• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Rozeliz ilgine çok teşekkür eerim oğlum çok Zeki bîr çocuk ıq su çok yüksek sorun da zaten bu
Içinde birinin olduğunu söylüyor. Içindeki sesin alma yapma gitme pişman olursun diyerek onu yönlendirdiğini söylüyor. Küçük bşr Anadolu şehrinde oturuyorum. Bir süre sanki herşey normalmiş gibi davranmaya karar verdik burada bir çocuk pdikoloğu yok bu hafta içinde normal bir psikoloğa götürmeyi düşünüyoruz.
Ama üzülmrnrk elde değil artık çok yorulduk ikimizde

Ah canım Allah yardımcın olsun çok üzülüyorum sabahtan beri elimden ne gelir napalım ne ederim diye düşünüp dürüyorum bi çözümü olmalı yazın büyük bi şehirde götürüp tedavi ettiremezmisiniz bu konuda bir sürü makale yazılmış oku araştır eminim yapmışsındır hiç seni ağlarken gördümü belki o zaman onunla ciddi ciddi konuşabilirsin senin bu durumuna üzülüyorum diye biraz daha bizimle vakit geçirsen diye yada bi kardeş düşünebilirsiniz tek çocuklardafa olur bu tür şeyle yada onu sevdiği bi akrabasına 2günlügüne bırakın bi büyük abi olabilir onunla ilgilenecek konuşacak

Kizlar, Merhaba.
Annemde yim hala. Oglis uyudu. Annem Teyzem abim hep beraber oturuyoruz. Onları çok özlemişim. Kocis de kurban olduğum evde uyuyor. Sabaha kadar çalıştı yine. Dün aksama kadar o da vardı. Ailecek muhabbet etmek gibisi yok. Allahım bu huzurumu zu bozmasin. Aksama evime giderim.
Papatya inan benimde hep aklımdasin. Size baktıkça ileride olacak olanlar gözümün önüne geliyor. Allahım sabır versin eşine sana da. Olay ne olursa olsun bir erkeğin ağlaması beni çok üzüyor. Ki erkekler hayatta aglamazlar. Allahım sizi sınıyor. Ins kısa zamanda atlatırsınız. Gülün de dediği gibi netten araştırın. Bende eve gidince bir araştırma yaparım.

Son düzenleme:
Ppatyamm n. Nedicegimi bilrmiyorum allahim yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda oglun duzelir insallahh :(((sabret cnm allahim goruyor ennkisa zamanda hersy istedigin gibi olsun

Gülcüm hikmetcim çok teşekkür ederim. Beni hep görüyor ağlarken anne üzülüyorsun biliyorum ama içimdeki ses alma diyor diye anlatıyor. Okula parçalanmak üzere olan bir bıtla gidiyor. Ne mağazalar gezdik ama almıyor. Avuç içi kadar bşr kalemle yazı yaxıyor. En ufak birşey aldırmıyor. Çorap bile. Şemsiyesi kurıldı yağmurlar var lemdiyesiz gidip geliyor ıslanıyor ama aldırmıyor
Hepimiz anneyiz sizin içiniz parçalanmaz mı
Allah çok şükür para kazanıyoruz hem de iyi kazanıyoruz ama oğlumuz parçalanmak üzere olan ayakkabı giyiyor
Herşeyi kısaldı küçülfü

Gülcüm hikmetcim çok teşekkür ederim. Beni hep görüyor ağlarken anne üzülüyorsun biliyorum ama içimdeki ses alma diyor diye anlatıyor. Okula parçalanmak üzere olan bir bıtla gidiyor. Ne mağazalar gezdik ama almıyor. Avuç içi kadar bşr kalemle yazı yaxıyor. En ufak birşey aldırmıyor. Çorap bile. Şemsiyesi kurıldı yağmurlar var lemdiyesiz gidip geliyor ıslanıyor ama aldırmıyor
Allah çok şükür para kazanıyoruz hem de iyi kazanıyoruz ama oğlumuz parçalanmak üzere olan ayakkabı giyiyor
Herşeyi kısaldı küçülfü

Şimdi çıkmam gerek. Yalnız değilsin. Bize içini döke bilirsin.
Allaha emanet ol.
Duâ larim seninle.

