selaaaaam kızlar ben geldim

soranlar merak edenler olmuş sağolun var olun teşekkür eder hepinizi al yanaklarınızdan öperim
çok yorgunum ayaklarım bacaklarım sızım sızım sızlıyor

kv geldi cumartesi gecesi, bu gün umreye yolladık..
dün pazarmıydı günlerden bilemedim şimdi ama dün de ben arabaşı yaptım akşama kadar ayaktaydım öldüm valla bide kv kızım bu yetmez yemek de yapalım nohut pilav demesin mi

neyse onu da yaptım sağolsun kv de de yardım etti ama perişan oldum ya ömrümde ilk defa bu kadar ayakta kaldım galiba yada yaşlanıyormuyum ne

kayınbirader, elti ve onların patronları eşi kızları ve çoluk çocuk, eşimin teyzesi, kv ve biz derken akşam çok kalabalıktı bide onların gürültüleri benim yorgunluğa eklenince ayy nasıl yattım bilmiyorum gece bile çocuğun ağlamalıra uyanamadım eşim bakmış sağolsun

eşimin teyzesi de 2 gündür bizde kalıyordu.. umreye de kbiraderle bareber ailece gidiyorlar zaten anlayacağınız yoğun ve yorucu günler geçirdim..
hala sırtım bacaklarım ağrıyor
diyet miyet hak getire hiko 1 laviva yedim die üzülüyosun ya ben dün 2 laviva yuttum

eee haliyle bugün +600 le güne başladım

deniz hoşgeldin canım.. önceden başarmışsın yine başarırsın inş..
kimin kocası umreye gidecekti yahu unuttum ama darısı bizlere inş Allah kabul etsin..
şükran abla dönmene sevindim ama kilo alman için aynı hisleri paylaşmıyorum

verirsin sen ya idolümsün benim

bu arada biliyorsunuz ders çalışıyorum diye sık girmiyorum sormaya fırsatım olmadı ama merak ediyorum kevser de kv çağırmamıştı kızının dgününe yanlış hatırlamıyorsam sizin kv ile sorunlarınız ne ki acaba nası bi kadın ki istemiyorsunuz böyle??
neyse aslında geçmişi okuyayım yorum yaparım dedim ama kafam karıştı kim ne yaptı birbirine girdi
haa bi de operasyon olayı vardı geçmiş olsun yine kim olduğunu hatırlamıyom yaa

balık hafıza mı oldum ben ama 7 sayfa okudum nasıl aklımda kalsın ki demi kendime de haksızlık etmeyim şimdi

neyse kızlar ya ben çok uzattım lafı canım sıkkın ama neşem yerinde gibi bilmiyorum ne haldeyim kaçayım ben en iiisi oğlum da uyurken uyuyayım daha bi ton iş var yarına

oyyyy arabaşı benim neyime yaa