Kızlar tabloyu uzun ugraşlar sonucu yaptım ınsallah begenırsınız boylarınız eksık gondeırsenız eklerım unuttuğum arkadas var soylesın benden bu kadar:))
beni de ekleyebilirsen sevinirim 1.59 boyundayım kilocuklarımda 58.200 sabah aç halim akşamları 59.700 oluyor hedefim 50
şükranunlu nasıl verdin yaaa bana biraz anlatırmısın zahmet olmazsa
ben yazın 52 olmuştum aslında kurban bayramından sonra kilo alıımı olmuş tartı bozulunca kontrol edemedim en son kıyafetler rahatsız etti de öyle anladım benim sorunum eşim evde yoksa yani nöb. old . günlerde uyuyamamak sabaha karşı uyurum ayda 4 - 5 tane olur uyku düzenimi bozar oğlan desen zırt pırt uyanıyor ve benide uyandırır nede olsa daha küçük 2 yaşında. suyu az içmek ve metobolizmanın yavaş olmasıda var 10 gndür su içmye başladım günde 1.5 lt anca metobolizmada meğerse az ve düzensiz yediğim içinmiş şimdilik hergün çalışmaya başladı sabah akşam laahanalı salatal sağolsun 2- 3 gündür azalttım ama sporda 2-3 gündür yok unutmadan söyleyim üst bölgem kilolu emzirmeyi bıraktım 1 ay önce göğüs küçüldldü azcık ama hala süt var bacaklar ince ama bel çevresi kalın simit ve göbek var(92 cm), kalça (96cm) göğüs altı 80 cm, göğüs 93 cm 1 hafta dikkat edip spor yapmama rağmen 300 gr eksildi sadece neden bukadar az yaa bu hafta daha da dikkat edeyim bakalım ne olacak.
bu kilo beni rahatsız ediyor spor olarak ta pilates yapıyorum 1 saat veya 1 saat 20 dk sürüyor oğlan izin verdiği sürece karnımda zıplamaya bayılıyor at gibi kullanıyor arada da çocukla spor zor oluyor 1 hafta yapınca bile kendimi az sıkılaşmış hissediyorum.
evde kızartma türü yapmam sadece balık kızarır cips kola tüketimi yoktur çilolata düşkünlüğümde yok ama lokum ve cezerye için aynı şeyleri söyleyemem malum dönemde tatlı isteği olur oda aç karnına 2 dilim anca olur makarna pirinç pilavı yapmazdım yemeklerim çok yağlı olmaz beyaz ekmek tüketilmez neleri yanlış yapıyorum acaba eşim kilo aldı bende onunla aldım gerçi onun kadar da çok almadım ama yanlış olan bir şeyler kesin var burda sizle bulacağıma inanıyorum
acı kayıp için ark. ve ailesine allahtan sabır diliyorum ismini hatırlyamadım şimdi.
kübra kurabiyeler çok hoş
papatya inş. oğlun için en kısa zamanda çözüm bulursunuz sen bool bol dua et namaz kılıyormusun bilmiyorum ama kılınca rahatlatıp huzur veriyor böyle sıkıntılı zamanlarda belki oğlunda öğrenmek ister yapar ve rahatlar asla kırıcı olmak üzmek istemem anne için çocuğu en hassas noktası pisikoloğa kendin içinde gitmek istiyorsun git tabiki eminim sana faydası olur bana göre tüm annelerin ppsikoloğa ihtiyacı var çocuk ve eş anneyi çok yıprtıyor.
kpss çalışan ark. kimdi beraber çalışalım be bir çalışıp bir boşluyorum o arada çalıştığımı unutmuş oluyorum eşimde soruyor hangi konudasın ne kadar çalıştın ben sormasam hiç baktığın yok diyor o zaman hiç çalışasım gelmiyor sordukça fenalık geliyor yeiştiremicem konular bitmicek gibi bunalıma giriyorum çalışma isteği gidiyor sen nasıl çalışıyorsun