• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Canım geçmiş olsun şimdi nasıl annen. Bu arada sen nasılsın ???

gulum cok sagol canim annem cok sukur daha iyi bende cok yorgun hissediyorum kendimi dinlrnemeden cumartesi tekrar gidecegm esim ogretmen biliyorsun o evdeydi ben annemin yanindaydim oglanla esimle ilk defa ayri kaldik hafta sonlari geldi ama evindeki gibi olmuyor iste ara tatil bitene kadar kalip gelecegm evime insallah annem iyice toparlanir o zamana kadar simdi ablam yaninda oyle iste canim kilo desen ayni bi adapte olamadim ki bi esimlerin cenazesi bi annemin rahatsizligi kendimi toplayamadim inan insallah ara tatilden sonra bomba gibi gelecegm

cok memnun oldum enfes bi hatunsun anladigim kadariyla

iveeet kesinlikle öyleyim :37:

sabah
1 haslanmis yumurta
6 zey5in
2 dilim ekmek

ogle
1 kase corba ve yogurt
1 dilim ekmek

ara
nescafe

aksam
5 kasik pilav
5 kasik bezelye
salata
Eki Görüntüle 944130
spor
1 saat yuruyus
15 dkk gobek atma:)
65 tane mekik
150 tane oklava
evettt benden bu kadar

vallahi bu gurubun hatunları süper menüler çıkarıyorlar banada karşnızda saygıyla eğilmek kalıyor :42::42::42:

.

gulum cok sagol canim annem cok sukur daha iyi bende cok yorgun hissediyorum kendimi dinlrnemeden cumartesi tekrar gidecegm esim ogretmen biliyorsun o evdeydi ben annemin yanindaydim oglanla esimle ilk defa ayri kaldik hafta sonlari geldi ama evindeki gibi olmuyor iste ara tatil bitene kadar kalip gelecegm evime insallah annem iyice toparlanir o zamana kadar simdi ablam yaninda oyle iste canim kilo desen ayni bi adapte olamadim ki bi esimlerin cenazesi bi annemin rahatsizligi kendimi toplayamadim inan insallah ara tatilden sonra bomba gibi gelecegm

İnşallah canım Allah can saglıgı versin annen iyi olsun ,sen gene toparlarsın kendini.

Kewooommm, güloooommm menüleernz sûper.
Bnm aCik basim agriorr. Oglan aygmda salliorm, uyudu.
Sabah 6dan bu yana tempom bitmedii.. cok yoruluyoruum,
Eskiden deselerdi bana ewlenecksin ew hanimi olacaksn bi de ayparcasi oglun olacak deseler hadii beee gidin işinize derdim. O zamanki hkmet bu kadar seyi kaldiramazdi. Ama isin icine girince yapiluyormus. Allah hepmzin yardimcisi olsun. Ogliş yürümeye basladgnda napicam ben bilemiyorum. Deli gibiuykum war. Kocis gece calisiyor. Ee haliylw acikiyor. Ona mercimwk corbasi yaptim. Canim cektii ama icmedim. Bu diyete tam anlamiyla uyamadim ki. Arkadas metabolzmam hic calismiorr. İns bu hafta 2kilo gider.
Deniz laviva iiyiydi de vicdanm sizliyor yaaa :((
Gülümm beni cok iyi taniorsun.. guzelhatun. Elizi öppp findigim napioo
Kewoooo nerdesn..
Serciş
Şükümmm
Lajobaaa nerdesn sekerim sen

Son düzenleme:
10;00 1salatalik

12:30 koca tabak Salataa

14:00 1havuc , 1laviva :(((

15:00 1havuc

17:000 Rokaa Salataasii

17:30 1havuc

Bugun sebze günüm. Ondan boyle bol sebzeli.

Acikirsam yine Salata yapicam. Yarin meyve günüm..