Herşeyi kısaldı küçülfü

Canım onun almasına gerek yok ki daha çok küçük ona siz alın hediye paketine koyup verin kimin hoşuna gitmezki bi hediye paketi almak ve artık onların giyilmeyecegini yada ihtiyacı olan hiç ayakkabıları olmayan birine vericez diyim eminimhoşuna gidecektir, yalnışmı düşünüyorum arkadaşlar,

Son düzenleme:
Canım onun almasına gerek yok ki daha çok küçük ona siz alın hediye paketine koyup verin kimin hoşuna gitmezki bi hediye paketi almak ve artık onların giyilmeyecegini yada ihtiyacı olan hiç ayakkabıları olmayan birine vericez diyim eminimhoşuna gidecektir, yalnışmı düşünüyorum arkadaşlar,

Canım bunu da yaptık. Hiç fayda etmedi hatta geri gidip verdik parasını aldık. Zaten söylüyor bana hediye almayın diyor

Canım bunu da yaptık. Hiç fayda etmedi hatta geri gidip verdik parasını aldık. Zaten söylüyor bana hediye almayın diyor

Eminim benim düşündüklerimi sen çok çık önceden düşünmüşsündür , ama belki kafanın yoğunluğundan dolayı bi şeyler eksik olmuştur beni sakın yalnış anlama ı yüzden böle seyler sunuyorum sana , anlattıklarından tek anladığım şu çok zor bi çocuk hiç bir açık kapı bırakmamış ulaşamıyoruz ama bi kilit olmalı

Allah yardımcın olsun otistik değilde çünkü arkadaşlarıyla oynuyor buna yakın nişi olabilir.(Çocuğunuzu izleyin. Otizmi olan çocuk, göz kontağı kuramaz. Sarılıp öpülmekten kaçınır. Kendi başına saatlerce birisine ihtiyaç duymadan vakit geçirir. Bazen sürekli araba tekerleğini çevirir ya da arabaları sıralar, belki de her şeyin etiketini çıkarmaya çalışır... Konuşma yoktur. İsmine cevap vermez. Sizi duymuyor gibidir. Karşılıklı oyun oynamaz, yaşıtlarıyla diyaloğa girmez. Bu sorunları görüyorsanız mutlaka bir çocuk psikiyatrından görüş alın. Hemen eğitime başlayın. Şu an olmazsa olmaz ilk şart, eğitim almasıdır.) çok şükür sakat yada herhangi birşey degil muhakkak tedavisi olmalı biriniz işinden ödün verip ist,Ankara gibi yerlere getirip kısa sürede tedavi olmasına yardım etmeli

Eminim benim düşündüklerimi sen çok çık önceden düşünmüşsündür , ama belki kafanın yoğunluğundan dolayı bi şeyler eksik olmuştur beni sakın yalnış anlama ı yüzden böle seyler sunuyorum sana , anlattıklarından tek anladığım şu çok zor bi çocuk hiç bir açık kapı bırakmamış ulaşamıyoruz ama bi kilit olmalı

Yok canım neden yanlış anlayayım aksine çok teşekkür ederim dediğin gibi mutlaka bir yol var ama biz bulamıyoruz
Oğlum oyşstik değil ama hiperaktif. Ayda bir psikiyatr görüyor zaten ilaç kullanıyoruz. Ona da anlattık derdimizi. Bir daha ki seansımDa bu konuya değinecekmiş.
Önce ben bir psikoloğa ya da psikiyatriste gideceğim. Sonra ne yaparız bilmiyorum
Biz mi gitmeliyiz yoksa onu mu götürmeliyiz bilemedik.

Citirlarim nasilsiniz kevserim tabiki olur benide cuma gunu eklersin listeye papatya okuyunca uzuldum ins hersey duzelir bu senin icin cok zor bi durum eminim dualarimda muhakkak sanada yer vericem emin ol :(
Gelelim bugunku menume
Sabah
Ceyrek simit
2 kk peynir
1 tatli kasigi recel
Bol yesillik
Bir bardak cay
Ara
Turk kahvesi
Oglen
Bir dilim pizza
Ara
Yesil cay
Aksam
Light ton balikli salata
2 lt su
Leslie 2 mil
50 bacak haraketi
50 bisiklet hareketi
50 ic bacak

Kızce ler Merhaba. . Bugunde annemde kalicam. Annemler salı günü gidecekler. Menüm berbat, hiç yazmak istemiyorum. Hep berabere olunca yeniliyor. Malesef... Hafta içi toparlarim .

Herkese iyi akşamlar. .

kizlar evime geldim iyi olmak istiyorum on gundur psikolojim coktu zaten oyle ortamlar uzaktan bile etkiler beni icine giince iyice coktum.yarindan itibaren tm anlamiyla basliyorm birseyletle ugramam lazim kafami dagitmm lazim kilom halen 69 yarindan itibaren duzene sokuyorum kendimi butun arkadaslarim hepinizden Allah razi olsun

Menum

Sabah
1 parca kucuk but
Kk peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek

Ogle
1 kase corba
1 dilim ekmek ve yogurt

Aksam
4 kasik pirasa yemegi
4 kasik kepekli makarna
Yogurt

Sporlarim
Lesille 2 millim
10 dk kalca
12 dk slim ix pack
10 yan hareketleri
150 tane oklava

