• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıt çıt mı kaynak mı? Hangisi daha iyi kullanımı saça zarar vermeyeni

Prennses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
264
2
46
Ankara
Hangisi daha iyi kullanımı saça zarar vermeyeni zaten saçlarımdan olmuşum açıcı yüzünden , iyi karar vermeliyim

postişşşşşşşşşşşş.kullanış açısından daha rahat.saça da bi zararı yok:))))):74:

postişşşşşşşşşşşş.kullanış açısından daha rahat.saça da bi zararı yok:))))):74:

Hımmm evet aslında mantıklı zaten saçlarım açıcıdan yıpranmıştı ama onuda işte hep toplu kullanacagım ama saça zarar verdikten sonrada sonucunda bi üzüntüde yaşamaktansa evet haklısın

Postiş açık saçta kullanılır kiii...neden toplamk gerek dedin anlamadım????????

kesle postis ..cit citta cikarirken sacin yarisi kopuyo:43:

Evet postij kafama yatmaya başladı bi çare bulmalıyım yoksa kafayı yicem saçlarımın doğallıgını açıcıyla mafedilince şimdi uzun saç görünce yada eski fotolaramı bakamıyom çok uzun olacaktı normalde hatta uçalrından aldırıken fazla kesilecek diye ödüm patlardı o yüzden bişeyler yapmaya çalışmam lazım bu süreci atlatana kadar tabiki bi olumsuzluk daha yaşamam lazım yaşadım zaten yeterince

Postiş açık saçta kullanılır kiii...neden toplamk gerek dedin anlamadım????????

Pek bilgim yok ama at kuyrugu şeklinde olanlar sandım ondan dedim öyle

Bir de acil bir çözüm bulmam lazım çünkü ne eski fotolarıma bakabiliyom ne de uzun saçlıları görünce çok üzülüyom çünkü saçlarım doğal hali çok uzun olacaktı şimdi açıcıyla mafedildi ve o kadar sağlıklı güçlü saçken şoktayım bu süreci atlatana kadar tabiki zara vermicek bişey bi olumsuzluk daha yaşamıyım yeterince yaşadım zaten postij kafama yatmaya başladı kullanımıda kolay galiba diğerlerine göre banada kolay olması lazım bide sorun yaşamay kafam götürmrz zaten yedim kafayı yeterince neyle ugraşmaya kaldım diyip hazmedemem sonra valla çok üzülüyom

çıt çıtlı saç 1 ay sonra başına batmaya başlıcak ve uykuların haram olcak,çünkü saç uzadıkça çıtçıtlar aşağıya doğru iniyor ve çıçıtlı saça fön çekmek zor..kuaförde yaptırman gerek.sonra saç diplerini ıslak bırakmıcan:37: aslında zor değil..eğer bakımı ve uğraşmayı seviyosan yaptırabilirsin...

postişse takıp çıkartabildiğin için yıkanırken uyurken gayet rahat edebilirsin.postişlerini de ayrıca yıkayıp kullanırsın.saçına düzgün ve görünmeyecek şekilde takarsan her modeli yapabilirsin..çünkü saç modeline göre postişi takcan....

çıt çıtlı saç 1 ay sonra başına batmaya başlıcak ve uykuların haram olcak,çünkü saç uzadıkça çıtçıtlar aşağıya doğru iniyor ve çıçıtlı saça fön çekmek zor..kuaförde yaptırman gerek.sonra saç diplerini ıslak bırakmıcan:37: aslında zor değil..eğer bakımı ve uğraşmayı seviyosan yaptırabilirsin...

postişse takıp çıkartabildiğin için yıkanırken uyurken gayet rahat edebilirsin.postişlerini de ayrıca yıkayıp kullanırsın.saçına düzgün ve görünmeyecek şekilde takarsan her modeli yapabilirsin..çünkü saç modeline göre postişi takcan....