Dun patates gunuydu daha cok açtim. Salata doyuruyor.
İns bu diyetin faydasini gorurum.
Sporlar.
1saat yurūyüş
100mekik , 10dk bel
Gecede uyumadan leslie yaparm. Zumba yaparm .. mekikde cekerim.
Sebze bayılırım:)süper temizlenmiştir vücut şimdi :) umarım görüceksin sen de işe yararsa sonra ben de yapıcam Hiko bilesin:))

Merhaba kızlar
Tubacım eşin güle güle gider gelir inşallah
Fenodo çok geçmiş olsun
Menüme gelirsek
07:30 kahvaltı
Eki Görüntüle 943967
Bir dilim ekmek ve yeşilçay
10:30 bir elma
12:30 6 adet baş parmak büyüklüğünde köfte avuç içi kadar pide salata
16:30 bir adet sütaş meyveli yoğurt
18:00 4-5 yk nohut 3-4 yk pirinç pilavı
18:30 Türk kahvesi
Akşam fazla yediğim için başka birşey yemicem artık
Jillian yapıcam bir de karın hareketi
Fazlalık yok gayet güzel menü sadece belki akşam biraz ağır olabilir onu da sen demişsin zaten :) insanın kendini tanıması güzel:)

Sıra benim menümde
Sabah 8.00
iki dilim light ekmek arasinda dün yaptığım kurutulmuş biber ezmesi ve şekersiz çay

Öğlen 14.00
Küçük bir tabak lahana kavurma
1 yeşil biber
Bir avuçtan biraz büyük kepekli lavaş

Ara
1 portakal

Akşam
1 adet Haşlama tavuk budu.derisiz
3 kaşık tavuk suyuna bulgur pilavı.tavuk suyu yağlı olduğu için içine yağ katmadım
Salata ve yarım kase ev yoğurdu

Gün içinde bol bol çay ve kahve.ayrıca yeçil çay
Spor olarakta
Okuldan çarşıya ordanda eve hızlı tempoda yürüyüş yaklaşık 4 veya 5 kilometre

Birazdan bir çubuk tarçınlı yeşilçay daha

Benden bugün bukadar
Harika gidiyorsun cumaya kilonu merak ediyorum gerçi o gün hastanede olucam ama eve gelince hemen bakarım artık:))

Sabah:
Büyük bi kupa yeşil çay
Peynirli omlet
Yarım dlm tam tahıllı ekmek

Ara:yarım portakal

Öğlen:
2köfte
Bol salata

Ara : probiyotik yogurt kayısılı

Akşam:
ıspanak yemegi 4 kaşık
1adet köfte
1bardak ayran
Yarım dilim tam tahıllı ekmek

2litre su
1saat bebek arabasıyla yürüyüş
Salıncakta elizi sallama
100 tane mekik

:42: işte karşınızda tekrar toparlanmış Gül

:54: iyiki varsınız

Sen de iyi ki varsın Gül böyle enerjik çıtırlar oldukça biz yakarız bu yağları,atarız kiloları:)) menün güzel ve doyurucu rahat rahat sabaha yeter sana :))

yeni arkadslâr gelmiş hosgelmis kendimi tanitayim adim sercan 27 yasindayım 7 aylik bi oğlum var ev hanimiyim uzun suredir evde degildim annemin anindaydim rahatsizdi biraz benden bu kadar kilom 69

Öncelikle geçmiş olsun....evet ben de yenilerdenim 29 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum, 3 aylık da bir kızım:))var uzun süredir evde olan hatunlardanım:)) 63.800 lerdeyim hedef önce 60 sonra 58 inşallah ve tabi ki sıkılaşmak:))

sabah
1 haslanmis yumurta
6 zey5in
2 dilim ekmek

ogle
1 kase corba ve yogurt
1 dilim ekmek

ara
nescafe

aksam
5 kasik pilav
5 kasik bezelye
salata
Eki Görüntüle 944130
spor
1 saat yuruyus
15 dkk gobek atma:)
65 tane mekik
150 tane oklava
evettt benden bu kadar

Akşam pilav yemesemiydin kewo:)) sanki daha iyi olur du gibi geldi bana :)) onun haricinde menü güzel canım sporda maşallah vallahi:)) ben de attım bu gün göbek oh oh:)) moral biraz bozuk bedenen de biraz yorgunuz tatlım:( sen nasılsın??

