Çıtır Soğan Halkalarının İncelikleri

prenses tera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
509
2
96
43
Eskişehir
çtır soğan halkaları yapan arkadaşlar varmı varsa tarif vermeleri mümkünmü acaba netten tarif aldım fakat çok berbat oldu lütfen yapan arkadaşlar varsa bana yardımcı olsuna.s.a.s.

bende internetten aldığım tarifi yaptım. güzel amaa ağır oldu. Tarifi: 2- 3 iri soğan, 1 yumurta, 1 çay bardağı süt, 1 kahve fincanı soda, tuz, un, çay kaşığı ucunda kabartma tozu. soğanları halka halka kesip bu karışıma batırıp yağda kızartıyorsun. halkaları çok ince kesme canım o zaman ne yediğini anlamıyorsun. birde biz iki kişiyiz ve bir büyük soğandan çıkan halkalar bize yetmişti. denediğim tarif bu ama dediğim gibi biraz ağır oldu yağı çektiği için sanırım.

yukardaki tarifi gittim denedim ama ben bu sıvıyı daha az unla yaptım ondan sonra galeta ununa buladım hiç beğenmedim çok yağ çekti. tadı güzel ama yağdan anlaşılmıyor. sonra mısır unu gördüm aynı sıvıyı soğanlara bulayıp mısır ununa buladım sonra. o güzel oldu. beğendim ama bidaha denemem sanıyorum gidip alırım ya aynı lezzet yok

bence soğan kızartması ne şekilde yapılırsa yapılsın ağır olur. sağlıklı bir sebzeyi neden sağlıksız hale getirelim ki:)

bende denedim ama hoş bi lezzet değil. tavsiye etmiyorum. üstelikte kızartma sağlıklı değil.

hiç biri hazırların yerini tutmuyor,dondurulmuş soğanlar gerçekten çok lezzetli oluyor cokacimcoook evde ne kadar denediysem hiçbiri olmadı,en iyisi dondurulmuş soğanlar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ben genelde soğanları kızartmak için bira ve un karışımından hamur yapıp ona batırıp kızartıyorum orjinali gibi olmuyor ama fena da sayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…