Allah razı olsun senden ne biliyim şimdi goguldan bakıyomda at kuyrugu gibi kullanıyo sandım öyle biliyodum bide, herşekilde kullanılıyosa açık yapacam mesela oluyosa iyi ben kalıp gibi durup saçıma takacam sandım açık nasıl olacak diye bilemedim yok aman ugraşmıyım kolay olsun isterim zaten saçtan bıktım kaldıramam bu olumsuz durumdan sonra

Allah razı olsun senden ne biliyim şimdi goguldan bakıyomda at kuyrugu gibi kullanıyo sandım öyle biliyodum bide, herşekilde kullanılıyosa açık yapacam mesela oluyosa iyi ben kalıp gibi durup saçıma takacam sandım açık nasıl olacak diye bilemedim yok aman ugraşmıyım kolay olsun isterim zaten saçtan bıktım kaldıramam bu olumsuz durumdan sonra inşAllah pahalı değildir kaynak çıtçıtlar çok uçuk fiyatlardada bide tehlikeli sonunda yani

canım postiş almadan önce internetten nasıl takılıyo diye bi bak,izle...3 ,4tane alsan yeter..gerçi kuaförler abartıp çok takıyolar onunla uğraşamazsın da.en azından tam orta kısama takarsın orta kısımı uzun yaparsın:) .saçının yanları da kat şeklinde durur..hatta postiş saten bi yere gidip almadan dene..daha kesin bi fikrin olurr...her işin zorluğu vardır bunuda unutma..bu kadar da kafana takma..benim saçım belimdeydi bi kaç gün önce küt kestirdim,hiçte pişman değilim..biraz da kısa saçın tadını çıkartıyım diorum:)))

Tatlım çıtçıt dediğin şey senin sandığın şey değil.o kafaya batan lanet şey saç kaynağıdır...Senin postiş dediğin şeyin adı çıtçıttır, bunlar duruma göre parça parça satılır veya 6lı 8 li set olarak alırsın, postiş yukarıda arkadaşımızın yazdığı gibi tek parça olur ve sadece saçı topladıktan sonra takılabilecek bir şeydir...çıtçıt ile postiş arasındada yarım ay denen bir ekleme var o da postiş gibi tek parça ve gür olur ama onu çıtçıt gibi kullanabilir veya postiş gibi saçını toplarken takabilirsin...

konu hakkındaki yorumuma gelirsek, kaynak yerine çıtçıt kullanmak çok daha mantıklıdır...senelerdir çıtçıt kullanıyorum, en son 2 ay evvelde bir yarımay aldım seve seve kullanıyorum, düzgün taktıktan sonra kimse anlamıyor...

Son düzenleme:
bende postiş kullanıyordum gayet hoş oluyor yeterki kendi saç rengin ile uyumlu olsun hiç farkedilmiyor fotoğraflarım olacaktı takılmış hali arzu edersen eklerim,bendeki tam şekilde önlerden kendi saçların kalıyor taç takar gibi takıyorsun ister salık şekilde ister toplayarak kullanabilirsin

kızlar postiş kullanabilmek için saçın uzunluğu ne kadar olmalı :97:

eğer yoğun gramajı fazla bir postişse kısa saçta olur,yeterki tutturmalık kadar saç olsun ( tabi postişin modelide önemli at kuyruğu şeklinde ise kendi saçınız toplanamayacak kadar kısa ise takılamaz

evt toplanamıyacak kadar kısa malesef.önler kulak hizasında,arkalar ise ensede ve kat kat..

bende postiş kullanıyordum gayet hoş oluyor yeterki kendi saç rengin ile uyumlu olsun hiç farkedilmiyor fotoğraflarım olacaktı takılmış hali arzu edersen eklerim,bendeki tam şekilde önlerden kendi saçların kalıyor taç takar gibi takıyorsun ister salık şekilde ister toplayarak kullanabilirsin

Sağol canım tabi eklersen sevinirim fikir olur bana şimdi bir arkadaşın yorumunu okudum benimde pek bilgim yok yanıldımmı demiştim ama başka arkadaşta diyor postij sadece at kuyruğu şeklindemi kullanılıyor dicektim yazında salıkta kullanıyo demişin sen hımmm hani şu saçın arkasından çıtçıtlı olupta saça takılan değil dimi ondan saçı yolar demişler mantıklı geldi bunu takıp çıkarırken ama saçında bi yolunma olmuyo dimi goguldan bakmıştım saçı topuz yaparken kullandıgımız toka gibi saça monte etti

hiç bir yonma yapmaz..rahatça al toka gibi saçına tak.istediğin modeli de yaparsın..doğru kısma taktıktan sonra problem yok

Back
X