Nelson cugum başınız sağolsun Nur içinde yatsın . Allah'ın takdiri illahi ger işte var bir hayır .

nelsooon canim başiniz sagolsun. Mekani cennet olsun. Birini kaybetmek inan cok zor.. kardesinde dogum yapmis, hayirl olsun. Sen dinlen bol bol.. esine destek olman gerekir. Erkekler uzüntülerini kolay kolay belli etmezler. İcine atarlar aman dikkat et.

nelsonummm cnmm basinizz sagolsunnn allahimmm rahmett eylesinn mekani cennet olsun:(

Nelson hoşgeldin bügün hep aklımda idin ama yoğunsundur diye yazmadım sana. Tekrar başın sağolsun
Kardeşinin bebişi de sağlıkla mutlulukla büyür inşallah
Dediğin gibi hayat ertelenmeye gelmez ben sayende çok şey öğrendim
Sporu U yaptım kızlar duşumu aldım yatıcam birazdan
Sizinleyazışmayı özlemişim. Yarın işe götüreceğim ara öğünlerimi ayâlamam gerek şimdi
Iyi geceler herkese

saol mevim

Etrafımdaki herkes işe başlayınca o kadar düşkünken bizlere 5 dk bırakamazken nasıl bırakıypsun,3 kuruş için degermiydi vss söylenenleri az çok biliosun.Çok ağladım çok üzüldüm.Eşimin çalışan bi yeğeni var bi tek o anladı dinledi öğüt verdi aradı hal hatır sordu.Sende beni anlayıp yardımcı olmaya çalışıyosun ne diyim Allah razı olsun.:29:

yarın denycem hikom inş içebilirim gerçi jeletini açtım mecbur içicem:25:

saol canım inş böle devam eder.özledim seninle sohbet etmeyi:54:

hadeka:kayısılı felan denemedim bunuda yanlışlıkla aldım mecbur içicem canım.Hundert i yapmana sevindim bende hergün yapıyorum artık.:16:

denizeklm:aramıza hoş geldin.fırsat bulup yazamadım bi türlü.Çok güzel kilo vermişsin.ama sonra dediğin gibi bi rahatlık bi şımarıklık iltifatlar hop 6-7 kilo geri gelmiş.inş tekrar o motivasyonu burda bulup hedefine ulaşırsın.:34:

şüküm:sana kanım çok ısındı bunu söylmek bu güne kısmetmiş.:29:görüyosun halaimi bak saat kaç yatamadım size bakayım deidm.henüz geçmişi 10 sayfayı atlata atlaya okudum.zamanım olsada senin yokluğunu farketmem mi hiç.

nelsonum:canım başınız saolsun fani dünya.hepimizin gideceği yer orası:43:teyze olmuşsun Allah ona uzun ömürler versin.boşver görme bi süre bazen öle oluyor insan.kendine gelince yaparsın:54:

slm kızlar
gece yarısı uzanıp telefondan sizi okudum
yogun misafir trafigi yasıyorum başsaglıgı ve cuma türkiye yolculugu için
misafirlerimi ugurlayıp tv yi actıgımda suriyedeki vahşeti görünce kanım dondu bogazımda bir yumru öylece tavanı izliyorum dolu gözlerle .. bilmiyorum ne diyim bu acının bir dili yok

nelson basınız sagolsun allah sabır versin

sükrancım haksızlık edıyorsun,, ben konudan haberdardım ve yazmıştım cvp alamamıştım
buraya geldigimden beri iki buyuk kayip yasadim kimi bassagligi diledi kimi dilemedi
eminim görmediler gördülersede unuttular
kendi yasadigim yogunluktan anliyorum sizlerinde yogunlugunu
sende lütfen yanlus degerlendirip bizide kendinide cezalandirma:16:

menülere tek tek yorum yazamiyorum amagenelde kacamakdiz guzel oluyor menüler tebrikler kizlar ama kevserin 3 dilim böregide gözümden kacmadi?? kevsercim nazar mi degirdik sana?

ebrucum tesekkürler cok mutlu oluyorum begendiginizi görünce:16 spor olarak yürüyüs yapiyorum canim

unuttugum birsey yada kimse varsa afola:26:

Sagol canım inşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimize:)

Nelsoncum öncelikle başın sağolsun Allah sabırlar versin cennetine kabul etsin inşallah..:( kızkardeşin de doğum yapmış sağlıkla sıhhatle büyüsün dilerim,şansı bahtı açık olsun...bu arada insan her zaman hissettiği yaştadır sen de 15 lik bir çıtırmışsın ne güzel :)

Menüler gayet başarılı bence makarna da şöyle,tarhana unlu ve yoğun bir çorba olduğu için ikisinden birini tercih edebilirdin ama acıktıysan yapacak birşey yok çok etkileyeceğini sanmıyorum:)