Sabah
Yeşil çay
1tam tahıllı ekmek üstüne labne ve çok az vişne reçeli sürdüm yedim
Yarım yumurta
2zeytin

Ara : mandalina

Öğlen
Yulaflı yogurt

Ara: 4 ceviz

Akşam
1bardak Ayran
1porsiyon kıymalı karnıbahar

Çıtırlarım iyi akşamlar,haftasonum daha dikkatli geçti şükür,bugün biraz canım sıkıldı neyseki şu an daha iyiyim,eşim yoktu bugün bende biraz kendime bakım yapayım dedim,banyoda saç maskem vardı aradım taradım yok, hırsız aklıma sonradan geldi,kremini parfümümü araklamıştı ama maskeyi napar yuh dedim,neyse epilasyon aletimle bacaklarımı toparlayım dedim arıyorum tarıyorum yok hayvan herif onuda almış,eşimin dediği gibi zamanla çıkacak eksikler,evdede yanlıZdım oturdum zır zır ağladım,şu an daha iyiyim ama kafam allak bullak oldu yine

Fenodom başınız saolsun,genç ölüm çok zor oluyor canım,allah geride kalanlara sabır versin, kevser tablo süper olmuş ellerine sağlık,eprumm iş özel sektör ayrı bi sıkıntı canım,çok yenisin daha neler görüp neler işitcen,zamanla takmamayı öğrenicen mecbur :(, papatyam canım seni okudukça çokk üzülüyorum inan ne diyeceğimi bilmiyorum umarım bu kötü günler çabucak biter kuzum,kızlar sabah vaktim olursa geçmişe yeniden bakıcam,kimseyi seçmek istemiyorum hepinizi çok öptüm

İyi geceler kızlar.Oglumu uyuturken dalıyorken dedim size yayzayım azcık haberlere bakayım ot gibi yaşıyorum rsmen.Şikayt etmiyorum ama yemek yemek dışında oturmadım daha belim kopuyo temizlik orayı tola yemek oğlumla oynuyorum küsüyor bana ikide bir yanıma geliyor işi bırakıp oynuyoruz.Daha çamaşır asıcam.Şöyle oturup bi keyif yapamadım bu h.sonu dinlenicem diyorum olmuyor olmuyor:43:Dün gece 2 ye kadar oğlumla oynadık keyif aldık ona adadım resmen.Uykusu gelince kendi uyumak istedi.Bende evi toplayıp 3 gibi uyudum.5 kere kalktı saat başı resmn.Sabah gözlerimi aamadım saolsun eşim oynamış 1 saat.Sonra kalktım kahvaltı ettik mutfağı topla banyo wc fayansları sildim.Toz al 6 posta çamaşır yıkadım.peteklere ser topla.Ütü bile yapamadım.yemek yap ye yine bulaşıktı felan bi yandan oğlum kzııp tabağını atıyor yada katladığım çamaşırları dagıtıyr.Koca güne sığamadım önceden 2 saatte herşeyi hallederdim:5:Yakınmış gibi anlamayın kızlar yoruldum valla.Yarın inş. işte yaşadığım sorun ortadan kalkmış olur ve ben yine keyifle çalışırım.Yksa hem oğlumu bırakmanın vicdanı hem işte mutsuzuk yapamam yani.

bugün

13:00=yarım poça,yarm dl ekmek,kk peynir,5 zeytin,çay
15:00=8 sarma sarımsaklı yoğurt 2 kaşık,1 mndalina,zayıflama çayı (sözde)
16:30=1 avuç içi minik ev poçası
19:00=1 kepçe çorba,1 kepçe köfteli bezelye,4 yık pilav,1 bardak ayran
20:30=türk kahvesi

Spor:tüm gün koşturmaca:37:
100 yarım mekik

Papatyam:çok üzüldüm canım .Erkekler kolay kolay aglmaz içine atarlar.demek eşinde dolmuş. Ne diyeceğimi bilemiyorum.Ama bu konunun üzerine düşün mutlaka.Rabbim verir inş. kolaylığını.

Hadeka:ay başı:1:güldürdün beni kıss saol yazdıkların için:16:

Hikmtm:ailenle hep böle mutlu ol canım

Nelson:ara vermen iyi gelmiştir inş şimdi kaldığın yerden azimle devam et canım

kvser:ince foto fikri iyiymiş bende inşşşşşşşşşşşşş müsaitt olursam eliycem görün ne idim ne oldum yine ne oldum:5:
menülerin ve sporların çok başarılı:46:

rosee:gülüm menülerin fevkale:46:

Ayy uyanamıycam yatayım en iyisi:18:

Back
X