ayrı ayarlamak istiyorum çıt çıt iyi fikir. Ben yarım ay bulamadığım için çıtçıt aldım.
Kuafor malzemeleri satan bi dukkandan aldim :) Tesekkurler :) Gayet memnunum gercekten. Gercek sac degil ama gercek gibi duruyor tavsiye ederim.Canim hayirli olsun cit citlarin emin ol yarim aydan daha kullanisli.yarim ay saci topladiginda gizlemek daha zor. Cit citlarini nereden aldin?
internette gordum ben. bazi sitelerde var.sanirim normal parcali olarak satiliyor.yarim ay seklinde gormedim hic.google dan ombre cit cit diye arat cikiyor zaten.ama iste hangi site guvenilir bilemiyorum ki deneyeyim
Merhaba canim bende bir wey sormak istiyorum benim saclarim omuzumda wimdi ama kesdirmek istiyorum ama cok kisa boyle kesdirdiyim taktirde cit cit iwe yararmi bide saclarimi kuaforde yaptirmak istesem toplata bilirmiyim cit citla nasil oluyor canim cevaplarsan sevinirim tewekkurler wimdidenben gercek citcit kullaniyorum. (boyanabiliyor 1 kereye mahsus fakat sadece, masa fon her sey yapilabiliyor)
merak edenler cokmus yazayim 2 ay oluyor alali. 7 parca (ki normal sayidir hatta cok bile) 300 ytl tuttu. ankaradan almayi dusunen varsa izmir caddesinde 3 perukcu var oralari gezin en iyisine siz karar verin arkadaslar. fiyatlari hemen hemen ayni ama. kaliteli olmasina dikkat edin, naylon almayin.
naylon da aldim onu da yazayim:
tanesi 5 ytl, gur ve kalin, 7 tanesine 30 ytl verdim toplam. ama kaliteli degil ucuZ diye gorup de almistim. kirikkale de imalathanesinden aldim tanidik orasi. dileyen olursa mesajla ulassin telefonunu veriym gorusun ama boyanamiyor o. ayrica cok dolasiyor ama yine de super duruyor. ben ordum onlari, orulu takiyorum postis gibi.
Merhaba canim bende bir wey sormak istiyorum benim saclarim omuzumda wimdi ama kesdirmek istiyorum ama cok kisa boyle kesdirdiyim taktirde cit cit iwe yararmi bide saclarimi kuaforde yaptirmak istesem toplata bilirmiyim cit citla nasil oluyor canim cevaplarsan sevinirim tewekkurler wimdidenben gercek citcit kullaniyorum. (boyanabiliyor 1 kereye mahsus fakat sadece, masa fon her sey yapilabiliyor)
merak edenler cokmus yazayim 2 ay oluyor alali. 7 parca (ki normal sayidir hatta cok bile) 300 ytl tuttu. ankaradan almayi dusunen varsa izmir caddesinde 3 perukcu var oralari gezin en iyisine siz karar verin arkadaslar. fiyatlari hemen hemen ayni ama. kaliteli olmasina dikkat edin, naylon almayin.
tanesi 5 ytl, gur ve kalin, 7 tanesine 30 ytl verdim toplam. ama kaliteli degil ucuZ diye gorup de almistim. kirikkale de imalathanesinden aldim tanidik orasi. dileyen olursa mesajla ulassin telefonunu veriym gorusun ama boyanamiyor o. ayrica cok dolasiyor ama yine de super duruyor. ben ordum onlari, orulu takiyorum postis gibi.
Canimbenim fikrim sakin saclarink kestirme. her ne kadar kisa kestireyim saclarimi nasilsa citcit kullanirim desne de bir gun gelince sikiliyorsun ve citcit kullanmak istemeyip pisman oluyorsun saclarini kestirdigine . Ben cok yaptim kimse yapsin istemem o yuzden tavsiye etmek istedim karar senin :)Merhaba canim bende bir wey sormak istiyorum benim saclarim omuzumda wimdi ama kesdirmek istiyorum ama cok kisa boyle kesdirdiyim taktirde cit cit iwe yararmi bide saclarimi kuaforde yaptirmak istesem toplata bilirmiyim cit citla nasil oluyor canim cevaplarsan sevinirim tewekkurler wimdiden
Tavsiyen icin cok tewekkur ederim balim ben tesetturlu biriyim jer yere bawim ortulu gidiyorum bawim cok agradigi icin sacimda kalin gur oldugu icin yikayinca bawim agrir. Qurutma makinesi vurunca bawim agrir. Sorunum nedeniyle arasindanda aldirdim ama yine olmadi onun icin kestirmek istedim kendim uzun saci seviyrum aslinda bide bizim burda duyunler kadinlar icinde olur onun icin bawi acik otururuz ozamanlarda cit cit salarim diye sordum ki cit cit salirsam toplaya bilormiyim acabaCanimbenim fikrim sakin saclarink kestirme. her ne kadar kisa kestireyim saclarimi nasilsa citcit kullanirim desne de bir gun gelince sikiliyorsun ve citcit kullanmak istemeyip pisman oluyorsun saclarini kestirdigine . Ben cok yaptim kimse yapsin istemem o yuzden tavsiye etmek istedim karar senin :)
Karar senin tabiki. bilemiyorum :) ama benim fikrim sac kestirmektekten yana degil canim :) sonucta bir sac uzatmak ne kadar emek.... cit cit da her ne kadar dogal bile dursa dogal hali cok baska...Tavsiyen icin cok tewekkur ederim balim ben tesetturlu biriyim jer yere bawim ortulu gidiyorum bawim cok agradigi icin sacimda kalin gur oldugu icin yikayinca bawim agrir. Qurutma makinesi vurunca bawim agrir. Sorunum nedeniyle arasindanda aldirdim ama yine olmadi onun icin kestirmek istedim kendim uzun saci seviyrum aslinda bide bizim burda duyunler kadinlar icinde olur onun icin bawi acik otururuz ozamanlarda cit cit salarim diye sordum ki cit cit salirsam toplaya bilormiyim acaba
Tabi gulum haklisin bende kestirmek istemezdim ama bazi rahasizliklarim nedeniyle belki kectirmeli oldum bakicaz artik tavsiylerin ve cevap yazdigin icin tewekkurler balimKarar senin tabiki. bilemiyorum :) ama benim fikrim sac kestirmektekten yana degil canim :) sonucta bir sac uzatmak ne kadar emek.... cit cit da her ne kadar dogal bile dursa dogal hali cok baska...
8 parça %100 doğal çıt çıt saçı 200tlye satiyom benBana birisi anlatabilir mi bunu ?
Kaç parça almalıyız neye dikkat etmeliyiz?
Fiyat ne kadar vs ?
Tavsiyen icin cok tewekkur ederim balim ben tesetturlu biriyim jer yere bawim ortulu gidiyorum bawim cok agradigi icin sacimda kalin gur oldugu icin yikayinca bawim agrir. Qurutma makinesi vurunca bawim agrir. Sorunum nedeniyle arasindanda aldirdim ama yine olmadi onun icin kestirmek istedim kendim uzun saci seviyrum aslinda bide bizim burda duyunler kadinlar icinde olur onun icin bawi acik otururuz ozamanlarda cit cit salarim diye sordum ki cit cit salirsam toplaya bilormiyim acaba
Bana birisi anlatabilir mi bunu ?
Kaç parça almalıyız neye dikkat etmeliyiz?
Fiyat ne kadar vs ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?