şükomm,eskisi kadar aktif deilim,diet modundanda kopunca topiğe çok uğramaz oldum,ne yalan söyleyim geçmişe hep göz ucu ile baktım,oda alıntı msjlara ailen hakkında yazdıklarını görmedim, ama yokluğunu fark ettim her sabah ilk mesajımda seni sordum hatta dün kevsere bile,topic kalabalık atlamış olabiliriz kırılma

nelsonum başınız saolsun canım,cennet mekan olsun yeri,kardeşininde bebeği hayırlı olsun güle güle büyütsün

papatyam sanki beni anlatmışsın,çalışmayı paradan ziyade sosyalleşmek,yeni yerler yeni insanlar tanımak için çok seviyorum ve evet saat yokmu o saat,hep bi koşturmaca içindeyim,gözüm hep saattte

eprumm dilini ıssır,totonu kaşı kız

şimdilik kaçıyorum ben iş beklemez

lajoba, devkule çok göremiyorum artık sizi nerelerdesiniz?

gül nasılsın canım?

Nelson dünden beri sana yazacağım bi nasip olmadı.
başınız sağolsun. ölüm gerçeğini hep atlayarak yaşıyoruz.
sonsuz bir yaşam arzusu genç kalma isteği gözümüzü bürümüş.
bu dünyada yolcu olduğumuzu unutuyoruz.
ölüm en büyük nasihat.
bir gün sen de öleceksin diyor bize tabi kulak verirsek.
hz Ömer bir hizmetçi tutmuş kendine
hizmetçinin görevi hergün halifeye
Ölüm var ya Ömer demekmiş.
ne zaman hz Ömerin saçları beyazlamış.
artık gerek kalmadı demiş.
hizmetçisi de sormuş Ne değişti diye
Artık saçlarımdaki aklar bana ölümü hatırlatıyor demiş.
aklıma bu geldi.

herşeye hak ettiği kadar değer verip maneviyatımızı
göz ardı etmediğimiz günler diliyorum.

ne de güzel yazmışsın canım.. ölüm en yakınımızda ama biz hep ölmeyecekmiş gibi koşturup duruyoruz.. ertelediklerimizi en önce yapmammız lazım ama bunu ne zaman anlayacağız bilmiyorum...

nelson canim basiniz sagolsun :(

selam kızlar nasılsınız bakalım...

yeni işemebaşlaıdm bugün 3. günümm çalışmak konusu geçmiş valla bend eçoks eviyorum çalışmayı evdekigünleirm kabus gibiydii
ortama alışırsma birde buradaki herşeyd daha iyi olcak sabah geç gelip akşam daha erken evimde oluyoruma rtık
çocuklarla daha iyi z<aman geçiriyorum.. sadece para degil çalışmakta ki amaç
sosyal hayat , düzenli bir hayatt ediniyor insann

egerki çocukları okula verirsem gelecek yılaa burada zorlanmıycamm..

Öncelikle başın sağolsun allah geride kalanlara uzun ömür versin. Kardeşinin bebeğide hayırlı olsun allah ona uzun ve guzel bir ömür verir insallah.

Bende 25 görünümlü 35 im he he

Menülerin gayet iyimiş böyle giderse çabucak çıtır olursun

Misafire rağmen menün gayet iyiymiş
Ben şu aniden gelen misafirlere sinir oluyorum çok psnikliyorum elim ayağıma dolaşıyor sen yinede iyi ifare etmişsin

Hadeka sendemi öğretmensin

Yeni işin hayırlı olsun insanın içine sinen bir işte çalışması çok önemli

Menün çok az gibi geldi bana
Bu diyeti bende uygulamiştım
Gerçekten iyi kilo veriliyor

Annene çok geçmiş olsun umarım şimdi iyidir

Evet bu diyeti tam kuralına göre yapmıyorsun ama yinede kilo verirsin bence

Vayyyy güzel menü

Evet burası gerçekten çok işe yarıyor
Menünde gayet iyi bence tabiki akşama abartmadıysan.

Süpersin ya teşekkür ederim

Menü harika ama şu laviva nedir anlamadım

Bugün herkedin menüleri harika süpersiniz

hepinize teşekkür ederim.. papatyyammm kız menuler harika.. maşallah..bende aç kalmayı özledim.. pide lahmacun kusacam yakında... nerede ise 3öğün aynı şeyleri yiyoruz...mağlum cenaze evi hazır yiyecekler...ay birşey soracağım ben sana ne öğrettimki.. kendi telaşımın içinde koşturuken.. kendimi birşey sandım.. mutlu oldum ama aklımada belli başlı birşey gelmedi...

yen,igelen arkadaş 15 lik grünümlü 35 lik sende bendensin..hoşgeldin aramıza...

ve ben çok yrgunm.. acayipşişim.. halen 58-60 aarası dolanıyorumbenimdiyet yattı şimdlik...gelecek birhafta neleryapacağım hiç bilmiyorum..planlarım var ama bana neyi yaşamak nasip olacak yaşayıp göreceğim...

yazdıklarınıza sadece göz gezdirebildim...kusuruma bakmayın ayrıntılı birşeyler yazamıyorum... aklımdasınız mağlum hayat telaşı koşturuyorum...affedin...

selaaaaam kızlar ben geldim :16:
soranlar merak edenler olmuş sağolun var olun teşekkür eder hepinizi al yanaklarınızdan öperim :38:

çok yorgunum ayaklarım bacaklarım sızım sızım sızlıyor :5: kv geldi cumartesi gecesi, bu gün umreye yolladık..
dün pazarmıydı günlerden bilemedim şimdi ama dün de ben arabaşı yaptım akşama kadar ayaktaydım öldüm valla bide kv kızım bu yetmez yemek de yapalım nohut pilav demesin mi :5: :5: :5: neyse onu da yaptım sağolsun kv de de yardım etti ama perişan oldum ya ömrümde ilk defa bu kadar ayakta kaldım galiba yada yaşlanıyormuyum ne :5: kayınbirader, elti ve onların patronları eşi kızları ve çoluk çocuk, eşimin teyzesi, kv ve biz derken akşam çok kalabalıktı bide onların gürültüleri benim yorgunluğa eklenince ayy nasıl yattım bilmiyorum gece bile çocuğun ağlamalıra uyanamadım eşim bakmış sağolsun :34:
eşimin teyzesi de 2 gündür bizde kalıyordu.. umreye de kbiraderle bareber ailece gidiyorlar zaten anlayacağınız yoğun ve yorucu günler geçirdim..
hala sırtım bacaklarım ağrıyor :5: :5: :5:
diyet miyet hak getire hiko 1 laviva yedim die üzülüyosun ya ben dün 2 laviva yuttum :5: :5: eee haliyle bugün +600 le güne başladım :5:
deniz hoşgeldin canım.. önceden başarmışsın yine başarırsın inş..
kimin kocası umreye gidecekti yahu unuttum ama darısı bizlere inş Allah kabul etsin..
şükran abla dönmene sevindim ama kilo alman için aynı hisleri paylaşmıyorum :9: verirsin sen ya idolümsün benim :16:
bu arada biliyorsunuz ders çalışıyorum diye sık girmiyorum sormaya fırsatım olmadı ama merak ediyorum kevser de kv çağırmamıştı kızının dgününe yanlış hatırlamıyorsam sizin kv ile sorunlarınız ne ki acaba nası bi kadın ki istemiyorsunuz böyle??
neyse aslında geçmişi okuyayım yorum yaparım dedim ama kafam karıştı kim ne yaptı birbirine girdi
haa bi de operasyon olayı vardı geçmiş olsun yine kim olduğunu hatırlamıyom yaa :5: balık hafıza mı oldum ben ama 7 sayfa okudum nasıl aklımda kalsın ki demi kendime de haksızlık etmeyim şimdi :9:
neyse kızlar ya ben çok uzattım lafı canım sıkkın ama neşem yerinde gibi bilmiyorum ne haldeyim kaçayım ben en iiisi oğlum da uyurken uyuyayım daha bi ton iş var yarına :5: oyyyy arabaşı benim neyime yaa :5: :5:

son olarak nelson u görünce aklıma geldi başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin, aynı gün teyze de olmuşsun Allah hayırlı güzel bir ömür nasip etsin bebişe... ne tuhaf değil mi bir yanımızda ölüm bir yanımızda yepyeni bir hayat bizde koşturup duruyoruz ne bu dünyaya bi fayda sağlayabiliyoruz ne öbür ddünyaya.. bu son yazdığım en çok kendim için.. :5:

hayırlı geceler kızlar
Iyiyim canım benim teşekkürederim sen nasılsın?:30:
çok yorgunum ama iyiyim canım. yorumlarımı yapıp namazı kılıp oğluşu uyuturken uyumayı planlıyorum.
bi de mutfakta beni bekleyen yeşil çayımı içeceğim az sonra.

fenoddomm canim cok gecmiss olsunnn
kizimin asini yaptirdik 3 tane birden cok agladi ama masallah eve geldin mi atesi falan cikmDi ssimdi. uyutuyorum spor yapicam insallah yaptijtan sonra menumu de yazarim ya kabizim karnim acayip şiş insallah cuma gunune kadar kabizligim gider gitmez uuuuu artı da olurum acayip:(
canım kuzuma geçmiş olsun. ne çok ağlıyorlar ama gerekli o aşılar.

Sabah:
Büyük bi kupa yeşil çay
Peynirli omlet
Yarım dlm tam tahıllı ekmek

Ara:yarım portakal
gül gelmiş hoş gelmiş menü çok güzel spor da harika canım.
sabah
1 haslanmis yumurta
6 zey5in
2 dilim ekmek
canım herşey güzel 5 kaşık pilav fazla geldi gözüme.
pilav 2 kaşık falan tüket ya da benim gibi pilav alma hiç 1 dlm ekmek ye daha doyurucu oluyor.

Sıra benim menümde
Sabah 8.00
iki dilim light ekmek arasinda dün yaptığım kurutulmuş biber ezmesi ve şekersiz çay

Öğlen 14.00
Küçük bir tabak lahana kavurma
1 yeşil biber
Bir avuçtan biraz büyük kepekli lavaş

Gün içinde bol bol çay ve kahve.ayrıca yeçil çay
Spor olarakta
Okuldan çarşıya ordanda eve hızlı tempoda yürüyüş yaklaşık 4 veya 5 kilometre

Birazdan bir çubuk tarçınlı yeşilçay daha

Benden bugün bukadar
evden okula okuldan eve yürüyüşün bile seni eritecek güzelim.
ben de sınıf öğretmeniyim. bu sene 2. sınıfları okutuyorum ama anasınıfından farkı yok. küçük yaşta başladıkları için.
Slm kızlar bu gün bedenen yorgun bir günümdeyim sabah dansa gittim yine kızımla 1 saat:) ama pek keyfim yok sizlere şöyle bir göz gezdirdim masum; işin hayırlı olsun
Şimdilik bu kadar kızlar girebilirsem daha sonra yazarım yine...
neden keyfin yok canım hasta mısın?
bence menü iyi gibi. gözüme batan bişey olmadı. bisküvi mi vardı onu hatırlayamadım.

10;00 1salatalik

12:30 koca tabak Salataa

14:00 1havuc , 1laviva :(((

15:00 1havuc

.
sebze günü herhalde benim en rahat yapabileceğim gündür.
canım detoks gibi menün var maşallah. laviva da üstüne nazar boncuğu oldu artık.
evde bulundurmamak en iyisi. sporlar da güzel. mekik çekebildin mi? zumba ya da leslie?
Merhaba kızlar
Menüme gelirsek
07:30 kahvaltı
Eki Görüntüle 943967
Bir dilim ekmek ve yeşilçay
10:30 bir elma
12:30 6 adet baş parmak büyüklüğünde köfte avuç içi kadar pide salata
16:30 bir adet sütaş meyveli yoğurt
18:00 4-5 yk nohut 3-4 yk pirinç pilavı
18:30 Türk kahvesi
Akşam fazla yediğim için başka birşey yemicem artık
Jillian yapıcam bir de karın hareketi
güzel bir dönüş oldu papatyam. inşallah emeğinin karşılığını alacaksın yakında.
bu kılo da idare eder deme. daha fazlasını iste bence.

citirlarim bugunku menum

spor
1 mil leslie
100 mekik
150 basen hareketi
5 dk zumba
menün güzel canım. akapunkturu bırakmışsın. ama bu menülerle de ayda 2 kg verirsin sen.

selaaaaam kızlar ben geldim :16:
soranlar merak edenler olmuş sağolun var olun teşekkür eder hepinizi al yanaklarınızdan öperim :38:

5: oyyyy arabaşı benim neyime yaa :5: :5:
arabaşı ne canım
maşallah çok kalabalık misafir ağırlamışsın.
yaşlanmamışsın da kendine çok yüklenmişsin güzelim.

fenoda sen annenin yanına mı gideceksin tatilde eşinin yanına mı anlamadım. yine de Allah kolaylık versin.
ebru sükran mevcan devkule nerelerdesiniz göremiyorum sizi pek. gerçi ebru gece yazıyor ama diğer kızlar nasılsınız?

nelson aynı zamanda da teyzoş oldun. birini aldı RAbbim tazecik bir bebek verdi.

dünya ilginç bir yer yaaa.
Allah analı babalı büyütsün.
acı ve sevinç aynı anda geliyor ve insanın kursağında kalıyor bazen.

canim arkadslarim iyiki varsniz inanin doping gibisiniz kendime geliyorum sizlerin yazfiklarini gorunce hepinizi cok seviyorummmm hikos suko mevcan nelson kevser gul ebru kubra masum zehra papatya hadeka unuttugum varsa cok ozur dilerim yeni gelen kizlar sizlerde iyoki gelmissiniz topigimize

Herkese selam. .
Nelson başınlz sağolsun. Çok zor birini kaybetmek..

hayırlı geceler kızlar
çok yorgunum ama iyiyim canım. yorumlarımı yapıp namazı kılıp oğluşu uyuturken uyumayı planlıyorum.
bi de mutfakta beni bekleyen yeşil çayımı içeceğim az sonra.

canım kuzuma geçmiş olsun. ne çok ağlıyorlar ama gerekli o aşılar.

gül gelmiş hoş gelmiş menü çok güzel spor da harika canım.
canım herşey güzel 5 kaşık pilav fazla geldi gözüme.
pilav 2 kaşık falan tüket ya da benim gibi pilav alma hiç 1 dlm ekmek ye daha doyurucu oluyor.

evden okula okuldan eve yürüyüşün bile seni eritecek güzelim.
ben de sınıf öğretmeniyim. bu sene 2. sınıfları okutuyorum ama anasınıfından farkı yok. küçük yaşta başladıkları için.

neden keyfin yok canım hasta mısın?
bence menü iyi gibi. gözüme batan bişey olmadı. bisküvi mi vardı onu hatırlayamadım.

sebze günü herhalde benim en rahat yapabileceğim gündür.
canım detoks gibi menün var maşallah. laviva da üstüne nazar boncuğu oldu artık.
evde bulundurmamak en iyisi. sporlar da güzel. mekik çekebildin mi? zumba ya da leslie?
güzel bir dönüş oldu papatyam. inşallah emeğinin karşılığını alacaksın yakında.
bu kılo da idare eder deme. daha fazlasını iste bence.

menün güzel canım. akapunkturu bırakmışsın. ama bu menülerle de ayda 2 kg verirsin sen.

arabaşı ne canım
maşallah çok kalabalık misafir ağırlamışsın.
yaşlanmamışsın da kendine çok yüklenmişsin güzelim.

fenoda sen annenin yanına mı gideceksin tatilde eşinin yanına mı anlamadım. yine de Allah kolaylık versin.
ebru sükran mevcan devkule nerelerdesiniz göremiyorum sizi pek. gerçi ebru gece yazıyor ama diğer kızlar nasılsınız?
canim annemin yanindaydim bugun geldim evime cumartesi tekrar gidecgm esim evdeydi okul var biliyorsun ara tatil geldi birlikte gidecegz iste cumarteside ara tatilden sonra bomba gibi baslayacagm insallah rabbimin izniyle

Lojoba;) benim operasyon geçiricek teşekkür derim hatırlayıp sorduğun için hemoroid vardı ben de ondan kurtulucam inşallah:))bu ara da kv denler hayırlısıyla gidip dönsünler canım Allah kavuştursun;)

Hadeka; sağolasın canım,öyle ya bu ameliyat canımı sıkıyor biraz umarım bi aksilik çıkmadan biter de ben de kurtulurum biraz da aileme takıldım:( neyse açılmıyım derin biraz :) ee sen neler yapıyosun?? :)

Sizede geçmiş olsun canım. .....

Son düzenleme:
nazlım nasılsın sen neler yapıyorsun
diyet nasıl gidiyor

Sağol canım iyiyim.sende ne var ne yok...diyetim eb işte.size yazmiyinca abrtiyorum hiç..bu haftadan umutlu diyilim malesef:ssz:yarindan kendime gelmeliyim.:30:

Back
X